Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 19/08/2022)

Iarna este momentul perfect pentru a construi incendii pocnituri, a lovit în siguranță pante, construi oameni de zăpadă și se ghemui cu o ceașcă de ceai. din pacate, nu e totul distracție și jocuri. Iarna creează, de asemenea, unele dintre cele mai perfid drum condiţii. Pentru că majoritatea dintre noi nu pot hiberna până când primăvară, aici sunt sfaturile aveți nevoie cu privire la modul în care să stați în condiții de siguranță în timpul deplasării în timpul iernii.

 

Șofat în siguranță? Numerele Do not Lie

How to stay safe while driving

 

Credem ca suntem prea prudent, oferindu-vă sfaturi despre cum să stați în condiții de siguranță în timpul deplasării în timpul iernii? Conform AAA, furtuni de iarnă, vreme rea, și condițiile de drum desfundat sunt un factor în aproape o jumătate de milion de accidente și mai mult 2,000 decesele rutiere în fiecare iarnă.

Paris Trenurile Lille

Roma Trenurile Milano

Hamburg la trenuri Berlin

Geneva, la trenuri Paris

 

Împachetează pentru cazuri de urgență pentru călătorie auto

 

Uneori, intenția de a rămâne în condiții de siguranță în timpul conducerii în cursul procedurii iarnă nu este suficient. Ne place să trăiască prin motto-ul, ' Sa speram pentru ce e mai bine, pregătiți-vă pentru ce e mai rău. Asigurați-vă că mașina este echipat cu provizii în caz de urgență. Include o pătură caldă, haine călduroase, un kit de prim ajutor, o lanternă sau semnal luminos, cabluri electrice, o racletă, o lopata, nisip sau gunoi pisicuta pentru a vă oferi tracțiune, și zăpadă lanţuri. Ar trebui să efectueze, de asemenea, puțină apă, provizii alimentarebare de energie sau asemănători cu Di mix traseu un încărcător de telefon!

Florența Trenurile Levanto

Florența către trenuri La Spezia

Roma Trenurile La Spezia

Roma Trenurile Levanto

 

Verificați gheață dvs. Oglinzi pentru a rămâne în siguranță în timpul conducerii autovehiculelor

How to stay safe while driving

Acesta este un sfat de iarnă de conducere, care profesional cursă lungă drivere utilizați pentru a determina dacă condițiile de drum sunt înghețate. Controlați oglinzile exterioare. În cazul în care gheața începe să se formeze pe oglinzi, care este un bun indicator că gheața este, de asemenea, formarea pe drumuri. Luați măsuri de precauție pentru a rămâne în condiții de siguranță în timpul conducerii sau așteptați până când se încălzește pentru a conduce.

Bruxelles la trenuri Rotterdam

Antwerp Trenurile Rotterdam

Berlin Trenurile Rotterdam

Paris Trenurile Rotterdam

 

Conduce în siguranță și pleca mai devreme!

Acest lucru ar putea părea una evidentă, dar știm că sunteți ocupat și dornici de a ajunge la următoarea destinație. Suntem aici pentru a vă reaminti să luați-o încet! Unul dintre principalele noastre sfaturi cu privire la Cum să stați în condiții de siguranță în timpul deplasării în timpul iernii permite timp suplimentar pentru a ajunge la destinația. Excursii poate dura mai mult în timpul iernii decât alte perioade ale anului, mai ales în cazul în care vă confruntați cu condiții de furtună sau drumuri inghetate. Și de conducere în condiții meteorologice nefavorabile este destul de stresant, fără presiunea de a fi adăugată întârziere, care ar putea să întunece judecata de conducere în condiții de siguranță.

Bremen la trenuri Nuremberg

Leipzig la trenuri Nuremberg

Hanovra la trenuri Nuremberg

Hamburg la trenuri Nuremberg

 

Conduce în siguranță și se distragă atenția

How to stay safe while driving

Cum să stați în condiții de siguranță în timpul deplasării în timpul iernii #1 bacsis: Pune jos telefonul! Păstrați telefonul oprit sau conectat la masina dvs. Bluetooth și nu luați mâinile de pe volan sau ochii de pe drum pentru a verifica dacă mesajul WhatsApp.

 

Stai în siguranță în timpul conducerii Mijloace Ascultați Road!

