Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 03/12/2021)

Primul lucru pe care oamenii cred că atunci când te întrebi ce este cel mai rapid mod de călătorie în Europa este de zbor. Dar noi ar fi de acord! În timp ce zborul real poate fi mai rapid, nu e nimic mai lent decât aeroporturi pentru a limita cantitatea de timp de călătorie salvați de fapt. De asemenea, se sfârșește prin a fi mai scumpe odată ce factor în unitatea este nevoie pentru a ajunge la aeroporturi, de asemenea! Nu măcar să ne început pe drumurile aglomerate, terminale humongous, liniile interminabile pentru a verifica și să treacă prin securitate, și Bagaj întârzieri la sosire cerere toate adăuga până!

Cred că putem cu toții de acord că o călătorie cu autobuzul este un nu-nu! Mai ales atunci când îl compara cu confortul te cu trenuri. Nu a fost încă convins despre ceea ce este cel mai rapid mijloc de deplasare în Europa este încă? Citește mai departe!

 

Care este cel mai rapid mijloc de deplasare la Bruxelles:

trains are the quickest mode of travel

 

Cel mai bun mod de a călătorie de la Bruxelles este cu trenul. Biletele pot fi rezervate prin Save Un tren în câteva minute, fără taxe ascunse. Bruxelles-ul este un loc fascinant cu arhitectură uimitoare și istorie fascinantă care alcătuiesc fiecare stradă și străduță.

Bruxelles are cu adevărat ceva pentru toată lumea și oferă capse europene, cum ar fi arta si arhitectura alaturi de mai mult atracții neobișnuite. Nu vizita la Bruxelles, dacă sunteți pe o dieta ca cartofi, midii, și bere va avea în curând vă complac. Cea mai bună parte Bruxelles este că este, de asemenea, super- accesibil cu trenul și puteți vizita alte orașe din Europa ușor și rapid. Am făcut calculul pentru tine 😉

 

Călătorie de la Bruxelles la Paris

Drumul de la Bruxelles către Paris poate fi completat cu trenul în doar sub 1:30 h. trenuri frecvente directe de la Bruxelles se îndepărteze ajunge la Paris’ Gare du Nord pe tot parcursul zilei. Zboruri din Bruxelles către Paris’ Aeroportul Charles de Gaulle preia 5 ore, atunci când sunt luate în considerare ori de aeroport de așteptare.

Călătorie de la Bruxelles la Londra

Drumul de la Bruxelles la Londra poate fi completat în doar peste 2 ore. Cea mai rapidă metodă de transport călătorește cu trenul, cu trenuri Eurostar directe frecvente care sosesc în stația St Pancras din Londra pe tot parcursul zilei. Zboruri din Bruxelles către Aeroportul Heathrow din Londra preia 5 ore, atunci când sunt luate în considerare ori de aeroport de așteptare.

Călătorie de la Bruxelles la Amsterdam

Călătorind din Bruxelles către Amsterdam ia doar sub 2 ore cu trenul. trenuri frecvente directe ajunge la Gara Centrală din Amsterdam pe tot parcursul zilei. Zboruri din Bruxelles către Schiphol din Amsterdam Aeroport preia 5 ore, atunci când sunt luate în considerare ori de aeroport de așteptare.

Călătorie de la Bruxelles la Lyon

Drumul de la Bruxelles la Lyon durează aproximativ 3:30 h. Cea mai rapidă metodă de transport este călătoresc cu trenul, cu trenuri directe frecvente care sosesc în Lyon, pe tot parcursul zilei. Zboruri din Bruxelles către Lyon ia doar sub 6 oră atunci când tranzitul de aeroport și așteptați ori sunt incluse.

Călătorie de la Bruxelles la Frankfurt

Este nevoie de doar puțin peste 3 ore pentru a călători cu trenul de la Bruxelles la Frankfurt. Trenurile directe ajung în Frankfurt frecvent pe tot parcursul zilei. In comparatie, ieftine din Bruxelles Frankfurt preia 5 ore, atunci când este luat în considerare timpul de tranzit aeroportuar.

Care este cel mai rapid mod de călătorie în Franța:

the quickest mode of travel to Paris

Cine nu iubește Franța? Am scris nenumărate bloguri pe cele mai bune părți din Franța. Din sfaturi de călătorie cu trenul de la Paris la Nisa de unde puteți găsiți cele mai bune cartofi prăjiți în Franța sau restaurante cu stele Michelin în Franța, dacă preferați. Pe scurt, O să vrei să ajungi acolo cât mai curând posibil! Cel mai rapid mod de a ajunge acolo? Cu trenul desigur!

Tren călătorie în Franța este cel mai eficient mod de a merge de la Paris, în alte orașe din Franța. Călătorie de la Paris, în sudul Franței, deși un pic mai scumpe-se face cel mai bine cu trenul; avion și tren prețurile sunt, de obicei comparabile, dar călătoria cu trenul este mult mai puțin de un hassle.

În timp ce călătoresc cu autobuzul sau o plimbare-parts este mai ieftin, cantitatea de ore s-ar lua este pur și simplu nu practică. Cel mai rapid mijloc de deplasare în Europa, este întotdeauna cu trenul, și obținerea în jurul valorii de Franța nu este diferită!

 

Aici sunt exemple de economisire a timpului:

Amsterdam la Paris

Călătoria de la Amsterdam la Paris, poate fi finalizat în aproximativ 3.5 ore. Cel mai rapid mod de deplasare este un tren de mare viteză, cu trenuri directe frecvente care sosesc la Amsterdam Centraal Station pe tot parcursul zilei. Zboruri din Paris’ Aeroportul Charles de Gaulle la Aeroportul Schiphol din Amsterdam ia aproximativ 4 ore când sunt considerate momente terminale de așteptare.

Călătorie de la Londra la Paris

Puteți finaliza călătoria între Regatul Unit și capitalele franceze în doar puțin peste 2 ore. Cel mai rapid mod de deplasare este un tren de mare viteză de la St. Stația Pancras. Veți găsi trenuri directe frecvente care sosesc la Paris’ Gare du Nord pe tot parcursul zilei. Zboruri de Londra la Paris ia aproximativ 4 ore, atunci când sunt luate în considerare ori de aeroport de așteptare.

Care este cel mai rapid mijloc de deplasare în Țările de Jos:

windmill in the the Netherlands

Tren călătorie este cea mai bună metodă de transport pentru a ajunge la un oraș la altul în Țările de Jos. Prețurile sunt relativ ieftine, după cum puteți rezerva un bilet prin intermediul site-ului Save A Train de la Amsterdam la Rotterdam pentru aproximativ 15 euro și Amsterdam la Haga (Centrul de la Haga) în jur de 11 euro.

 

Călătorie de la Amsterdam la Dusseldorf cu trenul:

Este nevoie de aproximativ 2 ore pentru a călători între Amsterdam, Dusseldorf cu trenul. trenuri frecvente directe ajunge la Gara Centrală din Amsterdam pe tot parcursul zilei. Zboruri din Dusseldorf către Aeroportul Schiphol din Amsterdam preia 3 ore.

 

Numerele nu mint! Economiile de timp vorbesc de la sine! Cel mai rapid mijloc de deplasare în Europa este cu trenul. Cap de pe noastre Salvați Un site de tren pentru a găsi cele mai bune preturi, în secunde!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fquickest-mode-travel-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)