Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 02/08/2021)

O parte interesantă a călător în străinătate este imprevizibilitatea experienței. Când călătoriți într-o țară străină, va fi expus la culturi diferite, setări, și experiențe. Chiar dacă face unele cercetare, sunteți sigur de a fi luate prin surprindere de o parte din ceea ce ați găsit. din pacate, nu toate surprizele pe care vă confruntați pot fi cele bune, și doar pentru că sunteți în vacanță nu înseamnă că sunt imune la rau.

Nu aveți dreptul să doriți să creadă că aceste nenorociri ar putea întâmpla cu tine, dar trebuie să fie pregătiți pentru posibilitatea ca tine, sau un iubit-o, va necesita o atenție medicală în timp ce departe de casă. Fie că este la fel de simplu ca ciobire dintele, spraining glezna, coborând cu febră, sau cu infarct, a primit tratamentul medical care aveți nevoie s-ar putea să nu fie la fel de ușor cum ar fi în Statele Unite ale Americii.

Acest lucru se datorează faptului că cele mai multe planuri traditionale de asigurari de sanatate nu se extind dincolo de acoperire ceea ce se întâmplă pe pământ american. Acest lucru înseamnă că ar putea fi pe cârlig pentru mii de dolari in costuri medicale pentru îngrijirea primite în străinătate. Acesta este motivul pentru care niciun călător nu ar trebui să fie fără asigurare medicală de călătorie. Aceste planuri specializate vor merge în cazul în care acoperirea internă nu va, asigurându-se că va fi capabil să bucurați-vă călătoria dvs., fără griji despre întîmplarea imprevizibil.

Pentru mai mult informații despre călătorii asigurarea medicală și de ce ar trebui să vă gândiți la obținerea acesteia, consultați ghidul de conținut de mai jos.

 

De ce este de călătorie asigurare medicală o idee bună?

• Deplasarea la un țară străină pot introduce numeroase riscuri de sănătate. De exemplu, calitatea apei nu poate fi la fel, ceea ce duce la infecții grave. Climate diferite poate tensiona dumneavoastră condiții pre-existente, cum ar fi bolile de inima sau alergii, lăsându-vă prost echipate pentru a gestiona situația.

• Chiar dacă aveți deja asigurare de sănătate, nu s-ar putea acoperi în afara Statelor Unite ale Americii. Acest lucru înseamnă că orice boli sau leziuni pe care le întâmpinați în timpul călătoriilor în străinătate ar putea duce la facturile medicale extrem de ridicate.

• Dacă vizitați o parte îndepărtată a lumii și necesită îngrijire medicală imediată, poate fi necesar să fie evacuat la un spital. Fără acoperire de asigurare corespunzătoare, acest lucru poate costa zeci de mii de dolari pe partea de sus a oricăror alte cheltuieli conexe.

• În anumite circumstanțe, vi se poate cere să dețină o asigurare medicală de călătorie pe durata calatoriei. De exemplu, vizitatori în Rusia, Cuba, și națiuni în spațiul Schengen al UE trebuie să dovedească faptul că au o acoperire.

• Chiar dacă o acoperire de sanatate de calatorie poate fi extrem de valoroase, ea constituie, de obicei mai puțin de 10 la suta din toate produsele de asigurare de călătorie achiziționate de către călători, fiind în același timp relativ ieftin.

 

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Cum de călătorie asigurare medicală vă protejează


• asigurare medicala de călătorie diferă de politicile standard de asigurare de călătorie în primul rând prin faptul că nu oferă o acoperire pentru costurile legate de anulări, întârzieri, sau întreruperi.

• Cu asigurare medicală de călătorie, puteți avea o acoperire în cazul unei situații de urgență de sănătate neașteptată. Acestea pot varia de la un dinte rupt sau Bout de intoxicatii alimentare la viata in pericol leziuni si atacuri de cord.

• Unul dintre avantajele principale ale acestor politici este faptul că acestea vă oferă 24/7 suport multilingv pentru a vă ajuta să coordoneze cu personalul de îngrijire a sănătății într-o țară străină.

• Aceste politici oferă de obicei o acoperire pentru ceea ce este, în general, considerat cheie medicale cheltuieli. Acestea includ camera de urgenta vizite, servicii de evacuare, și transport costurile suportate pentru a ajunge la o unitate medicală adecvată.

• Cele mai frecvente planuri acoperă o singură călătorie, dar, de asemenea, ele pot fi achiziționate pentru a acoperi perioade, atâta timp cât 12 luni. acoperire medicală pe termen lung pentru cei care călătoresc frecvent sau pentru perioade lungi, de asemenea, pot fi cumpărate în trepte lunare.

 

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Gata pentru a începe examinarea opțiunilor? Rezervați-vă un bilet de tren acum în timp ce vremea calda dureaza, cu ajutorul Salvați un tren!

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Cele mai spectaculoase universități din Europa” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

 

Descarcă aici PDF pentru acest articol, care a fost furnizat pentru a salva un tren de Senior Servicii Illinois