Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 15/01/2022)

Cu sute de atracții istorice și vederi superbe care variază de la soare, linii de coastă la sarutat munţii cavernoase, Europa totul are cu adevărat. Este destinatia perfecta pentru o excursie, deoarece este posibil să se facă drum de la o țară la alta într-o chestiune de ore. Este, de asemenea, una dintre cele mai sigure zone din lume să călătorească. În ciuda știri că UE nu a reușit recent să reducă nivelurile de conducere periculoase, rata medie de deces este încă cel mai mic este fost vreodată (1 în 49 milion).

Este de remarcat faptul că există anumite politici și restricții în ceea ce privește locul de închiriere mașini și că fiecare țară are propriul set de legi unice. Ceea ce este perfect acceptabil într-o țară (de conducere, fără o limită de viteză pe Autobahn în Germania, de exemplu) s-ar putea să nu fie într-un alt, astfel încât merită să înțeleagă regulile de drum în timp ce face drum prin continent.

Cu aceasta în minte, am pregătit câteva sfaturi utile pentru a vă ajuta să stați în condiții de siguranță și în limitele legii în timpul următoarea călătorie rutier european:

 

1) Asigurarea vehiculul dumneavoastră

Este imperativ ca ai de asigurare și de acoperire defalcare în timpul conducerii în Europa. Dacă luați propriul vehicul, va trebui să contactați companie de asigurari pentru a aranja acest lucru. Asigurarea este, de obicei, blocată pe contractul dvs. atunci când închiriați o mașină, ceea ce face lucrurile ușor mai ușor.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

summer mountain driving

 

2) Adu ochelari de schimb și lentile de contact

Știați că, dacă trebuie să poarte lentile prescrise în timpul conducerii unei mașini de închiriat prin Spania, tu esti necesară pentru a transporta o a doua pereche cu tine în orice moment? Alte țări sunt mai puțin stricte cu privire la acest lucru, dar este o bună practică să purtați o a doua pereche de ochelari cu dvs. în orice moment, pentru a vă asigura că sunt conștienți de toate riscurile în timpul călătoriei dumneavoastră dacă ochelarii tăi primari se rup sau se pierd.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

driving in the snow

 

3) Evitati Evident potabila si de conducere

In timp ce acest lucru ar putea părea o afirmație evidentă, este posibil să nu fie conștienți de faptul că anumite țări au o limită de toleranță zero pentru șoferii de băuturi. Acest lucru înseamnă că șoferii nu au voie să aibă nici un fel de alcool în sânge. Comisia Europeană oferă consiliere cu privire la Limita standard de alcool în sânge pentru fiecare țară. În Cipru, este chiar împotriva legii bea o băutură răcoritoare in timp ce conduci. Acest lucru poate părea strictă, dar este important să se respecte legile țării pe care le vizitați, pentru a evita orice amenzi neașteptate.

Genoa la trenuri Milano

Roma Trenurile Milano

Bologna Trenurile Milano

Florența Trenurile Milano

 

4) Conduceți spre dreapta sau spre stânga

Cu excepția Regatului Unit, Irlanda, și Malta, toate țările europene conduce pe partea dreaptă a drumului. Pentru locuitorii din Marea Britanie, acest lucru poate face destul de dificile manevrele precum negocierea unui sens giratoriu în sens invers acelor de ceasornic, deci este în valoare de a lua timp pentru a regla. Conducătorii auto ar trebui să rămânem întotdeauna la dreapta și pentru a evita ședere în benzile centrale ale autostrăzi cu care se confruntă. Când depășire, nu uitați întotdeauna să verificați și oglinda retrovizoare.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

sleeping inside a car

 

5) Perie pe dvs. Semne rutiere

Înțelegerea indicatoarelor rutiere europene va ajuta să ajungeți la destinație în condiții de siguranță și vă va ajuta să evite încălcarea legii. Cel mai destinații europene utilizați o semnalizare standard care se explică în mod rezonabil, dar diferențe minore de caractere sau de culoare tind să se confunde. Înainte de a începe o călătorie, s-ar putea să doriți să vă familiarizați cu diferente subtile de semnalizare rutieră în toată Europa. Cel puțin, aceasta poate ajuta la prevenirea confuziei, și cel mult, s-ar putea salva viața.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

6) Înțelegerea modului în care Toll Colecții de lucru

Diferite țări au diferite rate de taxare și metode de colectare a taxelor. În Franța, de exemplu, este încă acceptabil să plătească cu numerar la porțile de taxare. Alte regiuni veți avea nevoie pentru a afișa un autocolant pe masina ta pentru a evidenția faptul că ați plătit pentru utilizarea unor drumuri. Familiarizarea cu modul în care taxele lucrează în fiecare dintre destinațiile destinate va ajuta să evite orice penalități.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

7) Ia trenul in loc de conducere

Ei bine, dacă doriți cu adevărat să se bucure de călătoria dvs., paraseste hassle de conducere, și doar să ia trenul în Europa, toată lumea de pe acest continent folosește trenul, și, spre deosebire de alte locuri din lume, este foarte ușor de a cumpăra bilete de tren on-line cu site-uri, cum ar fi Salvați un tren, și ajungi să călătorească și să vadă natura fără griji prea mult.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Gata să se bucure de Europa? Fie că alegeți să conduceți sau să luați trenul, amintiți-ne la Salvați un tren!

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Lucrurile să știe când conduceți în Europa” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthings-to-know-when-driving-in-europe%2F%3Flang%3Dro ‎– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)