Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 02/06/2020)

Dacă ați fost de planificare o excursie la Amsterdam, dar încă imaginind cel mai bun timp pentru a merge, poți doresc să ia în considerare o vizită în timpul Săptămânii Restaurant 2019 in Olanda.

Restaurantul Week este un eveniment culinar care are loc anual, peste tot în lume, în 35 marile orașe precum Amsterdam, New York, și Hong Kong. Primul restaurant saptamana a avut loc la New York; creat de Tim Zagat, fondator al Zagat Survey, și Joe Baum, restaurator respectat.

Săptămâna a fost atât de mult succes încât răspândit în alte orașe de pe glob. Datele Restaurant Săptămâna variază de la oraș la oraș; in orice caz, conceptul este de obicei același în toate locațiile. restaurante participante să promoveze o săptămână care oferă prânz și cină, oferte speciale la preturi atractive.

 

Amsterdam Restaurant Săptămâna 2019

 

daca tu Iubesc mâncarea si al tau bugetul este limitat, Restaurantul Week vă oferă posibilitatea de a lua masa la restaurantele de top din Amsterdam, la un preț redus. Apuca șansa de a mânca la rafinat Le Garage, Braseria La Camelia la Okura, sau Brasserie Hotel Amstel pentru mai puțin!

Cea mai bună parte este că Săptămâna Națională Restaurant are loc în Amsterdam, de două ori pe an, în primăvară și din nou în toamna. De două ori pe an, restaurante peste tot În Olanda de o săptămână de evenimente în cazul în care vă puteți bucura de mese complete de curs, pentru o fractiune din ceea ce ar costa de obicei. Bucurați-vă de o cină cu 3 feluri de mâncare pentru numai 28,50 €!

Aproximativ 135 restaurante peste tot la Amsterdam participă ceea ce face ca alegerile abundente. Evenimentul bianual are ca scop simplificarea experienței. Mănâncă și bea la Amsterdam cele mai bune unități de luat masa prin prelevarea de mostre meniurile lor pentru un preț fix. Nu există nici un moment mai bun pentru tine de a gusta feluri de mâncare restaurant semnătură pe care le-ar plăti altfel prețul întreg pentru timpul orice alt moment al anului.

Dar, înainte de a lua prea excitat, ia act de faptul că nu se poate merge doar în aceste restaurante și se așteaptă să fie așezat. Rezervarile sunt o necesitate, deci ar trebui să rezervați cât mai devreme puteți ca aceste locuri au tendința de a umple rapid.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Anvers la Amsterdam tren

Lille la trenuri Amsterdam

 

Cum se ajunge la Restaurant Săptămâna în Olanda

Outdoor sitting during Restaurant Week

 

Deși există mai multe opțiuni de călătorie pentru a ajunge la eveniment Amsterdam Restaurant Săptămâna, călătoria cu trenul este una dintre modalitățile cele mai încântătoare și interesante pentru călătorie. Aceasta face întreaga experiență mai memorabil ca dvs. de călătorie prin Europa, luând în obiectivele turistice și de a ajunge la dvs. destinație gastronomică în stil și confort.

Unul dintre cele mai bune lucruri atunci când călătoriți Europa este că nu trebuie să schimb de moneda, totul este la fel.

Hanovra Trenurile Rotterdam

Dortmund la trenuri Rotterdam

Hamburg la trenuri Rotterdam

Koln la trenuri Rotterdam

 

 

Paris Amsterdam cu trenul este de aproximativ 3 ore și jumătate în timp ce Berlin către Amsterdam este de 6 ore călătoria cu trenul. Rezervă timpurie și salva pe prețul biletelor. Check out datele pentru Restaurant Săptămâna 2019 în Țările de Jos, astfel încât să puteți rezerva locurile de tren în prealabil și să se bucure de economii uriașe. Obține cele mai bune tarife la călătorii cu trenul, cu Salvați un tren

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Frestaurant-week-netherlands%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)