Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 13/11/2021)

Europa este cea mai bună destinație pentru o evadare oraș romantic. in orice caz, este un loc mare, și s-ar putea dori să restrângem. din fericire, există o mulțime de spus despre Germania, în special ei orașe și orașele romantice. De ce nu luați iubit-o într-o excursie ei nu vor uita? Pentru a vă ajuta să decideți unde să meargă, aici sunt 10 orașe romantice pentru a vizita în Germania:

 

Un romantic oraș: Rothenburg ob der Tauber

Rothenburg este primul nostru pe lista orașelor romantice pentru a vizita în Germania, Este un oras de poveste perfect, care atrage milioane de vizitatori anual. in orice caz, atunci când vizitați, veți vedea de ce este atât de popular. Fondată în timpurile medievale, inspirat imaginile de nenumărate desene animate și filme, Rothenburg este un oraș și un oraș romantic nu va uita.

Berlin Rothenburg ob der Tauber Trenurile

Stuttgart la Rothenburg ob der Tauber Trenurile

Munchen la Rothenburg ob der Tauber Trenurile

Frankfurt la Rothenburg ob der Tauber Trenuri

 

Un romantic oraș: Bamberg

Bamberg este orașul german șapte coline, mai mult ca Roma, în Italia. Și, la fel ca Roma, acest oraș romantic este plin de superba arhitectura istorică și punctele de vedere pe care le va fascina picioarele tale. Ce este mai mult, Bamberg are propriile sale „Little Venice“ district, care oferă o șansă de a lua o plimbare cu gondola.

Nürnberg la trenuri Bamberg

Frankfurt Trenurile Bamberg

Stuttgart la trenuri Bamberg

Dresda Trenuri Bamberg

Romantic Cities to Visit in Germany

 

Un romantic oraș în Germania: Monschau

Aproape de orașul Aachen, Monschau totul are: vederi pitorești, o înfășurare, râu, si a castel maiestuos, și romantism. Ce face un perfect romantice orase pentru a vizita în Germania de destinație pentru iubitorii de natura este multitudinea sa de trasee montane pe dealuri. În plus, daca tu vizita în timpul iernii, va fi capabil să se bucure de piața tradițională de Crăciun.

München la trenuri Salzburg

Salzburg Passau

Viena Trenurile Salzburg

Salzburg Trenurile Viena

 

O poveste Romance – Meissen

Meissen se află pe râul Elba, și este cel mai vechi oraș din toate Saxonia și un romantic oraș. Valea Elbei este ceea ce dă Meissen un astfel de apel romantic. in orice caz, există mai mult pentru a vedea, cum ar fi sale acoperișurile roșii frumoase, care sunt care amintește de Praga. În plus, iubitorii de arhitectură se pot bucura explorând o maiestuoasă catedrală gotică cu un castel din secolul al XVI-lea.

Berlin Trenurile Meissen

Freiberg la trenuri Meissen

Cottbus la trenuri Meissen

Chemnitz la trenuri Meissen

Romantic Cities to Visit in Germany

 

Marile orașe romantice pentru a vizita în Germania: Heidelberg

Heidelberg este destinația perfectă dacă doriți să simțiți spiritul romantismului și să se bucure de farmecul acestui oraș. Ce este mai mult, puteți explora ruinele castelului pe deal și faceți o plimbare de-a lungul râului Neckar alături de persoana iubită.

Frankfurt Trenurile Heidelberg

Stuttgart la trenuri Heidelberg

Nürnberg la trenuri Heidelberg

Bonn la trenuri Heidelberg

Heidelberg

 

Orase romantice pentru a vizita în GermaniaFreiburg

Dacă sunteți în căutarea pentru un timp însorit atunci când caută orașe romantice pentru a vizita în Germania, nu căutați mai departe de Freiburg, pe marginea celebrului Padure neagra. Că aproape de granița Elveţia, vă puteți aștepta vederi superbe și fluxuri minunate în afara orașului. Freiburg este perfect pentru a vizita pe tot parcursul anului.

Offenburg la trenuri Freiburg

Stuttgart la trenuri Freiburg

Leipzig la trenuri Freiburg

Nürnberg la trenuri Freiburg

 

Lindau

Apele mare-albastru ale lacului Bodensee și Alpii surround, Lindau. Aici vă puteți bucura de vederi minunate, precum și diferite sporturi de apă și excursii cu barca, și unele Romance. În plus, Lindau este frumos în timpul iernii, mai ales atunci când Bodensee îngheață.

Konstanz la trenuri Lindau

Memmingen la trenuri Lindau

Biberach la trenuri Lindau

Ulm la trenuri Lindau

Lindau

 

Trier

Trier este cel mai vechi oraș din Germania, Este pe lista orașelor romantice pentru a vizita în Germania, dar doar ca să știi că este foarte aproape de Luxemburg, care au stat în picioare pe Dâmbovita râul Moselle timp de peste două mii ani. Pentru a ilustra frumusețea, Trier are o arhitectură romană, precum și clădiri medievale și gotice. Cu alte cuvinte, acest amestec unic face Trier o adevărată minune.

Koblenz la trenuri Trier

Frankfurt la trenuri Trier

Mainz la trenuri Trier

Stuttgart la trenuri Trier

 

Un romantic oraș numit: Cochem

Dacă se întâmplă într-o croazieră râu din Germania, asigurați-vă că includeți Cochem ca una dintre opririle tale. Vii și un castel uluitor din secolul al XI-lea sunt principalele caracteristici ale acestui oraș fluvial și al unui oraș foarte romantic.

Frankfurt Cochem Trenuri

Bonn la Cochem Trenuri

Koln pentru Cochem Trenuri

Stuttgart Cochem Trenuri

Cochem

 

Ultimele orașe romantice pentru a vizita în Germania – Quedlinburg

Acest mic oras medieval poate fi, de asemenea, numărate pe lista orașelor romantice pentru a vizita în Germania, acest oras va lua respiratia departe cu ei fermecătoare străzi pietruite și case ciudat. În plus, Iubitorii de istorie se vor bucura de explorarea istoriei sale unice. Deoarece locul de odihnă al regelui Heinrich I, Quedlinburg este un oraș important.

Berlin Trenurile Quedlinburg

Hanovra Trenurile Quedlinburg

Magdeburg la Trenurile Quedlinburg

Bielefeld la Trenurile Quedlinburg

Quedlinburg

 

Ai decis care Orase de vizitat în Germania Romantic doriți să alegeți ca următoarea evadare? Planificați o excursie la unul din 10 cele mai romantice orașe din Germania și Rezervați Biletele De Tren la timp cu Save A Train!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “10 Orase romantice pentru a vizita în Germania” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fromantic-cities-visit-germany%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)