Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 27/03/2021)

În ultimii 10 ani, milioane de oameni au dat seama cât de benefic este de a lua un tren! câmpuri bogate de verdeață, litoraluri strălucitoare, și munte curat recife nu sunt niciodată menționate în broșuri de călătorie sau bloguri. Luând trenul este o distracție, convenabil, și o modalitate prietenoasă cu portofelul de a ajunge de la punctul A la punctul B, așa că nu cred că de două ori, ia trenul!

Al doilea lucru extraordinar despre trenurile din Europa și, în general, este cât de bugetare pot fi. Nu numai că există atât de multe destinații ieftine a alege din, dar, de asemenea, nenumărate moduri de a reduce în jos, pe cheltuielile generale de călătorie. Deci, dacă sunteți dorinței de a lovi cândva de cale ferată în curând, aici sunt câteva sfaturi pentru a utiliza:

 

Ia ceva timp pentru a face Cercetare și de planificare înainte de a lua trenul

În cele mai multe cazuri, atunci când luați un tren, puteți profita la maximum de bilet(s) cu o căutare rapidă on-line. Rezervați biletul în avans, dacă este posibil. Verificați ce perioada a anului prețurile biletelor sunt mai mici, și asigurați-vă că sunteți în căutarea pentru acele reduceri. De obicei, fiecare țară va avea un fel de opțiune mai ieftină disponibilă pentru cumpărare de bilete. Asa de, face cercetare! Citiți prin acest blogul pentru a deveni mai familiarizați cu diferitele opțiuni.

Montpellier la trenuri Toulouse

Nisa la trenuri Toulouse

Paris Trenurile Toulouse

Marsilia la trenuri Toulouse

 

să ia un tren în loc de un plan, și puteți utiliza dispozitivul mobil

Când luați un tren, Călătorii de noapte

Fie că sunteți un student care adoră să călătorească sau un călător obișnuit care ia trenul zilnic, dormit pe un tren poate reduce potențial în jos banii cheltuiți pe cazare aproape în jumătate. Este un mod incredibil de a economisi timp prea în timp ce adormi într-un oraș și să se trezească într-un alt. Spunând asta, este important să se înțeleagă diferitele tipuri de cazare tren de noapte.

Cele mai bune sunt trenurile care au compartimente. Scaunele pot fi tras împreună, atunci când ia un tren pentru a forma un pat, împreună cu o perdea pentru intimitate. În continuare sunt cușete, cel mai ieftin și cea mai răspândită opțiune. Aceste camere au patru până la șase paturi supraetajate și sunt unisex, deci va trebui să sacrifice intimitatea un pic. Ultimul și cel mai scump opțiune este de dormit. Acesta este mult mai confortabil și privat, toate opțiunile sunt încă mai ieftine decât o cameră de hotel.

Viena Trenurile Hanovra

Copenhaga Trenurile Viena

Veneția Trenuri Paris

Viena Trenurile Zurich

 

Salvați pe produse alimentare și băuturi și să ia un tren

Ambalare alimente proprii este de departe cel mai ieftin mod de a merge despre el. Spre deosebire de călătorii regulate cu autobuzul sau cu mașina, atunci când luați un tren puteți mânca de fapt, confortabil. Cele mai multe locuri au o masă de smulgere sau o masă fixă ​​între două locuri. in orice caz, dacă trebuie să cumpăra alimente și băuturi în timpul călătoriei, este în regulă. O masă pe tren nu este prea scumpe și de multe ori vă puteți aplica pentru carduri care dau reduceri.

Bordeaux Trenurile Nantes

Paris Trenurile Nantes

Lyon Trenurile Nantes

Marsilia la trenuri Nantes


Planificarea pentru călătoria cu trenul poate ajuta să profitați la maximum de fond de călătorie! Găsirea unei conexiuni bun poate fi de multe ori mai ieftin decât prinderea unui avion, și mai confortabil decât călătoresc cu mașina. Ia un tren pentru o experiență unică, care va îmbogăți cu siguranță întregul concediu!Ia un tren Save-A-Train, alegeți destinația, și luați trenul către practic oriunde în Europa la cele mai accesibile prețuri de pe piață! Și, ghici ce? Atunci când primiți biletul de tren cu Salvare tren, Procesul de rezervare se face în 3 minute, asa de fa-ti bagajele și se bucură de tot ceea ce urmează!

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftake-train-europe%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)