Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 13/08/2021)

Cu curent focar de coronavirus (Covid-19) a aruncat planurile de călătorie fiecăruia în dezordine, poate fi greu să știu dacă ar trebui să păstrați vacanta ta in timpul coronavirus sau nu. In timp ce noi nu putem face această decizie pentru tine, dacă alegeți să continuați este important să vă asigura că luați măsuri pentru a vă proteja sănătatea. Către acel final, aici sunt 7 sfaturi de călătorie a vă ajuta să stați în timp ce călătoresc sănătos.

 

Rămâi sănătos în timpul călătoriilor Numărul 1: Spala-ti mainile

Acesta poate părea evident, dar spălarea mâinilor este una dintre cele mai bune moduri de a te menține sănătos. De ce? In conformitate cu serviciul National de Sanatate, “Spălarea mâinilor îndepărtează în mod corespunzător murdăria, viruși, și bacterii pentru a le opri răspândirea altor oameni și obiecte, care se pot răspândi boli, cum ar fi intoxicații alimentare, gripa sau diaree. Aceasta poate ajuta oamenii opri de la ridicarea infecțiilor și depărtându-le altora”.

Pur și simplu pune, spălarea mâinilor scapa de toate Gook acumulezi pe tot parcursul zilei. Acest lucru este pertinentă în special pentru călători. Site-uri turistice sunt pline de hoardele de oameni din întreaga lume. În cazul în care o mie de persoane pe zi ating o singură clanță, și doar unul nu și-a spălat pe mâini, cred cât de murdar trebuie să fie!

Dacă sunteți într-o zonă fără apă curentă suficientă sau săpun, De asemenea, va trebui să vă Sanitizer mână-vă că ați cumpărat și utilizat în mod regulat. In timp ce acest lucru poate usca vă mâinile dacă este folosit prea des, există, de asemenea, versiuni de Sanitizer mana, care includ componente de hidratare, astfel încât să puteți avea mâinile curate și pielea moale.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Wash Your Hands With Soap

 

somn Destul

A fost mult timp cunoscut faptul că nu a dormit suficient afectează negativ sistemul imunitar. În timp ce în vacanță poate părea o idee bună pentru a obține până la zori și a alerga în jurul valorii de până la miezul nopții. in orice caz, adevarul este ca obtinerea de somn suficient este mult mai mult decât impactful ai crede. Noaptea, corpul nostru are nevoie de timp pentru a întineri și chiar vindeca. Mai puțin timp petrecut în mijloace slumber mai puțin timp, vei fi capabil să aibă grijă de tine.

De fapt, Studiile au arătat chiar că cei care nu dorm suficient pot suferi de lungă durată efecte negative, cum ar fi hipertensiunea arteriala si pierderi de memorie. Aceste efecte pot fi compuse doar în timpul călătoriilor, așa că fă-ți o favoare și asigurați-vă că te-a lovit fân pentru un minim de șapte ore pe noapte.

Deși poate fi dificil să-ți accesezi zzz-ul dacă ai mutat mai multe fusuri orare și suferă de jet lag, puteți utiliza mai multe metode diferite pentru a ajuta organismul sa se relaxeze și să adormiți. Acestea includ un duș cald sau o baie, Spray parfumat lavanda, meditaţie, și chiar și o ceașcă de ceai cald. Pe scurt, obtinerea o multime de somn este imperativ pentru a vă ajuta să stați sănătos în timp ce călătoriți.

Bilete de tren Marsilia la Lyon

Bilete de tren Paris la Lyon

Lyon Trenurile Paris

Lyon Trenurile Avignon

 

Sleep Enough To Stay Healthy While Traveling

 

Rămâi sănătos în timpul călătoriilor și Evitați apa de la robinet

Dacă vă îndreptați undeva destul de necunoscut, ar trebui să fie evident că va trebui să evite apa de la robinet. De ce? Deoarece microbii din interiorul apei locale sunt regiuni specifice, și / sau bacterii intestinale nu sunt deloc pregătiți să le ocupe. Mii de oameni pe an a lua băut apă bolnav locale, cu efecte cum ar fi vărsături și diaree foarte frecvente. Ca un sfat, băț pentru sticle de apă de fiecare dată când sunteți departe de zona de confort. Acest lucru este valabil dublu pentru locațiile cu practicile de igienă vag. Alte țări mai puțin dezvoltate pot utiliza apa potabilă din aceeași sursă ca și puncte de service WC. da, asta e un lucru!