Nu, nu asculta inima ta. Nu de data asta, oricum. Ascultați drumul. Literalmente. Anvelopele fac sunete diferite atunci când conduceți pe zăpadă și gheață, care este un alt motiv pentru a menține volumul de radio în jos pentru siguranță de iarnă de conducere. zgomotul rutier zăpadă ar trebui să fie relativ tare pentru că zăpada este dat în sus. Dacă zgomot puternic se oprește brusc, s-ar putea fi mutat de la zăpadă la gheață. Stay tuned in la sunet pneurilor la drum pentru a menține în partea de sus a condițiilor de drum, care de multe ori schimba rapid, în special în timpul sau imediat după o furtună.

München la trenuri Basel

Zurich către trenuri Basel

Berna la trenuri Basel

Geneva la trenuri Basel

 

Anti-Freeze dacă doriți să stați în condiții de siguranță în timpul conducerii

Cum a rămâne în siguranță în timp ce conduceți în timpul iernii? Asigurați-vă că lichidul de ștergere conține anti-îngheț, astfel încât spray să nu înghețe în vreme rece. Luați în considerare cumpărarea stergatoarele de iarnă, care împiedică gheața și zăpada de întărire pe ștergătorul!

Am urmat sfaturi și încă mai am blocat

 

 

Uneori, aceste lucruri cant fi evitate. Dacă rămâneți blocat în zăpadă aici sunt câteva sfaturi rapide:

  • Stai cu vehiculul: Autovehiculul dumneavoastră oferă adăpost temporar și face mai ușor pentru salvatori pentru a localiza. Nu încercați să meargă într-o furtună severă. Este ușor să-și piardă din vedere autovehiculului în suflare de zăpadă și să devină pierdut.
  • Nu te extenua: Când dezgropare vehiculul, asculta corpul tău și opri dacă deveniți obosit.
  • fii vizibil: Legați o cârpă viu colorată la antena vehiculului dvs. sau așezați o cârpă în partea de sus a unei ferestre înfășurate pentru a semnaliza stresul. Noaptea, să păstreze lumina pe cupola, dacă este posibil. Se folosește doar o cantitate mică de energie electrică și va face mai ușor pentru a vă găsi salvatori.
  • Goliți țeava de eșapament: Asigurați-vă că țeava de eșapament nu este înfundat cu zăpadă, gheaţă, sau noroi. O țeavă de eșapament blocată poate provoca mortal gaz monoxid de carbon să se scurgă în compartimentul pentru pasageri al vehiculului, în timp ce motorul este pornit.
  • Stați cald: Utilizarea tot ceea ce este disponibil pentru a izola corpul de frigul. Aceasta ar putea include covorașe, presă, sau hărți de hârtie. Preambala pături și haine grele să le utilizeze în caz de urgență.
  • Conservă de combustibil: Daca este posibil, numai rula motorul și de încălzire suficient de lung pentru a elimina frigul. Acest lucru va ajuta la conservarea combustibil.

Mașină de călătorie? Ignoră tot ceea ce ne-am spus

Ce-ar fi dacă ar exista o modalitate prin care ai putea evita toate problemele de mai sus de a rămâne în siguranță în timpul conducerii? Dacă doar a existat un mod de transport pe care le-ar putea sari pe, și de a ajunge la destinație rapid și călătorește în siguranță. Oh, așteptați, există! Se numește un tren!

Este adevărat că mașinile oferă libertatea pe care alte câteva moduri de transport do. Puteți călători de-a lungul altfel imposibil de găsit drumuri de coastă, cap la sate îndepărtate, și să nu vă faceți griji cu privire la orarul sau locurile de vânzare afară. Ei nu sunt fără neajunsurile lor, in orice caz. A se vedea numeroase motivele de mai sus!

 

Trenurile sunt mai sigure și mai rapide! Deci, nu este nevoie să stați în condiții de siguranță în timpul conducerii dacă vă călătoria cu trenul, De asemenea, Trenurile sunt mai accesibile, mai ales dacă utilizați Salvați un tren pentru a rezerva biletele de tren. Aveți nevoie de mai convingătoare? Am scris un blog pe de ce de călătorie cu trenul este superior la drum călătorie.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsafe-driving-during-winter%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)