Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 22/10/2021)

Orașe romantice antice, grădini fermecătoare, pătrate frumoase, atrageți în fiecare zi milioane de turiști în Europa. Călătorii din întreaga lume vizitează Europa pentru a-i explora istoria și farmecul și se trezesc furați de buzunare de trucuri inteligente în faimoasele repere europene. Rămâneți în siguranță în timpul călătoriei dvs. uimitoare urmând aceste sfaturi pentru a evita buzunarele din Europa.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Sfaturi pentru a evita buzunarele: Cunoaște zonele de pericol

Știind unde te îndrepți joacă un rol imens în a petrece timpul cel mai bun din viața ta. Asa de, când vă planificați vacanța în Italia sau Franța, ar trebui să cercetați locurile obligatorii, precum și locurile periculoase. Nu există motive de îngrijorare, nu te vei regăsi într-o luptă de bandă, dar fiecare destinație are locații sensibile, unde turiștii trebuie să acorde o atenție deosebită bunurilor lor și să aibă grijă de hoți de buzunare.

În general, locurile în care ar trebui să fii atent, sunt locuri precum piețele de vechituri, piețe populare ocupate, și transport public pete. Ceea ce toate aceste locuri împărtășesc în comun este că sunt foarte aglomerate, așa că în timp ce priviți Turnul Eiffel sau Catedrala din Milano, buzunarele se pot ciocni cu ușurință de tine, și în câteva secunde portofelul tău a dispărut. Conștientizarea împrejurimilor și a mulțimii este un sfat de top pentru a evita buzunarele din Europa.

Florența către Milano cu un tren

Florența către Veneția cu trenul

Milano către Florența cu trenul

Veneția la Milano cu un tren

 

The front of milan cathedral

2. Cercetează trucuri și escrocherii de buzunar

Frumosul străin sau șmecheria sunt 2 dintre cele mai frecvente escrocherii de buzunare din Europa. Așa cum fiecare oraș din Europa are reperele sale magice și uluitoare, la fel cu trucuri caracteristice de buzunar. Prin urmare, dacă vrei să-ți păstrezi bunurile prețioase, cercetați în prealabil pentru escrocherii comune de hoți de buzunare în destinația dvs.

Exemple suplimentare pentru escrocherii cu buzunare sunt străinul frumos care cere timp sau indicații. În timp ce vă verificați harta, sau ceas, se apropie și apucă orice este în buzunare sau geantă. Asa de, fii atent și nu te îndrăgosti de unul dintre 12 escrocherii majore de călătorie din lume.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Paris la Londra cu un tren

Berlin la Londra cu un tren

Bruxelles la Londra cu un tren

 

beaware of Pickpocketing Tricks And Scams In London's Underground

3. Sfaturi pentru a evita buzunarele: Lăsați obiecte de valoare în hotel

Părăsirea pașaportului, Carduri de credit, iar bijuteriile din seiful hotelului sunt unul dintre sfaturile de top pentru a evita buzunarele din Europa. Așa cum sa menționat mai înainte, hoți de buzunare au talentul de a ști exact unde să găsească obiecte prețioase fără ca turiștii să observe vreodată. în plus, astăzi, când puteți avea o copie a pașaportului în e-mail sau telefon, sau rezervați bilete online pentru vizitarea obiectivelor turistice, nu există niciun motiv să purtați toți banii sau cărțile de credit.

Asa de, înainte de a pleca pentru a merge să vă plimbați într-unul din cele mai bune piețe de purici din Europa, ia doar o parte din numerar. De asemenea, nu există niciun motiv să vă transportați toate cardurile de credit, dar dacă insiști, împrăștie numerar și carduri în diferite buzunare interioare sau curele de bani.

Bruxelles la Amsterdam cu trenul

Londra către Amsterdam cu un tren

Berlin către Amsterdam cu trenul

Paris la Amsterdam cu trenul

 

An old Couple On A Bridge

4. Păstrați valorile esențiale în buzunarele interioare

Centurile de bani în zilele de vară sau buzunarele interioare ale jachetei sunt o modalitate excelentă de a vă menține în siguranță obiectele de valoare. Acest truc de călătorie este ușor de făcut atunci când porți straturi, în timpul toamnei sau iernii și poate fi inconfortabil când vremea este caldă și umedă.

Puteți achiziționa centuri de bani în orice magazin de călătorii sau de suveniruri de acasă sau în timpul călătoriei, de exemplu în gări centrale sau aeroporturi. Avantajul păstrării lucrurilor în buzunarele interioare este evident, buzunarii ar putea să se lovească de tine, dar nu va reuși niciodată să ajungă dincolo de buzunarele blugilor. Pe aici, puteți continua fericit să vă plimbați și să explorați reperele minunate din Europa.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

Pickpocketing In Vienna central district

5. Aduceți o geantă pentru corp, Nu un rucsac

Când rătăci fermecătoarele alei europene, sau stând la coadă la Luvru ar trebui să fii confortabil. A purta încălțăminte confortabilă este la fel de esențială ca și a avea o geantă încrucișată atunci când călătoriți. O geantă încrucișată înseamnă călătorii fără griji, deoarece nu trebuie să te uiți în continuare peste umăr pentru a vedea dacă planează cineva peste tine în cozile aglomerate.

în plus, poți doar să iei sticla de apă sau portofelul din geanta de corp. Asa de, aducerea unei genti cross-body este ideală pentru a evita buzunarele în Europa, precum și vizitarea obiectivelor turistice ușor și confortabil.

 

Brussel's City Square Pickpocket scams

 

6. Sfaturi pentru a evita buzunarele: Îmbracă-te și acționează ca un localnic

Unul dintre lucrurile care dau un turist buzunare expert este moda turistică foarte unică: pungi, uzură sportivă, și acționând ca un turist. Catedralele, pătrate antice, și multe dintre reperele din Europa sunt atât de uluitoare încât turiștii se opresc cel mai adesea și se uită pur și simplu, sau faceți sute de poze.

Cel mai bun sfat pentru a evita hoți de buzunare în Europa este să vă amestecați cu mulțimea locală. Prin urmare, la fel cum verificați înaintea celor mai bune locuri de vizitat în destinația dvs. de călătorie, verificați tendințele și cultura locală.

Lyon la Geneva cu trenul

Zurich la Geneva cu trenul

Paris la Geneva cu trenul

Berna la Geneva cu trenul

 

Avoid Pickpockets By Dressing And Acting Like A Local

7. Sfaturi pentru a evita buzunarele: Aveți asigurare de călătorie

Obținerea asigurării de călătorie înainte de călătorie este esențial. Astăzi puteți avea bunurile prețioase și bagajele asigurate, de asemenea, doar în cazul în care se pierde sau în acest caz, furat. Asigurarea de călătorie poate salva viața dacă vă sunt furate portofelul și cardurile, într-o țară străină fără cine să vină în ajutor.

În concluzie, Călătoria este o modalitate excelentă de a explora culturi, țări și descoperi priveliști uimitoare. Cele mai multe experiențe de călătorie sunt uimitoare și este foarte rar ca turiștii să întâlnească hoți de buzunare în Europa. in orice caz, cel mai bine este întotdeauna să fii pregătit și să iei măsuri de precauție, cum ar fi să urmați sfaturile noastre despre cum să evitați hoți de buzunare în Europa.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați cu trenul o vacanță sigură și de neuitat către orice destinație din Europa.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blog „Sfaturi pentru a evita buzunarii în Europa”? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-avoid-pickpockets-europe/?lang=ro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)