Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 30/04/2021)

V-ați întrebat vreodată ce se simte ca să se holbeze, cu ochii mari, out ferestre de imagine de mare ca spirele lumea prin? Cum despre a fi adormită de legănatul constantă a unui tren în care se prăvălește în jos o pistă? tren de călătorie este o metodă foarte comună de transport în toată Europa, și, probabil, una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este printr-un tren de dormit. aceste trenuri, care de obicei decolează după-amiaza târziu și călătorește noaptea, ofera o experienta foarte diferita fata de standard experiență călătorie cu trenul. Am adunat cele mai bune trenuri de dormit în Europa pentru tine. Din Italia în Franța, iată cele șase trenuri de noapte europene de top.

 

Top dormit tren 1: Milano Spre Palermo

Dacă ați visat vreodată să experimentați mediul rural italian, acest tren loc de dormit este una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru. desi călătorie cu trenul durează douăzeci de ore de la început până la sfârșit, trenul este direct și există o varietate de opțiuni pentru cabine de dormit. Biletele sunt disponibile, de asemenea, prin intermediul Thello, care operează și bilete la Veneția.

Dacă sunteți în căutarea de a economisi bani, puteți alege o canapea de patru persoane, care funcționează ca un fel de mini-opțiune de dormit. in orice caz, dacă sunteți în căutarea pentru a obține unele grave de închidere ochi, puteți opta pentru a împărți o cabină de trei persoane cu prietenii – sau chiar străini, iar biletul va costa sub 50 euro. E o afacere de-a dreptul! Dacă sunteți în căutarea de a avea o situație mai de lux, puteți rezerva, de asemenea, un singur vagon de dormit sub optzeci de euro. Deși nu veți găsi nici o baie privată, vă veți putea bucura de somn în pace pentru un preț relativ ieftin.

Această călătorie vede o brazdă mare de Italia, cum te duce de la Milano tot drumul spre vârful cizmei țării. Pe parcurs, veți obține priveliști panoramice ale litoralului și ale dealurilor Toscanei. Aceasta este, desigur, pe lângă statuile marmorate ale Romei și istoria ei.

Bilete de la Milano la Roma

Bilete de la Florența la Roma

Bilete de la Pisa la Roma

Bilete de la Napoli la Roma

 

Sleeper Train to Palermo

 

Top dormit tren 2: Zurich Spre Hamburg

Alegerea noastra a doua pentru cel mai bun tren de dormit în Europa este cea care rulează de la Zurich, Elveția Hamburg, Germania. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de tren de dormit, veți dori să ia în considerare Nightjet. Deși există mai multe opțiuni non-stop disponibile pentru acest tren, poate doriți să ia în considerare merge pe o cale care vă oferă schimbă. Peisajul rural este frumos, iar trenul traversează meandrele numeroase sate mici pe parcurs, inclusiv orașul Hanovra. Aceste orașe sunt opri o valoare de bine în călătoria dumneavoastră dacă aveți timp. Nu uitați vederi spectaculoase din Alpi, veți putea experimenta oricare.

Chiar mai bine, odată ce ați făcut drumul la Hamburg, sunteți o scurtă distanță de la Berlin. Actuala capitală germană este cunoscută pentru cluburile de noapte de sold și dedicarea absolută culturii hipster. Bucurați-vă de arta stradală și o cafea grozavă în timp ce te gândești la rămășițele grafoase ale Zidului Berlinului.

Bilete Zurich To Bern

Bilete de la Geneva la Berna

Bilete Interlaken To Bern

Bilete de la Zurich la Hamburg

 

Hamburg sunset

Top dormit tren 3: Bruxelles Spre Viena

Bruxelles la Viena loc de dormit trenul european este o cale populară de conectare Belgia în Austria. În funcție de trenul ales, aleargă relativ la amiază și ajunge dimineața devreme, și este de paisprezece ore’ timp de calatorie. Acest lucru este mult mai ușor de stomac decât, Spune, cele douăzeci de ore solicitate de trenul de noapte de la Milano la Palermo.

Cu o astfel de perioadă scurtă de timp pentru transportul feroviar, nu va trebui să leneviți la masina prea lungă de mese, deși cu siguranță vă puteți bucura de facilitățile oferite de diferitele clase.

După ce vă aflați la Viena, puteți experimentați adevărata cultură a cafelei, întrucât Viena s-a consacrat bine ca centrul cafelei europene.

