Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 30/04/2022)

Îți poți aminti fiecare călătorie pe care ai făcut-o vreodată, priveliști pe care le-ai admirat, și alimente pe care le-ați gustat? Poate nu, și de aceea suvenirurile sunt modalitatea perfectă de a le face amintirile durează toată viața. Ce suveniruri să aducem dintr-o călătorie? Iată cele mai bune idei de suvenir pentru a aduce o bucată de paradis înapoi acasă.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

Suveniruri de adus dintr-o călătorie: Ingrediente de gătit

Condimente, sos, si ierburi, te va duce imediat înapoi la arome, parfumuri, și momente ale acelui loc special. Este dovedit că ne amintim cel mai mult prin simțurile noastre, iar mâncarea este cel mai bun mod de a experimenta un loc. în plus, ingredientele de gătit îți vor face prietenii și familia să simtă că au fost acolo cu tine.

Ierburi chinezești, sos pentru paste, și chiar pastele sunt suveniruri minunate de adus înapoi dintr-o călătorie în China, sau Italia, de exemplu. Asa de, nu uitați să împachetați o geantă suplimentară doar pentru mâncăruri, deoarece este mai bine să împachetezi separat aceste suveniruri delicioase. Nu veți dori să deschideți valiza pentru a descoperi că hainele dvs. sunt în nuanțe roșii de boia.

Florența către Milano cu un tren

Florența către Veneția cu trenul

Milano către Florența cu trenul

Veneția la Milano cu un tren

 

Food is a great souvenir to bring from a trip

 

Artă locală

Susținerea culturii și a artiștilor locali arată că sunteți un călător atent și inteligent. Boluri de sos pictate manual, haine de masă țesute, sau cămășile din dantelă brodate sunt suveniruri fantastice pe care prietenii tăi le vor prețui, utilizare, și o modalitate excelentă de a vă arăta recunoștința față de comunitatea care v-a găzduit.

Arta locală este un suvenir frumos de adus înapoi de la orice călătorie în Europa și China. In China, ai putea obține felinare roșii pentru noroc, din Rusia a lucrate manual Domovichok care îți va păzi casa, sau un pahar de bere rece din Praga pentru unchiul sau fratele iubitor de bere. Ce mare cerc turism eco-friendly, primind, și răspândirea minunatei culturi în întreaga lume.

Berlinul Aachen cu trenul

Frankfurt la Köln cu trenul

Dresda spre Köln cu un tren

Aachen la Köln cu un tren

 

Art souvenirs can be found on local markets

 

Suveniruri pentru decorațiuni interioare

Faceți din călătorie o parte din casa voastră, cu o frumoasă vază Delft cu flori sau lalea de lemn din Olanda. Suvenirurile pentru decorarea casei pot fi realizate manual, și cel mai adesea vor povesti despre cultura și istoria originii lor.

O farfurie ceramică pe perete, cristal boem din Cehia, sau ceasuri cu cuc din Padure neagra sunt suveniruri minunate de adus acasă din călătoria dvs. în Europa.

Rimini la Florența cu un tren

Roma către Florența cu trenul

Pisa către Florența cu trenul

Veneția la Florența cu un tren

 

Local Home Decor Souvenirs Shop

 

Suvenir de adus dintr-o călătorie: Alcool local

Împărtășirea poveștilor din călătorie la un pahar de lichior fin ajută la amintirea tuturor detaliilor suculente, și momente distractive. Aducerea băuturilor locale este un suvenir popular pentru a aduce din Europa, mai ales dacă este un băuturi alcoolice toate ar trebui să încerce în întreaga lume.

Asa de, Limoncello din Italia, sau vin Riesling din valea Rhein din Germania, oricum, destinatarii vor fi extazi să primească un astfel de cadou. Dacă nu sunteți sigur care este băutura locală, acordați atenție ochelarilor de pe masa localnicilor în timpul cinei sau întrebați la barul local.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

Local Liquor For sale

 

Bijuterii

Bijuteriile sunt o modalitate uimitoare de a vă purta călătoriile aproape de inimă. Un colier încântător, cercei chihlimbar din Polonia, sau o brățară fermecătoare de argint, sunt piese care nu se demodează niciodată, în plus, sunt atemporale.

