Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 06/08/2021)

Fațade colorate strălucitoare, cel inima marilor orașe in Europa, și găzduiește cele mai impresionante repere din lume, aceste 10 piețe uimitor de uimitoare atrag călătorii din toate colțurile lumii. Cele mai frumoase străzi din Paris, Londra, Moscova, iar München vă va conduce către aceste spectaculoase piețe ale orașului vechi.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Piața Orașului Vechi din Praga

Rococo, Stil baroc, mix arhitectural gotic, și pavajul de piatră creează cele mai uimitoare pătrate din Europa. Piața Orașului Vechi din Praga, domină lista celor mai semnificative și vechi pătrate din Europa, încă din secolul al XII-lea.

În timp ce stai în centrul pătratului, vei fi uimit de frumusețe, monumente, și repere din jur. Fiecare dintre site-urile uimitoare vă va spune o poveste din Praga istorie bogată. Piața este într-adevăr una dintre cele mai frumoase locuri în Praga și ai putea să dedici cu ușurință o zi întreagă doar în piață: vizitând Biserica Maicii Domnului înaintea lui Tyn, Biserica Sfântul Nicolae, Palatul Kinsky, și altele.

Nürnberg la Praga cu un tren

München la Praga cu un tren

Berlinul către Praga cu un tren

Viena la Praga cu un tren

 

Prague's Old Town Square

 

2. Piața uimitor de uimitoare din Belgia: Grand Place Bruxelles

Gotic Hotel de Ville, primărie, iar clopotnița sa domină priveliștea frumuseții Grand Place din Bruxelles. Această clădire stăpânește fiecare imagine și carte poștală, împreună cu Casa Regelui, Casa Regelui.

Prin urmare, Grand Place este un exemplu uimitor de bogăție a orașului, grandoare, și splendoare de-a lungul secolelor. Această uimitoare piață este bine conservată, si a patrimoniul mondial UNESCO de cand 1998. Prin urmare, este centrul multor festivaluri din Bruxelles pe tot parcursul anului: celebrul festival al covorului de flori din august, pomul de Crăciun, și concerte.

Luxemburg la Bruxelles cu trenul

Anvers la Bruxelles cu un tren

Amsterdam la Bruxelles cu trenul

Paris la Bruxelles cu un tren

 

Grand Place Brussels is a beauty

 

3. Piața Sf. Marcu, Veneția

Cel mai de jos punct din Veneția, singura Piazza din Veneția, frumoasa piață San Marco este prima inundată atunci când există Acqua alta. Prin urmare, dacă nu ați vizitat această uimitoare piață uimitoare din Italia - grăbiți-vă și mai bine în timpul sezonului estival.

Piața San Marco are o formă dreptunghiulară, cu cafenele pe toate părțile, si sute de turisti care fac poze si selfie-uri cu St.. Bazilica lui Mark, Palatul Dodge, Campanile, și Museo Correr în fundal. Podeaua pavată, ornamentele bazilicii, sau câteva dintre cele mai frumoase caracteristici, ca să nu mai vorbim de dimensiunea pătratului. În timp ce este uimitor la lumina zilei, atmosfera și lumina la apusul soarelui fac ca piața San Marco să fie și mai frumoasă.

Milano către Veneția cu trenul

Florența către Veneția cu trenul

Bologna către Veneția cu trenul

Treviso la Veneția cu un tren

 

Piazza San Marco In Venice

 

4. Piața uimitor de uimitoare din Rusia: Piața Roșie Moscova

În rusă „Piața Roșie” se traduce prin „Piața Frumoasă”, deci nu este surprinzător faptul că cea mai mare piață din Moscova, este, de asemenea, cel mai uimitor pătrat frumos. Piața Roșie are dimensiuni uluitoare, și veți vedea că faimoasele repere sunt și mai mari ca mărime și frumusețe.

Sf. Pictat cu flori. Catedrala Vasile, clădirea Kremlinului cu stâncă roșie, Muzeul de Istorie de Stat, toate fac ca Piața Roșie să arate ca o imagine preluată dintr-un basm pentru copii vechi. Culorile, și fațade, sunt uluitoare vara, și cu atât mai mult pe fundalul alb înzăpezit în timpul iernii.

 

The Red Square In Moscow Russia

 

5. Place de la Concorde, Paris

Cea mai mare piață din Paris este una dintre 10 piețe uimitor de uimitoare în Europa. Place de la Concorde este punctul de deschidere pentru o plimbare de-a lungul Champs-Elysees, și găzduiește obeliscul auriu cu vedere la oraș. în plus, în piața La Concorde ai putea admira 3 al fântâni frumoase în Europa, ca Fântâna Mării.

