Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 25/02/2022)

O vacanță de familie în Europa poate fi foarte distractivă pentru părinți și copii de toate vârstele, dacă o planificați bine. Europa este țara castelelor și podurilor, verzi parcuri fastuoase, si rezerve unde fete tinere iar băieții se pot preface că sunt prințese și prinți pentru o zi. Sunt trasee excelente pentru drumeții și o mulțime de locuri pentru aventuri în aer liber, dar a călători cu copii este o provocare.

De la planificare la ambalare, am conceput ghidul final pentru o călătorie de vis în familie. Doar urmați-ne 10 cele mai bune sfaturi pentru o vacanță de familie în Europa pentru a asigura o călătorie epică în familie.

 

1. Sfaturi pentru vacanța de familie în Europa: Implicați-vă copiii

Secretul la o vacanță de familie grozavă este atunci când întreaga familie este la bord și emoționată. Europa este plină de repere uimitoare, atracții, parcuri de distracții, și locuri de vizitat, iar participarea copiilor dvs. la planificarea călătoriei dvs. în Europa se va transforma într-o vacanță de vis. Faceți-vă cercetarea în avans, alegeți atracțiile pe care doriți să le vizitați, și pete pe care copiii tăi le-ar plăcea, și apoi puneți-i pe copii să aleagă 3-4 atracții pe listă. În acest fel toată lumea este fericită și are ceva de așteptat în fiecare zi.

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Londra la Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Berlin la Amsterdam

Prețuri trenuri Paris - Amsterdam

 

kid sitting on a suitcase in an airport

 

2. Rămâneți în AirBnB

Airbnb este mai ieftin, mai privat, și are o senzație familiară, ceea ce este foarte important pentru copii când sunt departe de casă. Airbnb este o opțiune excelentă de cazare pentru o vacanță de familie în Europa, deoarece hotelurile din Europa devin destul de scumpe, chiar și cu o ofertă de mic dejun. Cazați în Airbnb vă oferă o bucătărie pentru gătit, masa de prânz, și ora micului dejun când poți discuta despre zi.

De asemenea, există mult spațiu și intimitate pentru copii și părinți, să te odihnești după o zi lungă explorând.

Prețurile trenurilor de la Florența la Roma

Preturi tren Napoli - Roma

Prețurile trenurilor din Florența către Pisa

Prețurile trenurilor de la Roma la Veneția

 

3. Sfaturi pentru vacanța de familie în Europa: Ieșiți din centrul orașului ocupat

Europa este plină de rezervații naturale pitorești și parcuri naționale, cu trasee excelente pentru drumeții și locuri de picnic. Grandoarea naturală din Europa este atât de versatilă, chiar dacă călătoriți cu copii mici, tot puteți explora cascade și puncte de vedere.

Majoritatea parcurilor sunt accesibile prin tren de la centre mari ale orașului. Dacă plănuiți din timp și veniți pregătit, nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să te distrezi în aer liber și să te bucuri de aerul proaspăt, păduri, și parcuri tematice.

Prețurile trenurilor Milano - Roma

Prețurile trenurilor de la Florența la Roma

Prețurile trenurilor Pisa - Roma

Preturi tren Napoli - Roma

 

Get Out Of Busy City Center and do A Family Vacation In European Alps

 

4. Rezervați-vă transportul

Să știi cum să ocoli un loc străin este crucial atunci când călătoriți cu copii. Nu doriți să vă pierdeți și să vă plimbați prin oraș pe jos sau călătorind de la aeroport, indiferent de vreme. Prin urmare, planificarea și rezervarea mijloacelor de transport în Europa vă vor promite o vacanță de familie excelentă.

Transportul public este extrem de fiabil și confortabil în Europa. Există multe opțiuni de călătorie în interiorul și în afara centrelor orașului. Deplasarea cu trenul și tramvaiul este ideală pentru copii, deoarece puteți ajunge oriunde, evitați traficul din bugetul călătoriei dvs..

În comparație cu închirierea unei mașini și petrece mult timp căutând parcare sau doar concentrându-te pe drum, te-ai putea bucura de plimbare și gustări, când un călătoria cu trenul cu copii în Europa. Un imens avantajul călătoriei în Europa cu copiii cu trenul este că copiii călătoresc gratuit cu un abonament Euro Rail.

APrețurile trenurilor din Amsterdam către Londra

Prețurile trenurilor de la Paris la Londra

Prețurile trenurilor de la Berlin la Londra

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Londra

 

5. Sfaturi pentru vacanța de familie în Europa: pachet Light

Călătorie în Gările din Europa cu cărucioare și valize mari poate fi o provocare. Unele gări nu vor avea lifturi sau scări rulante, deci cel mai bine este să împachetați și să călătoriți ușor. Asigurați-vă că împachetați un cărucior pliabil și bagaje de mână, în acest fel, dacă copiii sunt suficient de mari, își pot transporta propriile bagaje.

in afara de asta, împachetarea ușoară înseamnă ambalarea tuturor elementelor esențiale pentru călătorii în familie. Prin urmare, ținându-i pe copii ocupați la plimbări cu trenul cu provizii de colorat, cărți audio, sau timp de vizionare a desenelor animate pe iPad, va fi de mare ajutor.