Asa de, dacă sunteți dornici să aduceți suveniruri extraordinare, atunci bijuteriile sunt perfecte. Adăugarea unui farmec brățării din fiecare țară este o vizită este minunat. in orice caz, atunci când cumpărați bijuterii într-o țară străină, fii atent la manipularea numerarului și nu te încadra în nimic popularele escrocherii de călătorie din întreaga lume.

Dijon în Provence cu trenul

Parisul spre Provence cu trenul

Lyon către Provence cu trenul

Marsilia în Provence cu trenul

 

Jewelry Shops in an open market

Un articol pe care îl colectează

Uitați de brelocuri și cărți poștale, dacă prietenii tăi sunt colecționari, nimic nu spune că îmi pasă decât o piesă unică pe care o pot adăuga la colecția lor. Toată lumea strânge ceva: o cană de bere decorată din Praga, Sculptură din sticlă de Murano, Rusă Babushka la figurinele păpușii, și acestea sunt doar câteva exemple.

În plus, pahare de shot, pălării, Și pinii sunt un alt suvenir de colecție extraordinar pentru a aduce înapoi dintr-o călătorie în Europa. Atârnat pe perete, folosit la petreceri, sau stocate într-un album, prietenii tăi ar prețui timpul petrecut căutând acea piesă specială și povestea din spatele ei.

Amsterdam la Londra cu trenul

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

 

Dulciuri

Mâncărurile dulci și interesante vor zâmbi și vor atrage atenția ascultătorului. Mâncarea este cel mai bun mod de a experimenta un loc, prin toate aromele se călătorește către cultură și povești. De exemplu, parizian Macarons nu sunt doar suveniruri delicioase. De asemenea, ei captează în continuare esența și spiritul Renașterii franceze în perfecțiunea lor, formă strălucitoare și rafinată.

Asa de, în timp ce câteva mușcături fac să dispară acest suvenir, gustul și senzația uimitoare rămân cu noi pentru totdeauna. Simțurile noastre își vor aminti întotdeauna prima dată când am încercat ciocolata elvețiană, iar destinatarii suvenirului dvs. delicios își vor aminti, de asemenea. În concluzie, suvenirurile dulci sunt suveniruri fantastice de adus înapoi dintr-o călătorie în Europa.

Frankfurt la Berlin cu trenul

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

 

Macarons are a great sweet treat to bring from a trip

Suveniruri de adus dintr-o călătorie: Îmbrăcăminte

Cumpărăturile sunt unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în străinătate. Vă puteți schimba stilul, și adaugă un articol special în garderoba ta, cum ar fi o eșarfă tradițională colorată din Rusia, o geacă de piele din Italia, și altele. Dacă intenționați să le aduceți prietenilor o piesă vestimentară, atunci ar trebui să le cunoașteți, desigur, stilul și mărimea.

in orice caz, există o mulțime de suveniruri de îmbrăcăminte pentru a alege din Europa, care nu implică selectarea mărimii. Berlinul este perfect pentru cumpărături de epocă, Tricouri de pe piețele stradale din Londra, o cravată grozavă din Paris sau Italia, sunt doar câteva idei de suveniruri vestimentare de adus din întreaga lume.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Suvenirurile clișeiste de adus dintr-o călătorie în Europa

Nu puteți greși niciodată cu suvenirurile clasice. De exemplu, cadou prietenilor și familiei un breloc din Turnul Eiffel, Matrioșka rusă din lemn, sau saboți din lemn din Amsterdam, acestea vor fi un suvenir minunat și grijuliu. în plus, puteți cumpăra aceste suveniruri clasice europene la aeroport, sau gară, in ultimul minut. in orice caz, ia în considerare faptul că suvenirurile’ prețul va fi mult mai mare la magazinul gării, decât în ​​oraș.

Milano către Veneția cu trenul

Florența către Veneția cu trenul

Bologna către Veneția cu trenul

Treviso la Veneția cu un tren

 

A russian Babushka is a cliche souvenir to bring from a trip

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o călătorie de neuitat în Europa. Puteți călători cu ușurință cu trenul către orice destinație din Europa, magazin, și bucurați-vă de călătorii ușoare cu valize pline de comori și suveniruri.

 

 

Doriți să încorporați postarea de pe blogul nostru „Ce suveniruri să aduceți dintr-o călătorie?”Pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fsouvenirs-bring-trip%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)