Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 19/09/2020)

Italia are unele minunate excursii de tren. Acesta are un număr de trenuri frumoase și stații de rafinat prin tara, dar în cazul în care a fost prima călătorie cu trenul a făcut vreodată în Italia?

 

prima călătorie cu trenul a făcut vreodată în Italia

Primul tren Trip Ever Made in Italy – Inceputul

Prima călătorie cu trenul a făcut vreodată în Italia căile ferate introduse a fost atunci când Italia a fost o divizată țară. A fost nevoie de câțiva ani pentru a lega și de a conecta liniile de cale ferată existente după Italia unite. Prima linie de tren pe care a construit-o Italia a fost linia Napoli-Portici, care se afla în Regatul celor două Sicilii de atunci. Linia a fost 7.25 kilometri lungime. Linia inaugurată pe 3rd octombrie 1839. Acesta a fost 9 ani după ce a fost construit prima linie „modernă“ din interiorul orașului, care a fost de căi ferate Liverpool și Manchester.

Piesa a fost inițial o pistă dublă și a fugit de pe site-ul curent Corso Garibaldi din Napoli la Palatul Regal de la Portici. Palatul Regal a fost la poalele celebrului Muntele Vezuviu. Oamenii făcut prima călătorie cu trenul în Italia aici, și această linie face acum parte a liniei de cale ferată Napoli-Salerno.

Napoli la trenuri Salerno

Florența Trenurile Salerno

Bari Trenurile Salerno

Roma Trenurile Salerno

 

Zi moderna

Linia de cale ferată Napoli-Salerno este o linie de cale ferată majoră în Rețeaua feroviară italiană astăzi și are un loc în primul tren Trip Ever Made in Italy. Se formează o legătură în linia de trunchiul principal pentru sudul Italiei. Primul kilometru al liniei este prima linie de cale ferată. Oamenii folosesc acum trenul la una dintre cele mai destinații bine-cunoscute, un oraș de coastă celebru numit Amalfi în regiunea Campania. Este un oraș de coastă spectaculos. Este sigur să spunem că călătorie cu trenul pentru a ajunge acolo de-a lungul liniei de coastă este la fel. Gândiți-vă ape cristaline, nisip alb și verdeață luxuriantă și printre unele frumoase arhitectura veche și nouă. Vei fi pe cale de a imaginându-vă călătoria cu trenul de la Napoli la Salerno, în cazul în care vă va prinde apoi autobuzul sau celelalte mijloace de transport organizate în Amalfi.

Deci, ce sa întâmplat cu linia Napoli-Portici? Facultatea de Agricultură a Universitate Napoli Federico II este utilizatorul principal al acestei linii, datorită accesului ușor la Muntele Vezuviu. Primul traseu călătorie cu trenul în Italia există încă astăzi.

Genoa la trenuri Milano

Roma Trenurile Milano

Bologna Trenurile Milano

Verona Trenuri Milano

 

Primele linii de cale ferată din Italia au deschis calea viitorul călătoriilor cu trenul în țară. Unele dintre cele mai frumoase călătoriile de tren sunt aici. Privind înapoi la prima călătorie cu trenul a făcut vreodată în Italia, putem fi siguri că, deși mult sa schimbat. Peisajul a rămas la fel de captivant, atunci cum este acum.

 

natura călătorie cu trenul

 

Deci, acum că ai aflat despre primul tren Trip Ever Made in Italy, te gândești Rezervare un bilet de tren pentru o călătorie cu trenul european? De ce nu luați 3 minute pe site-ul nostru pentru a găsi cele mai ieftine bilete pentru rutele dvs.. Conectați-vă la site-ul nostru acum Trenurile de carte.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-first-train-trip-ever-made-in-italy%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos pentru a vedea Încorporați.