Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 13/05/2022)

Brisbane este capitala Queensland și este binecuvântat de A-list atracții cum ar fi Sea World, peluze fine și grădinile South Bank, și Podul Povești, și multe altele - Australia cea mai lungă pod în consolă.

Este, de asemenea, un oraș creativ, cu artă muzee și galerii și cafenele cochete din belsug, in plus este rampa de lansare perfectă pentru plaje Gold Coast, mare, și surf.

 

 

Dacă sunteți parțial la călătoria cu trenul, Sistemele feroviare sunt centrale în Orașul lui infrastructura de transport și cultural istorie.

Deci, dacă doriți să vedeți Brisbane cu trenul, aici sunt cinci sfaturi de top.

 

  1. Gara Centrala

Situat pe linia de coasta de Nord, Gara Centrală este orașul rețelei statie principala și este situat în Bang inima districtului central de afaceri din Brisbane.

Deschis din nou în 1889, fațada clasică are vedere spre Anzac Square și este artera principala pentru rutele care deservesc Queensland și restul Australiei.

Dacă doriți cazare în apropiere, Oaks Charlotte Towers Hotel este o alegere teribil - nu este prohibitiv de scump și apartamente somptuoase au vedere la orizontul orașului.

 

  1. Metro Brisbane

Metro Brisbane nu este încă operațional - dar sistemul de tranzit rapid în masă este finanțat integral, construcție începe în serios acest an și ar trebui să deschidă publicului prin 2023.

La 21 kilometri lungime, aceasta va servi 18 stații în tot orașul, și rezidenți și turiști la fel va fi în măsură să sară pe și în afara după cum doresc.

Este costa 944 milioane $ A, dar beneficii includ congestie redusă și presiune mai puțin pe autobuzele asediate Brisbane.

 

  1. Tren cu aburi duminică

Dacă doriți o explozie din trecut (în mai multe moduri), cap la Brisbane romi Street Station pentru regulat Abur eveniment de tren duminică.

Pătrundeți cărucioarele de lemn si binevoitor va fi imediat transportat înapoi la o eră mai elegant, ca tu si familia ta de-a lungul chug trecutului Brisbane cele mai pitorești locuri.

Este distractiv pentru toate vârstele, dar copii și persoanele în vârstă sunt captivat în special prin farmecele sale.

 

  1. Muzeul Feroviar Ateliere de lucru

Ipswich este situat la sud-vest de zona metropolitană Brisbane și acolo veți găsi minunatul Muzeul Feroviar al Atelierelor.

Este o experiență interactivă și patrimoniu de inspirație adăpostite în cele mai vechi ateliere de cale ferată din Australia și este dotat cu locomotive cu abur rare, utilaje industriale foarte mari, și expoziții multi-media.

Când vrei un excursie educativă și plăcută pentru toată familia, Nu mai căuta.

 

  1. AirTrain

Brisbane aeroport este un nod de transport aglomerat, care este amplificat de cafenele, cum ar fi Fonzie Abbot, baruri precum Transit Tavern, și furnizorii de parcare.

Dar pentru mulți aventurieri care sosesc pe calea aerului, cel mai bun lucru despre ea este AirTrain, cel 13 linie de cale ferată de kilometri care a încurajat rapid călătorii de la aeroport la Gara Centrală de atunci 2001.

După un zbor obositor, Airtrain vă duce în centrul orașului în doar 20 minute - destul de impresionant.

Urmați noastre cinci sfaturi pentru a naviga Brisbane cu trenul și vei rămâne pe drumul cel bun pentru o superba vacanţă.

 

Ai sfaturi pentru călătoria cu trenul Brisbane? Împărtășiți-le în secțiunea de comentarii și, dacă au nevoie de un tren de a salva un tren.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar ne da credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-brisbane-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)