Bilete de la Bruxelles la Bruges

Bilete de la Anvers la Bruges

Bilete de la Bruxelles la Viena

Bilete de la Gent la Bruges

 

Sleeper Train from Brussels to Vienna

 

Top dormit tren 4: Londra Spre Edinburgh

Acest celebru de rutare se execută de șase ori pe săptămână. De asemenea, numit Caledonian Sleeper, acest serviciu de dormit îmbină luxul cu rentabilitatea. Puteți găsi oferte care includ produse alimentare, băuturi, și, desigur, cabine de dormit.

Dacă sunteți în căutarea pentru a vizita Londra, în timpul călătoriei, puteți opta întotdeauna să ia Eurostar din Europa continentală. Acesta este un mod rentabil și simplu pentru a face călătoria peste canalul din Franța în Anglia. Biletele sunt disponibile, de asemenea, de la alte locații, cum ar fi Amsterdam.

Dacă sunteți în căutarea pentru un motiv pentru a alege această cale, amintiți-vă că Edinburgh este casa lui Harry Potter, crearea de faimosul JK Rowling. Puteți găsi, de asemenea, trasee suplimentare către zonele înalte, cum ar fi Fort William, pentru că experiența scoțiană autentică. Funcționează pentru noi!

Bilete de la Amsterdam la Londra

Bilete de la Paris la Londra

Bilete de la Berlin la Londra

Bilete de la Bruxelles la Londra

 

 

Menționare onorabilă 5: Paris Spre Munchen

În timp ce această călătorie din punct de vedere tehnic nu se califică ca o rută de tren nedormită, deoarece nu include o dană completă de dormit, rulează zilnic mai multe rute.

Desigur, Parisul este orașul luminilor și unul dintre cele mai romantice orașe din lume, așa că ar trebui să înscrie absolut un loc in vacanta ta europeană. Acest lucru este valabil indiferent dacă este vorba de prima vizita dvs. sau sutime.

Între timp, Munchen este acasa, la Oktoberfest. Acest festival se întâmplă să fie una dintre preferatele mele din toate timpurile – este un eveniment tumultuos de mii. Cu mii de participanți pe an și o serie de activități din care să aleagă, Munchenul merită un loc pe lista ta.

Bilete Dusseldorf la Munchen

Bilete de avion Dresda către Munchen

Bilete de la Paris la Munchen

Bilete de la Bonn la Munchen

 

Munich skyline

Menționare onorabilă 6: Copenhaga Spre Berlin

Aceasta este o altă mențiune de onoare din cauza unei experiențe de dormit tren nestandard, dar merită timpul, pur și simplu pentru că te vei trezi prin unele dintre cele mai frumoase terenuri din Europa. Danemarca este un amestec unic de influență scandinave și continentală cultura europeană și nu trebuie ratat. De asemenea, rutarea începe foarte aproape Malmo, care este un oraș minunat de vizitat și al treilea ca mărime din Suedia.

În timp ce nu va găsi dane complete de dormit pe acest tren, veți găsi rutare nocturnă disponibilă zilnic. Acestea vor permite să plece noaptea și sosesc în dimineața reîmprospătată pentru a doua zi să vină. Pentru cea mai bună experiență cu un tren non-dormit, veți dori să rezervați un bilet de primă clasă. Aceste bilete vin de multe ori cu avantaje, cum ar fi crescut bagaj suplimentar, produse alimentare incluse, și mai multă experiență privată în cabină.

Bilete de la Frankfurt la Berlin

Bilete de la Copenhaga la Berlin

Bilete de avion de la Hanovra la Berlin

Bilete de la Hamburg la Berlin

 

Sleeper Train to Berlin

Când călătoriți pe tot parcursul Europa cu trenul sunteți absolut răsfățat pentru alegere. Fie că este vorba în Scoția sau Spania, Norvegia, sau Suedia, Trenurile de dormit sunt unele dintre cele mai bune servicii în jurul pentru a ajunge în dimineața următoare reîmprospătată și gata pentru ziua ta să vină. În timp ce aveți o mulțime de opțiuni disponibile pentru tine, cum ar fi hotelul de tren sau dormitorul de peste noapte trenuri lungi Praga, Polonia, Lisabona, sau chiar Moscova, fă-ți o favoare și a lovit aceste trenuri șase de top în Europa de dormit în loc. Nu va fi rău!

 

Călătoriți noaptea și rezervați-vă trenurile de dormit Salvați un tren!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Top 6 Trenuri de dormit în Europa pentru călătorii” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și să ne dea credit cu o link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/sleeper-trains-europe/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)