Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 11/04/2022)

Călătorind în Europa cu trenul este una dintre cele mai frumoase, pitoresc, și călătorii culturale în lume. Fie că sunteți în căutarea pentru trenuri directe între orașele importante din Europa, cum ar fi noi Londra către Amsterdam tren sau sunteți în căutarea călătorii romantice de tren, călătorie cu trenul european totul are.

Numarul persoanelor interrailing prin Europa anual este 400,000 oameni. Puteți vizita peste 30 țări care utilizează bilete interrailing. Deoarece interrailing a început în 1972, milioane de oameni au călătorit prin Europa, folosind acest singur bilet de tren.

Călătorind în Europa cu un singur bilet vine cu argumente pro și contra. Există mai multe site-uri on-line dedicate Sfaturi pentru călătorii care doresc să vadă Europa cu trenul. Aceste site-uri includ Aplicații Planificatorul de ruta și site-uri / blog-uri pe care le oferă sfaturi cu privire la cum să bugetul.

 

Călătorind în Europa singur

Călătorind prin Europa de unul singur are o mulțime de beneficii. Când ești singur, aveți control complet asupra ta călătorie.

Fiind singur vă oferă posibilitatea de a decide propriul itinerariu, mânca orice alimente pe care doriți și când vrei, și de a evita un argument cu alte persoane de peste călătoria,

O astfel de libertate poate duce la mai mult descoperirea de sine și posibilitatea de a cunoaște oameni noi și alți nomazi, în timp ce te reinventezi. Acest experienţa solo poate duce la auto-creștere.

Dortmund la trenuri Hanovra

Essen la trenuri Hanovra

Bonn la trenuri Hanovra

Luxemburg Trenurile Hanovra

 

O femeie care călătorește singură prin Europa stă cu un ghid de navigație

 

având un prieten cu tine când călătoriți, iti ofera pe cineva împărtășește-ți amintirile cu, Ceea ce este o mare parte a călători prin Europa.

 

sfaturi

Atunci când călătoresc prin Europa singur încerca să stați la pensiuni.

Cămine sunt pline de oameni care călătoresc solo prin Europa, Asa de socializa și întâlni cu oameni.

Încercați să fie cât mai prietenos și care își încetează activitatea ca tine poate, atunci când călătoresc singuri și dacă sunteți o persoană introvertită, va trebui să pună în efort suplimentar pentru a fi prietenos altor calatori. Aceasta poate dura câteva zile pentru a se obișnui cu mai deschis și prietenos, dar va fi în valoare de timp pe măsură ce începe să dezvolte legături cu alți călători.

De asemenea, este recomandat pentru a găti masa în Hostel, care va oferi mai multe oportunități pentru a interacționa cu ceilalți.

Lyon Trenurile Nisa

Paris Trenurile Nisa

Avignon Trenurile Nisa

Marsilia la trenuri Nisa

 

 

Dacă sunteți mai interesat de a întâlni localnici decât alți călători, atunci CouchSurfing ar putea fi o opțiune bună pentru tine.

CouchSurfing, care include propriile sale meetups în baruri și pub-uri vă va conecta la cultura locală și este, de asemenea, o șansă de a întâlni ex-pats.

Sunt câteva orașe europene în care sunt multe buzunare și alte tipuri de criminali cine poate căuta să ia avantaj turiștilor, Folosiți-vă propriul bun simț și citiți, de asemenea, forumuri de călătorie sau alte informații relevante pentru a vedea locurile și oameni de evitat.

 

Pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru a călători prin Europa, conectați-vă la siteul nostru acum. Lua 3 minute pentru a finaliza o rezervare de bilete de tren.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspain-by-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)