Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 07/08/2021)

Lacuri subterane, cascade ascunse, ieșit din comun orase ciudate, și vederi frumoase, lumea este plină de locuri secrete uimitoare. Acest top 10 locurile secrete din lume sunt accesibile tuturor călătorilor, dar sunt adesea ratate. Asa de, pregătește-te pentru o călătorie uluitoare la cele mai ascunse și uluitoare locuri din lume.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Locul Top Secret din Germania: Berchtesgaden

250 km de trasee montane, apă curată a lacului turcoaz, și vârfuri superbe, Berchtesgaden parc național este una dintre destinațiile top-secret din Germania.

Acest parc național se află chiar lângă granița Germaniei cu Austria și găzduiește cele mai frumoase peisaje din Bavaria. În timp ce majoritatea turiștilor călătoresc la Padure neagra, Alpii elvețieni, sau centrul Europei, acest uimitor parc național este trecut cu vederea. Asa de, ai putea fi unul dintre puținii călători, a face un picnic pe lângă Lacul Konigssee, încercați să urcați la Watzmann - la 2,713 metri pentru vederi impresionante a văilor, și natura sălbatică neatinsă.

Salzburg la Berchtesgaden cu un tren

München la Berchtesgaden cu un tren

Linz la Berchtesgaden cu un tren

Innsbruck la Berchtesgaden cu un tren

 

A lake in Berchtesgaden

 

2. Cel mai secret loc din Italia: Mănăstirea Santa Maria Dell Isola din Tropea

Majoritatea turiștilor care fac plajă pe plajele aurii din Tropea nu știu despre acest loc secret. in orice caz, chiar deasupra capetelor lor, stând în vârful unui deal stâncos, înconjurat de Marea Tireniană, este Sanctuarul Santa Maria dell Isola.

Nu este clar dacă mănăstirea a fost construită de benedictini sau basilieni cândva în Evul Mediu. Asa de, puteți descoperi istoria și frumusețea din spatele fațadei renovate a mănăstirii. Fara indoiala, o mănăstire care a supraviețuit 2 cutremure, păstrează cu siguranță unele dintre cele mai bune și mai interesante secrete din Calabria.

Vibo Marina către Tropea cu un tren

Catanzaro la Tropea cu un tren

Cosenza la Tropea cu un tren

Lamezia Terme la Tropea cu un tren

Secret Place In Italy: The Monastery of Santa Maria Dell Isola

 

3. Cel mai secret loc din Elveția: Căderile Trummelbach

În valea 72 cascade, ai crede că nu există nicio descoperire cascadă în Elveția, dar acolo este. Unul dintre locurile cele mai secrete din Europa este Cascada Trummelbach. Această gamă de 10 cascade alimentate cu ghețari în Elveția, este alimentat prin topirea apei din Eiger și Jungfrau.

Prin urmare, când vizitați și mergeți pe munte, admirând aceste cascade secrete, fi îmbrăcat în haine care te vor proteja de picăturile de cascadă înghețate.

Lucerna la Lauterbrunnen cu un tren

Geneve la Lauterbrunnen cu un tren

Lucerna către Interlaken cu un tren

Zurich la Interlaken cu un tren

 

The Secret Trummelbach Falls

 

4. Seegrotte în Hinterbruhl, Austria

A excursie cu barca până la cel mai mare lac subteran din Austria este o experiență de neuitat. Această uriașă grotă din orașul Hinterbruhl, este un sistem de peșteri, inițial creată de om în scopuri miniere, în al doilea război mondial.

in orice caz, lacul subteran a fost abandonat pe atunci. Astăzi, Seegrotte din Hinterbruhl, transformat într-unul din topuri 10 locuri secrete de vizitat în lume.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

A Secret underground lake in Hinterbruhl Austria

 

5. Locul Top Secret din China: Muntele Sanqing

3 culmi uluitoare în nori, Muntele Sanqing este unul dintre cele mai sacre din cultura chineză. Vederea muntelui Sanqing nu este doar una dintre cele mai uluitoare vederi din peisajul chinezesc, dar și cu un sens sacru în credința taoistă; cel 3 summit-urile reprezintă 3 Cei Puri, cei mai înalți zei.

Zona din jurul Sanqing oferă, de asemenea, puncte de vedere uimitoare, trasee, și puncte magice de descoperit din 10 cele mai pitoresti locuri din zona. Prin urmare, rezervați-vă o excursie de 2 zile la muntele Sanqing, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin și să explorați toate locurile ascunse.

