Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 27/05/2022)

Țările întinse ale Europei stau la originea multor legende și basme, peisaje uimitoare, și sate care păstrează secrete antice. Aproape de orașele cosmopolite centrale sau ascunse în spatele munților de calcar, numărul satelor pitorești și fascinante din Europa este nesfârșit. Inca, Sunt 10 Satele pitorești din Europa a căror frumusețe și magie înlocuiesc pe toate celelalte.

 

1. Uite, Elveţia

Cel mai frumos sat din Elveția, Guarda este un sat mic, situat în mijlocul pajiștilor verzi. Deasupra părții inferioare a văii Engadin, sau cum o numesc localnicii, Engiadina stăpânește părerile epice elvețiene. Este construit pe o terasă la soare, 300 metri deasupra văii, păzindu-i pe toți veniți și veniți, precum și tradiții antice precum alungarea iernii departe.

Casele albe sunt împodobite cu tablouri tradiționale și inscripții antice numite sgrafii. retoromană, limba locală, a supraviețuit și se vorbește și astăzi.

Basel spre Chur cu Trenul

Berna în Chur cu Trenul

Torino în Tirano cu Trenul

Bergamo în Tirano cu Trenul

 

Guarda, Switzerland Scenic Village

 

2. Satele pitorești din Europa: Cochem, Germania

Satul care doarme pe malurile râului Moselle. Case pe jumătate din lemn și căsuțe pitorești de-a lungul benzilor înguste. Frumos toamna, când pajiștile verzi și copacii își poartă podișurile aurii, adăugându-se la farmecul și decorul scenic al frumoasei Cochem.

Înconjurat de podgorii și dealuri, Satul Cochem este perfect pentru cărți poștale. Cea mai bună modalitate de a experimenta satul și de a surprinde toate priveliștile pitorești ale satului este cu bicicleta.

Frankfurt în Cochem cu Trenul

Bonn în Cochem cu Trenul

Köln la Cochem cu Trenul

Stuttgart în Cochem cu Trenul

 

Scenic Villages in Germany Europe

 

3. Dinant, Belgia

Între stânci abrupte, pe malurile râului Meuse, se află în satul frumos Dinant din regiunea Valonia. Vreme cețoasă, iarnă, sau primavara, acest mic sat arată absolut uimitor în orice vreme și moment al zilei. Privelistele mărețe sunt chiar mai frumoase din cetatea de pe faleză.

Cupola Collegiale Notre-Dame De Dinant este o caracteristică proeminentă pe fundalul munților de calcar negru. Case colorate și bărci în față, completează priveliștile spectaculoase.

Dacă aveți timp suplimentar, vizitați Castelul Crevecoeur din apropiere, Grădinile Annevoie, și Chateau de Veves pentru mai multe vederi asemănătoare cărții poștale.

Bruxelles la Dinant cu Trenul

Anvers în Dinant cu Trenul

Gent la Dinant cu trenul

Liege to Dinant cu trenul

 

Dinant, Belgium Scenic Village

 

4. Satele pitorești din Europa: Norcia, Italia

În spatele zidurilor defensive, în mijlocul dealurilor verzi, în Umbria de Est, veți descoperi satul pitoresc Norcia. Acest mic sat medieval este pitoresc și arată absolut uimitor primăvara când împrejurimile înfloresc în tonuri colorate.

Biserici, Palate italiene, adăugați la priveliștile fermecătoare ale Norcia. De asemenea, râul Nera este un alt loc de explorat și bucurați-vă de vederi uluitoare din frumoasa regiune Umbria din Italia. Pe drum asigurați-vă că așteptați faimoasele trufe, și gustați bucătăria locală de spaghete sau frittate cu trufe. Este pur și simplu divin!

Milano la Roma cu Trenul

Florența la Roma cu Trenul

Pisa la Roma cu Trenul

Napoli în Roma cu Trenul

 

Kissing couple in Norcia, Italy

 

5. Neted, Olanda

Dacă călătorești în Olanda pentru a prinde câmpurile epice de lalele, apoi vizitați Lisse scenică. Acest sat drăguț este doar 45 minute departe de Amsterdam.

Lisse este poate unul dintre cele mai mici sate din Olanda, dar este acasă 7 milioane de bulbi de flori plantate în fiecare an în grădinile Keukenhof. De la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii mai, aceste becuri înfloresc în lalele frumoase și colorate. Prin urmare, Liss este, fără îndoială, cea mai drăguță în primăvară și vă bucurați de niște fotografii și vederi de neuitat.

Bremen în Amsterdam cu Trenul

Hanovra în Amsterdam cu Trenul

Bielefeld în Amsterdam cu Trenul

Hamburg în Amsterdam cu Trenul

 

 

6. Satele pitorești din Europa: Sf. Gilgen, Austria

Toată lumea știe magie Hallstatt, dar Austria găzduiește multe sate și orașe minunate. Unul dintre cele mai pitorești sate din Europa este situat în Austria. Sf. Satul Gilgen a fost cândva acasă la familia Mozart, iar satul se află pe malul lacului Wolfgang.

