Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 20/09/2021)

Privind pentru cele mai spectaculoase universități din Europa? Apoi, citiți mai departe! Știm că alegerea o universitate este o alegere importantă. Desigur, trebuie să se ia în considerare facilitățile de predare și învățare, care oferă o universitate atunci când aleg pe care să participe. in orice caz, uneori, o presimtire este bun pentru a merge prea. Aici la Salvați un tren am făcut parte din această cercetare pentru tine și compilat o listă a Cele mai multe universități spectaculoase. Toate acestea lăuda arhitectura spectaculoasă. Unele au un istorie uimitoare, dar unele dintre universitățile mai nou înființate, de asemenea, sunt prezentate pe această listă. Ele oferă o estetică mai contemporan cu clădiri moderniste și caracteristici de arta. Să ne știm ce e preferatul tău!

 

Universitatea din Bologna, Italia

Bologna University is one of the Most Spectacular Universities In Europe

The Universitatea din Bologna în Italia este considerată ca fiind cea mai veche universitate din lume, care a fost fondată în 1088. Această listă este de Cele mai multe universități spectaculoase din Europa, dar acest lucru ar putea fi luate în considerare una dintre cele mai spectaculoase universități din lume. Fotografiată mai jos este Palazzo Poggi, una dintre principalele clădiri ale universității. Acesta găzduiește trei al universității muzee cu expoziții de istorie naturală, anatomie, obstetrică, fizică, și chimie. da, ai citit acest drept. Ei au propriile lor muzee!

Dar ele nu sunt singurele clădiri ar trebui să vizitați atunci când definirea domeniului afară Cele mai multe universități spectaculoase. Există mai multe clădiri din cadrul universității pe care ar trebui să pună pe Lista dvs. trebuie să-vizita. Printre acestea se numără Colegiul Spaniei, roz, clădire monahală care încorporează atât elemente gotice și renascentiste în designul său. Precum și arhitectura rafinat, universitatea este acasa, la o grădină botanică de 2 hectare.

Cum se ajunge acolo cu tren?

Datorită poziției sale centrale și geografie, Bologna a fost dezvoltat într-unul din transport feroviar majore hub-uri de nordul Italiei. Este foarte bine conectat cu alte centre italiene.

Notă marginală: În timp ce lua tren sud de Milano, nu uitați să zărească Duomo cocoțat deasupra Bologna în partea de sud. Este interesant mai ales la apus de soare.

Veneția Trenurile Bologna

Florența Trenurile Bologna

Roma Trenurile Bologna

Milano Trenurile Bologna

 

Universitatea din Rostock, Germania

The Universitatea din Rostock nu este numai cea mai veche universitate din regiunea Mării Baltice; de asemenea, este cel mai bogat în tradiția. Și, desigur, una dintre cele mai spectaculoase universități din Europa. După cum a fost fondată în 1419, va sărbători în curând aniversarea a 600 de ani. Se va privi înapoi pe o lungă tradiție de educare elevi și de a face cercetare. Clădirile gotic în stil, cuplat cu bulevarde cu șiruri de copaci și parcuri pentru a face o uimitoare. În centrul universității este clădirea principală ochi-prinderea, care ne-a atras inițial adunând acest produs The Cele mai multe universități spectaculoase. Este situat vizavi de a parc și fântână, un loc perfect pentru studenți și vizitatori să-și petreacă ceva timp admirand Exteriorul bogat al clădirii.

Universitatea din Rostock este format din nouă facultăți tradiționale și o facultate interdisciplinare central în care oamenii de știință și studenți de la toate facultățile colaborează pentru a face cercetare în patru domenii majore:

  1. Viaţă, ușoară, și materia
  2. sisteme maritime
  3. Imbatranirea indivizilor și a societății
  4. Cunoştinţe – Cultură – Transformare

Universitatea din Rostock este una dintre universitățile din Germania, cu o gamă foarte largă de subiecte. Acesta oferă mai mult 100 cursuri: 34 finalizarea cu un burlac, 56 cu o diplomă de master, 37 (inclusiv profesori) cu un examen de stat, și 3 cu un doctorat. În plus, Centrul pentru formarea profesorilor și cercetarea educațională nu numai să efectueze cercetări educaționale dar lucrează și la îmbunătățirea calității formării profesorilor.