Prețuri trenuri München - Salzburg

Prețuri trenuri München - Passau

Prețurile trenurilor Nürnberg - Passau

Prețuri trenuri Salzburg - Passau

 

6. Mănâncă cu copiii în Europa

Ar trebui să știți că restaurantele din Europa nu oferă mese copiilor, deci sunt adulți’ porții pentru toată lumea. Acest lucru este deosebit de important de reținut, de exemplu, dacă călătoriți în Italia, nu veți găsi pizza pentru copii sau porții de paste, deci fii pregătit.

Dar, nu trebuie să iei masa. Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru călătorii cu copii în Europa este să aveți picnicuri de familie. S-au spus multe despre parcurile și natura Europei, deoarece terenurile verzi și fastuoase sunt concepute pur și simplu pentru a găzdui picnicul familiei tale. Luați produse de patiserie, fructe proaspete, și legume la piața locală și sunteți gata pentru un picnic de prânz. Prețurile de pe piețele fermierilor sunt substanțial mai ieftine decât în ​​supermarketuri și restaurante. Pentru a completa totul, gândiți-vă doar la priveliștile pe care le veți bucura cu fiecare mușcătură și complet gratuit.

Prețuri trenuri München - Zurich

Prețuri trenuri Berlin - Zurich

Prețuri trenuri Basel - Zurich

Prețuri trenuri Viena - Zurich

 

Picnic is a good Tip For Family Vacation In Europe

 

7. Sfaturi pentru vacanța de familie în Europa: Excursii cu barca și excursii gratuite în Europa

Puteți face totul singur cu o hartă, cărți și aplicații, dar aderarea la o barcă sau tur de mers pe jos este cel mai bun. În majoritatea orașelor europene există excursii gratuite de mers pe jos în oraș cu un ghid local. Acest ghid vesel va arăta și va spune secretele cele mai bine păstrate ale orașului, fără să te pierzi în labirintul străzilor. Ghidul va indica, de asemenea, restaurantele locale cu meniuri fixe pentru prânz și va oferi cele mai bune sfaturi cu privire la ce trebuie făcut în oraș.

Europa este plină de canale și râuri, asa ca o turul cu barca este o altă distracție și un mod unic de a călători și de a explora. Va fi atât interesant pentru copii, cât și relaxant pentru dvs..

Prețurile trenurilor Interlaken - Zurich

Prețuri trenuri Lucerna - Zurich

Prețuri trenuri Berna - Zurich

Prețuri trenuri Geneva - Zurich

 

Boat And Walking Tours while doing a Family Vacation In Europe

 

8. Faceți-vă timp pentru plimbări cu caruselul

Majoritatea orașelor europene vor avea un carusel strălucitor și superb în piața principală a orașului. În loc să alergeți la următorul site, Stop, și permiteți-le copiilor să meargă la câte plimbări doresc. Bucurați-vă de o plimbare cu caruselul atunci când Turnul Eiffel este chiar în spatele vostru, este un moment destul de memorabil pentru copii mici și adulți.

Prețurile trenurilor de la Amsterdam la Paris

Prețurile trenurilor Londra - Paris

Prețuri trenuri Rotterdam - Paris

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Paris

 

Make Time For Carousel Rides in a fun fair

 

9. Sfaturi pentru vacanța de familie în Europa: Faceți timp pentru „Hopa”

Doar pentru că sunteți în Elveția, nu garantează că totul va merge bine în călătoria dvs. de familie. Când călătoriți cu copii, orice se poate întâmpla, chiar și în Europa, deci asigurați-vă că lăsați timp pentru hopa în călătorie. Faceți-vă timp pentru surprize neplanificate, întârzieri, schimbări de planuri datorită unor copii morocănoși, și să fii prezent și gata să te adaptezi.

Prețuri trenuri Salzburg - Viena

Prețuri trenuri München - Viena

Prețurile trenurilor Graz - Viena

Prețuri trenuri Praga - Viena

 

10. Arătați Copiii Europa de pe drumul bătut

Unul dintre sfaturile noastre de top pentru a călători cu copii este să le arăt cum să călătoriți pe calea bătută în Europa. Evitați masele din piețele principale, linii pentru gelato, și fotografii de familie, ducându-i în acele locuri ascunse, sate pitoresti, și natură extraordinară.

Copiii adoră basmele și aventurile, așa că duceți-le în acele locuri din care sunt făcute legendele. Este o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate împreună, profitați din plin de vacanța în familie din Europa, și învățați-i despre bogata cultură și istoria Europei.

Europa este o destinație excelentă de vacanță în familie în orice perioadă a anului. Fie că sunteți o familie care caută aventuri, fie că doriți să vizitați obiectivele turistice și muzeele, Europa are totul. în plus, Europa este potrivită pentru familie atunci când vine vorba de transport și de treceri speciale de oraș. Al nostru 10 cele mai bune sfaturi pentru o vacanță de familie în Europa vă vor fi de mare ajutor atunci când vă planificați următoarea sau chiar prima călătorie în țara castelelor și legendelor.

Prețuri trenuri Milano către Veneția

Prețuri trenuri Padova - Veneția

Prețurile trenurilor de la Bologna la Veneția

Prețurile trenurilor de la Roma la Veneția

 

Hiking is among the best Tips For Family Vacation In Europe

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați cele mai bune vacanțe de familie din Europa cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea pe blogul nostru „10 cele mai bune sfaturi pentru vacanța de familie în Europa”? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-family-vacation-europe/?lang=ro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)