Piața Concorde a avut multe nume de-a lungul secolelor, de la Place Luis XV la Place de la Revolution, unde Maria Antonieta și Ludovic al XVI-lea au fost ghilotinați. În 1839 arhitectul Louis Phillipe I a acceptat slujba de refacere a pieței, deci devine mai degrabă un loc al frumuseții decât al politicii. Prin urmare, astăzi veți vedea două dintre cele mai frumoase fântâni, Fontaine des Mers și Fountaine de Fleurs.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Fountain in Place De La Concorde, Paris

 

6. Trafalgar Square Londra

Situat în orașul Westminster, înainte de Galeria Națională, Trafalgar Square este cea mai frumoasă piață din Londra. Coloana Nelson este un monument proeminent în piață, o statuie care reprezintă bătălia de la Trafalgar din 1805. Pe lângă sculpturile leului, și fântână uimitoare.

Trafalgar Square atrage milioane de turiști în fiecare an și este locul central pentru concerte, evenimente culturale, și locuri de întâlnire pentru londonezi.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

 

7. Marienplatz Piața München

Toate străzile frumoase duc spre inima orașului München, Piața Marienplatz. De cand 1158, această superbă piață a fost locul unde vă puteți bucura de fiecare eveniment major din München și Germania arhitectură uimitoare. Începând de la statuia de aur a patronului bavarez, Fecioara Marie, și fără a uita de Noile și Vechile Săli uimitoare.

Cele două săli simbolizează pătratul ca fiind punctul în care istoria nouă și antică, cultură, iar viața prinde viață. Când pășiți în uimitorul uimitor Marienplatz, ești uimit de gloria și frumusețea capodoperei bavareze.

Dusseldorf la München cu un tren

Dresda la München cu un tren

Nürnberg la München cu un tren

Bonn la München cu un tren

 

Above view on Marienplatz Square In Munich

 

8. Piazza Navona Roma

Odată Stadionul Domițian, Piazza Navona este cea mai frumoasă piață din Roma. In centru, veți găsi uimitoarea fântână, cu sculpturi Bernini, și a organizat lupte de gladiatori. Există trei fântâni de-a lungul Piazza: fântâna celor patru râuri, Fontana del Moro și Fontana del Nettuno.

in orice caz, numele pătratului italian, Navona, se traduce ca „navă mare” de când a fost inundată în trecut. Piața a fost odată un loc pentru simulări de lupte navale. Astăzi, Fontana di Quattro Fiumi de la Bernini atrage zilnic călătorii pentru o fotografie cu frumoasa fântână. Fântâna este o descriere a punctului de întâlnire al celor patru râuri: Gange, Nil, Dunărea, și Rio de la Plata. Biserica Sfânta Agnes in agone este un alt punct de reper care vă va uimi în vizita la Piazza Navona. Fântâna celor patru râuri a lui Bernini se află în fața bisericii.

Milano la Roma cu trenul

Florența la Roma cu trenul

Veneția la Roma cu un tren

Napoli către Roma cu trenul

Piazza Navona, Rome, Italy

 

9. Palatul St. Petersburg

Imens, vast, și cu priveliștile palatului de iarnă, Piața Palatului din St.. Petersburg este una dintre piețele uimitor de frumoase din Europa. În timp ce puteți vizita multe palate din Europa, acest palat de iarnă este remarcabil în frumusețe datorită culorilor luminoase ale fațadei sale.

Clădirea proeminentă are 1500 camere, ocupă 9 hectare, deci este greu de ratat, și admiră toate acestea. Schitul, clădirea statului major, și coloana Alexandru sunt simboluri ale evenimentelor naționale și istorice și au luat 8 ani de construit. Prima clădire a devenit casa împăraților ruși, dar astăzi este principala piață publică din St.. Petersburg.

 

A horse and carriage in Palace Square St. Petersburg

 

1O. Pătrate uimitor de uimitoare în Europa: Piazza del Duomo, Florenţa

Fațade de marmură în multicolor, Catedrala Santa di Maria del Fiore domină Piazza del Duomo. Domul domină orizontul Florenței și centrul vechi al orașului, iar arhitectura magnifică te va uimi de la prima vedere. În apropiere se află Baptisteriul Sf. Ioan, iar clopotnița lui Giotto se află în centrul celor mai uimitoare piețe din Europa.

Asa de, principalul lucru care face din această piață italiană una dintre cele mai frumoase din lume, este arhitectura. Piața este înconjurată de cafenele și clădiri magnifice. Cu o mulțime de locuri pentru a vă așeza și admira priveliștile unuia dintre cele mai frumoase orașe din Italia, din orice unghi.

Rimini la Florența cu un tren

Roma către Florența cu trenul

Pisa către Florența cu trenul

Veneția la Florența cu un tren

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați una dintre acestea 10 piețe uimitor de uimitoare în Europa. Puteți călători cu ușurință cu trenul în oricare dintre aceste orașe din Europa, din majoritatea, dacă nu din toate gările din Europa.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „10 piețe uimitoare în Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fstunning-squares-europe%2F– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)