De asemenea, asigurați-vă hidrata corespunzător. temperaturile calde și activitate obositoare sunt un bilet rapid la un spital fără a bea suficientă apă.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Drink A Lot To Stay Healthy While Traveling

 

Ia-scenele

În funcție de unde te duci, posibil să aveți nevoie pentru a obtine fotografii de specialitate, la o clinica de călătorie sau alt centru de îngrijire a sănătății. Acest lucru este valabil mai ales pentru unele mai puțin dezvoltate țări, care încă boli sportive, cum ar fi malaria și febra galbenă. Înainte de a vă capul afară pe calatoriei, verifica Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) site-ul web. Aici puteți afla cerințele specifice pentru țara în care călătoriți. Dacă nu sunteți din Statele Unite ale Americii, puteți verifica de asemenea, site-ul local, cum ar fi NHS, pentru cerințele dumneavoastră pentru călătorii sănătoase.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Women coughing

 

Fii sănătos: Nu atinge fata ta

Așa cum deja am vorbit despre spalarea mainilor, Acum e timpul să vorbim despre fata ta. De multe ori veți vedea oameni de odihnă capul lor în mâinile lor, zgârierea o mâncărime, sau altfel atinge fețele lor. Este un obicei greu de a sparge, dar ține-ți mâinile departe de față, dacă încercați să stați în timp ce călătoresc sănătos.

Este bun simț, în timp ce mâinile ating atât de multe lucruri pe tot parcursul zilei. Pe o tren sau avion, veți avea masa tavă, centura de siguranță. și diverse alte domenii spațiu comun că atingeți. Doar dacă nu te spăla pe mâini de fiecare dată când atingi ceva (sau se întâmplă să fie purtarea de mănuși), este o idee mai bună de a ține-ți mâinile de pe față, în orice moment.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

 

Mănâncă bine

Este logic că vei mânca bine în timp ce în vacanță, dreapta? Dupa toate acestea, ceea ce este Spania, fără ciocolată și churros, și ceea ce este Franța fără o baghetă? Acest lucru nu este ceea ce ne referim, in orice caz.

Mâncare gustoasă este bine și bun, dar trebuie să vă asigurați că sunteți alimente sănătoase precum. Urmați piramida alimentelor și a comuta acele bunătăți prăjit-adânci pentru unele verdeață fiecare dată într-un timp. Dacă aveți loc pentru ea, aduce vitamine, împreună cu tine să păstrați-vă aprovizionat. Asigurați-vă că pentru a aduce vitamina C, probiotice, și alte ușor de consum vitamine.

Acest lucru este cel mai pertinent pentru consumul de alcool în timp ce călătoresc de asemenea. Este bine cunoscut faptul că consumul exagerat de alcool poate duce la un sistem imunitar scăzut (și unele mahmureală rele). Dacă încercați pentru a evita obținerea de rău, asigurați-vă că vă păstrați consumul de alcool la un nivel minim. Dupa toate acestea, care vrea să viziteze Mona Lisa cu o răceală comună?

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Eat Well And Healthy

 

Ultimul Stay Sfat sănătos: Curățați zona dvs.

Acesta poate fi un hassle, dar merită aducind niște tampoane de dezin împreună cu tine de fiecare dată când călătoriți. De ce? Pentru a curăța toate acele mese tavă și scaune deja le-am menționat. tampoane Clorox pot fi achiziționate în vrac și pus în pungi ziplock. Puteți apoi le aduce cu tine pe transporta pe.

Asigurați-vă că pentru a șterge cotiere, buzunar scaun (daca ai una), și chiar catarama centurii de siguranță cu dezinfectant pentru a vă asigura că sejururile dvs. zonă cât mai curate posibil.

Munchen la trenuri Zurich

Berlin Trenurile Zurich

Basel la trenuri Zurich

Viena Trenurile Zurich

 

Clean Your Area

 

Oamenii se îmbolnăvesc în timp ce călătoresc mai des decât aproape orice altceva. Nu fi la fel ca toți ceilalți. Ai grijă de tine și de utilizare Salvați un tren!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “7 Modalități de a rămâne sănătos în timpul călătoriilor” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/stay-healthy-while-traveling/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)