Cum se ajunge acolo cu tren?

Vrei să știi cum să ajungi la una dintre cele mai Cele mai multe universități spectaculoase din Europa? Indiferent de direcția în care călător din (de exemplu. Rostock sau Schwerin, Berlin sau Hamburg), ia trenul până când ajunge la stația de cale ferată Wismar. De aici, poti Prinde autobuzul la stația de autobuz în J.-R.-Becher-Strasse folosind linii 4 sau G (către Ostseeblick) sau B-D (spre Seebad Wendorf). Este la doar o plimbare de un minut de la această stație de autobuz de peste parcare la Campus.

(Pentru planul rețelei de rute de autobuz oraș, calendar și prețuri, vă rugăm să vizitați site-ul web al orașului hanseatic Wismar.

Berlin Trenurile Rostock

Hamburg la trenuri Rostock

Schwerin la trenuri Rostock

Wismar la trenuri Rostock

Universitatea Aarhus, Danemarca Ultima noastră Universități spectaculoase din Europa

Spectacular Aarhus University

Universitatea Aarhus este situat în al doilea oraș ca mărime din Danemarca (Aarhus este, de asemenea, numele orașului) și se caracterizează prin campusul său verde, completează cu un lac. Universitatea este un exemplu perfect de modul in care structurile de om, iar mediul natural poate lucra în armonie perfectă. Demonstrat de clădirea principală, perfect. Multe dintre clădiri au fost proiectate de arhitectul danez C. F.. Moller într-un design modernist care reflectă tineretul universității. Moller și partenerii săi Kay Fisker și Povl Stegmann au fost responsabile pentru clădirile galben-caramida. Ele sunt unice precum și distinctiv la universitate. Clădirea principală, deoarece a fost considerat unul dintre 12 Cele mai multe lucrări arhitecturale importante din istoria daneză. Unul dintre multele motive pentru care este una dintre cele mai Universități spectaculoase.

cu peste 44,000 elevi, Universitatea Aarhus este a doua cea mai mare universitate din țară. Acesta cuprinde patru facultăți în Arte, Stiinta si Tehnologie, Sănătate, și Afaceri și Științe sociale.

La nivel global, orientată spre, Universitatea dispune de programe de schimb, în ​​loc cu peste 50 instituții din întreaga lume. Aceasta include Universitatea din regiunea arctică, Rețeaua Utrecht, Centrul Nordic Fudan, și Nordic Center India.

Cum se ajunge acolo cu tren?

Aarhus se află la unul dintre cele mai importante noduri de cale ferată din Danemarca. Există plecări în fiecare oră spre nord, sud, și vest. Din Sud și Europa Centrală, conexiunile sunt prin Hamburg / Flensburg. Timpul de călătorie de la Hamburg la Aarhus este de aproximativ cinci ore. Din țările din Europa de Est tren conexiuni la Aarhus merge prin Polonia și Copenhaga. Aarhus are servicii în fiecare oră la și de la Copenhaga. Deschiderea tunelul sub Marea Belt a scurtat călătorie cu o oră. Calatoria acum durează trei ore și jumătate. Există mai multe conexiuni zilnice spre Suedia, Germania, iar restul Europei.

Trenurile care se îndreaptă spre stația de cale ferată Aarhus aeroport pleacă de la Copenhaga pe oră. Prețul este de aproximativ DKK 410 pentru un bilet one-way (rezervare de locuri inclusiv).

 

Gata pentru a începe examinarea opțiunilor? Rezervați-vă un bilet de tren acum în timp ce vremea calda dureaza, cu ajutorul Salvați un tren!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Cele mai spectaculoase universități din Europa” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspectacular-universities-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)