Puteți explora satul pe jos sau pe jos bicicletă, sau cu telecabina. Dacă nu aveți frică de înălțimi, atunci priveliștile care se deschid din telecabină vă vor literalmente respira. Vederile pitorești ale satului au fost cu siguranță o inspirație a artiștilor vieni.

Munchen în Salzburg cu Trenul

Viena în Salzburg cu Trenul

Graz în Salzburg cu Trenul

Linz în Salzburg cu Trenul

 

St. Gilgen, Austria Gorgeous Scenic Village in Europe

 

7. Sf. geniile, Franţa

Acasă la Deliciile franceze Foie Gras și trufe, micul sat St. Geniul este 2 la ore de Bordeaux. Acest lucru garantează podgorii minunate în jur, unde te-ai putea bucura de un pahar de vin fin, în timp ce admiri satul și peisajul pitorească.

Sf. Satul Genies are caracteristicile noastre 10 sate pitorești din Europa datorită caselor abrupte din piatră pe acoperiș. în plus, biserica din secolul al XII-lea și castelul din secolul al XIII-lea se află chiar în centrul satului. Un drum sinuos va traversa satul și casele sale din piatră de culoare neagră către cele mai impresionante puncte de vedere și situri.

Sf. Genies ilustrează atmosfera de basm cu care este binecuvântată Franța. Vă puteți bucura de peisaj o călătorie cu trenul în toată Franța.

Nantes în Bordeaux cu Trenul

Paris la Bordeaux cu Trenul

Lyon în Bordeaux cu Trenul

Marsilia spre Bordeaux cu Trenul

 

Scenic Villages in Europe and St. Genies

 

8. Satele pitorești din Europa: Bibury, Anglia

Cabanele din piatră cu acoperișuri abrupte cu pajiști verzi în jurul valorii este ceea ce face din Bibury unul dintre cele mai pitorești sate din Europa. Asigurați-vă că mergeți pe Arlington Row, culoarea cea mai fermecătoare și frumoase clipe.

Plimbarea vă va duce direct în viața din secolul al XVII-lea din Bibury. Cel mai frumos sat din Anglia se află pe malul râului Coln. Acesta a fost odată cel mai bun loc pentru a atârna lâna de la căsuțele țesătorilor. Terenurile Bibury sunt perfecte pentru picnic după-amiază sau o plimbare de dimineață devreme înainte ca mulțimile de turiști să-și întrerupă vibrațiile liniștite și somnoroase.

Amsterdam la Londra cu Trenul

Paris la Londra cu trenul

Berlin la Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Bibury, England houses

 

9. Lindau În Germania

Satul Lindau este situat la granița Austriei cu Germania, în Germania bavareză. Este una dintre cele mai frumoase regiuni pentru o vacanta de toamna in Europa. Pe malul lacului Constanța, cunoscut și sub numele de Bodensee, acest sat este de fapt o peninsulă, cu un pod care face legătura între continent și insula.

Câteva dintre priveliștile pitorești din sat sunt strada Maximilianstrasse, secolul al XIII-lea far vechi, și bineînțeles Orașul Vechi, Altstadt.

Lindau este o bijuterie ascunsă în Germania și un sat care merită să-l vizitați în următoarea călătorie. Există trenuri Eurocity de la Munchen, Zurich, și Stuttgart.

Berlin în Lindau cu Trenul

Munchen în Lindau cu Trenul

Stuttgart în Lindau cu Trenul

Zurich în Lindau cu Trenul

 

Lindau In Germany Lake view

 

10. Satele pitorești din Europa: Ceh Krumlov, Republica Cehă

patrimoniul mondial UNESCO, Satul Cesky Krumlov din Boemia este un amestec de Renaștere, gotic, și arhitectură barocă. Intersectat de râul Vltava, Cesky Krumlov este unul dintre cele mai frumoase râuri din Europa. Imaginea caselor de pe maluri cu natura frumoasă în fundal este cu siguranță una dintre cele mai minunate vederi din Europa. Acesta este motivul pentru care Cesky Krumlov este al nostru 10 Satele pitorești din Europa.

Este foarte recomandat să urci până la castelul Cesky Krumlov pentru o panoramă de neuitat a lui Cesky Krumlov, râul Vltava, și natură magnifică în jurul regiunii Boemia.

Nuremberg la Praga cu Trenul

Munchen în Praga cu Trenul

Berlin la Praga cu Trenul

Viena la Praga cu Trenul

 

Scenic Villages in Europe

 

Satele pitorești din Europa

Câteva dintre cele mai pitorești sate din Europa sunt ascunse departe de masele de turiști din marii munți. Aceste pietre ascunse ar putea arăta la îndemână, dar cu tehnologia de astăzi, sunt mai aproape ca niciodată. Puteți vedea fiecare sat transport public, într-o scurtă călătorie cu trenul prin Europa. În doar câteva ore ai putea rătăci, admirând și captivând imagini ale acestor culturi și vederi ascunse.

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți cele mai ieftine bilete de tren către oricare dintre aceste sate pitorești din Europa.

 

 

Tu doresc să încorporați blogul nostru „10 Satele pitorești din Europa”Pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/scenic-villages-europe/?lang=ro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)