 

Sky High Mount Sanqing

 

6. Locuri Top Secret în Italia: Trentino

Frumusețea Alpilor italieni nu este secretul cel mai bine păstrat din lume. Toată lumea știe de lanțul muntos, peisaj, lacuri alpine, și pajiști pitorești. in orice caz, Trentino în nord-estul Italiei, între lacul Garda și Dolomiți, este adesea ratat pe ruta către minuni naturale menționat aici. Aici veți găsi un număr remarcabil de 297 lacuri de descoperit.

în plus, numai aici puteți admira efectul special de lumină „alpenglow” pe vârfurile Dolomiților, la apusul soarelui.

Florența către Milano cu un tren

Florența către Veneția cu trenul

Milano către Florența cu trenul

Veneția la Milano cu un tren

 

Secret Places In Italy: Mountain Trentino

 

7. Locul Top Secret din Polonia: Pădurea strâmbă din Szczecin

Plantat în anii ’30, Pădurea Szczecin este unul dintre cele mai secrete locuri din lume. Acest lucru se datorează motivului pentru care pădurea este ascunsă în Polonia, lângă orașul Gryfino. De la 400 pini plantați înapoi în anii ’30, astăzi veți descoperi că au mai rămas doar câteva, în continuare, acest loc merită în totalitate o vizită.

Motivul formei unice este un mister până în prezent; mulți au încercat să-și dea seama dacă este creat de om sau este o minune a naturii. Asa de, dacă decideți să vizitați, ai putea explora secretul pinilor’ pin forma unică, și explorați unul dintre cele mai frumoase păduri din Europa.

 

 

8. Locul Top Secret din Ungaria: Tapolca

Tapolca este un orășel fermecător din Ungaria, situat în apropiere de Munții Baltan rezervație naturală. Majoritatea turiștilor călătoresc în Ungaria pentru o vacanță la Budapesta, dar orașul Tapolca este secretul cel mai bine păstrat al Ungariei. Pe lângă apropierea de un imens parc național, orașul are un lac în centru, cu pătrat minunat și cafenele din jur.

Prin urmare, dacă doriți să gustați bucătăria maghiară, admirați și descoperiți natura uimitoare a Ungariei, și o peșteră a lacului, apoi rezervați-vă biletul la Tapolca.

Viena la Budapesta cu trenul

Praga la Budapesta cu trenul

München la Budapesta cu trenul

Graz la Budapesta cu un tren

 

Tapolca is a charming little town in Hungary

 

9. Locul Top Secret din Anglia: Hunstanton, Norfolk

Când vizitați stațiunea Hunstanton din Norfolk, va arăta ca un oraș de vacanță liniștit lângă mare. in orice caz, după ce te-ai plimbat până la coastă și plajă cu pietriș, veți găsi cele mai spectaculoase stânci. Stâncile vechi Hunstanton sunt straturi de gresie colorată; gresie ghimbir ruginită, calcar roșu acoperit cu cretă, înconjurat de alge verzi și mare albastră.

Prin urmare, superba plajă din Hunstanton este absolut uluitoare, mai ales la apusul soarelui. În acest moment al zilei, stâncile își schimbă culorile, la contrastul dintre mare și stânci este și mai distinctiv. În ciuda frumuseții sale naturale, nu mulți știu despre acest loc secret din Anglia de Est. Asa de, mai bine vă grăbiți să vă rezervați biletul de tren către plajele din Hunstanton, înainte ca restul lumii să afle.

Amsterdam la Londra cu trenul

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

Secret beachline and Cliffs in Hunstanton, Norfolk

 

10. Peninsula Applecross din Scoția

Această minune scoțiană a fost făcută accesibilă rutieră doar în 1975, cu drumul sinuos și abrupt care traversează peninsula de-a lungul țărmului. Asa de, dacă ai vrea să vizitezi această bijuterie îndepărtată, trebuia să te bazezi singur pe călătoria cu barca, la fel ca restul locuitorilor acestei insule.

Applecross este un mic și frumos sat de pe malul peninsular al Scoției. Cabanele mici și căsuțele se întind pe dealurile verzi, cu vedere la mare, îți va lua respirația.

Doar cu 544 rezidenți, există foarte puține motive pentru a călători la Applecross, dar priveliștile vii și pitorești, câștigă-l în totalitate un loc ca unul dintre top 10 locuri secrete din lume. în plus, Camusterrach și Ard-dhubh sunt alte două așezări care nu trebuie ratate în explorarea ta, întrucât sunt abia atinse și de modernizare.

 

The Green Applecross Peninsula In Scotland

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o călătorie de neuitat spre vârf 10 cele mai secrete locuri din lume cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați blogul nostru „Top 10 Locuri secrete în lume ”pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fsecret-places-world%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)