Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 21/02/2021)

Trenurile elvețiene sunt cele mai bune din Europa, conform formulei Boston Consulting Group. Pentru inceput, elvețian realizat evaluări ridicate în ciuda scădere a calității. Elvețianul a realizat un 7.2 Evaluarea generală din 10. în timp ce Danemarca, Finlanda, Germania și toate atins un 6+ evaluare. Printre rating, este deosebit de relevant să menționăm că Bulgaria a realizat un rating scăzut de 1.9. Elveția atins de rating ridicat, deoarece a marcat note maxime cu privire la Intensitatea de utilizare.

 

Trenurile elvețiene
peisaje uimitoare la bordul trenurilor elvețiene.

Detaliile raportului

În plus față de realizarea evaluări ridicate, Trenurile elvețiene sunt, de asemenea, considerate a fi o bună valoare pentru bani. Ratingurile index sunt după cum urmează;

Nivelul 1

Elveţia (7.2)

Danemarca (6.8)

Finlanda (6.6)

Germania și Austria (6.1)

Suedia și Franţa (6.0)

————————————————————————-

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

Nivelul 2

Marea Britanie si Olanda (5.3)

Spania (5.0)

Belgia (4.6)

Italia (4.5)

————————————————————————-

Lyon Trenurile Geneva

Zurich la trenuri Geneva

Paris Trenurile Geneva

Lugano spre Geneva Trenuri

 

Nivelul 3

România și Bulgaria (1.9)

————————————————————————-

München la trenuri Basel

Zurich către trenuri Basel

Berna la trenuri Basel

Geneva la trenuri Basel

 

Ceea ce face ca trenurile elvețiene mai bune din Europa?

in primul rand, există mai mulți factori care fac ca trenul elvețian de călătorie cele mai bune din Europa. Nu numai că trenurile elvețiene oferă cele mai bune fiabilitate și punctualitatea în Europa, dar, de asemenea, ele sunt considerate a fi extrem de sigur cu servicii de bună calitate. Elvețienii sunt cele mai frecvente călătorii de tren din Europa, cu peste 10,000 trenurile care rulează zilnic pe 3000 km rețea feroviară. Rețeaua feroviară elvețiană are cea mai mare de utilizare a capacităților în Europa.

Basel Trenurile Interlaken

Berna la trenuri Interlaken

Lucerna la Interlaken Trenuri

Zurich la trenuri Interlaken

 

https://www.youtube.com/watch?v = D2wPhSjx09I

 

Mici este mai bine

Există un motiv pentru care trenurile elvețiene au fost clasat numărul 1 de cand 2012. Țările cu rețele feroviare mici (sub 6,000 km) au văzut toate evaluările lor se îmbunătățesc în această perioadă. Aceasta include Elveția, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Olanda, și Luxemburg. Aceste țări oferă punctualitate mai mare, procent feroviar de mare viteză și oferă un cost mai mic pe km pentru serviciul lor. La fel de important, aceste trenuri țări au mai puține accidente și decese care îmbunătățește scorul lor de siguranță generală.

Zurich către trenuri St Moritz

Zermatt la trenuri St Moritz

Lyon la trenuri St Moritz

Basel Trenurile St Moritz

 

Cele mai bune locuri de vizitat în Elveția, cu trenurile elvețiene

Există mai multe destinații frumoase de vizitat în Elveția, în ciuda dimensiunilor sale mici. Alpii și ghețarii sunt principala atracție, dar călătorii se bucură, de asemenea, vechi castele, clar lacuri turcoaz, și rural bucolic. Orice moment al anului vă puteți bucura drumeții, patinaj, festivaluri și carnavaluri din Elveția. În plus,, există o rată de criminalitate foarte scăzută în Elveția, ceea ce îl face un loc mai sigur pentru călători. Locurile obligatorii din Elveția includ Matterhorn, Zermatt, care este cel mai fotografiat munte din lume. In aceeasi masura, Castelul Chillon, Montreux este un must-see pentru turisti. Aceasta cetate veche de apă, care constă din 25 clădiri și trei curți este una dintre cele mai vizitate clădiri istorice din lume.

 

Rezervați-un tren elvețian cu un tren Salvați

În concluzie, există atât de multe motive de a călători într-un tren elvețian. gări din Elveția sunt, probabil, cel mai mult gări frumoase in Europa. Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe romantice sau poduri impresionante, Elveția este locul pentru a merge. lua 3 minute acum pentru a rezerva bilete pentru un tren elvețian pe nostru ușor de utilizat site-ul tren. Biletele pot fi achiziționate prin carduri de credit, și multe plăți alternative.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fswiss-trains-ranked-best-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)