Comanda Un tren de vânzare bilete ACUM

Postare pe blog

10 Sfaturi Cum să dormi într-un tren

Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 13/11/2021)

3 ore sau 8 ore – O călătorie cu trenul este decorul perfect pentru un pui de somn relaxant. Dacă aveți de obicei probleme cu adormirea pe drumuri, al nostru 10 sfaturi despre cum să dormi într-un tren te vor face să dormi ca un copil. De la elementele esențiale de călătorie cu trenul până la sfaturi privilegiate despre cel mai bun loc pentru vise dulci pe orice tren, începem o călătorie către vise dulci!

Transportul feroviar este modul cel mai ecologic de a călători. Acest articol a fost scris pentru a educa despre tren de călătorie și a fost făcută de Salvare tren, Cele mai ieftine bilete de tren din Europa.

 

1. Sfaturi Cum să dormi într-un tren: Adu o pătură

Vremea în trenuri tinde să fie chili, iar dacă aveți o lungă sau excursie de noapte cu trenul înainte, fi pregatit. Ar trebui să vă simțiți complet relaxat și să vă relaxați pentru călătorie, iar o pătură ușoară poate fi răspunsul la cea mai confortabilă călătorie cu trenul vreodată.

Pentru a evita nopțile nedormite și a tremura în călătoria dvs. de la anticipare sau doar de la AC, ar trebui să împachetezi întotdeauna o pătură. Indiferent de sezonul de afară, este întotdeauna aproape de iarnă în trenuri. Asa de, aducerea unei pături este una dintre topurile noastre 10 sfaturi despre cum să dormiți într-un tren. Alinându-te sub pătură te va trimite direct în țara viselor.

Lyon la Nisa cu un tren

Paris la Nisa cu trenul

Cannes la Paris cu trenul

Cannes la Lyon cu trenul

 

Tips How To Sleep On A Train: Bring A Blanket

 

2. Puneți o listă de redare relaxantă pe Spotify

Melodiile liniștitoare din urechi sunt ca un cântec de leagăn atunci când cabina este zgomotoasă sau aglomerată. Prin urmare, ar trebui să pregătiți câteva liste de redare pe Spotify pentru a vă asigura că singurul lucru pe care îl auziți este muzica. În acest fel veți fi în siguranță de orice sforăit sau chat din pasagerul de lângă dvs..

Sună natura, liste de redare a vibrațiilor relaxante, sau melodii de la artistul tău preferat, sunteți cele mai bune opțiuni pentru playlist pentru un somn bun într-un tren. Muzica este una dintre 10 cele mai bune modalități de a adormi într-un tren, scurt sau călătorie lungă.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

3. Sfaturi Cum să dormi într-un tren: Aduceți o pernă de gât gonflabilă

Nu este nimic mai rău decât să te trezești cu un gât acru și rigid. Prin urmare, o pernă gonflabilă pentru gât este o călătorie esențială pentru trenuri. Pe aici, gâtul tău este sprijinit, și vei trezi din somn dulce, cu zâmbetul pe buze.

In caz contrar, riscați să începeți o nouă aventură cu un gât rigid, și nici o modalitate de a admira toate locurile noi și de a surprinde cele mai bune priveliști.

Dusseldorf la München cu un tren

Dresda la München cu un tren

Nürnberg la München cu un tren

Bonn la München cu un tren

 

4. Aduceți căști

Bun, căști sau căști izolate fonic sunt pe fiecare lista de verificare a călătoriei. Căștile sunt esențiale pentru o călătorie excelentă cu trenul, și acele liste de redare Spotify pentru o călătorie bună.

Dacă ți-ai uitat căștile acasă sau la hotel, există o mulțime de magazine în gară. Din central și gări aglomerate către stațiile mici și nepotrivite, căștile sunt singurul produs pe care îl veți găsi oriunde.

Veneția la Bologna cu un tren

Florența către Bologna cu un tren

Roma către Bologna cu un tren

Milano către Bologna cu un tren

 

Bring Headphones for your train journey

 

5. Sfaturi Cum să dormi într-un tren: Îmbracă-te confortabil

Straturi, bumbac, iar hainele din țesături ecologice sunt o necesitate pentru plimbările cu trenul. Imagina 8 ore într-un tren într-un pulover mâncărime sau cămașă subțire, o promisiune pentru o noapte nedormită și dureri de cap dimineața.

Este posibil să nu vă simțiți confortabil purtând o pijama într-un tren, dar treningurile și un pulover sunt îmbrăcămintea perfectă pentru dormit. Să te îmbraci confortabil este unul dintre topuri 10 cum să dormi într-un tren, și să ai cea mai bună călătorie.

Frankfurt la Berlin cu trenul

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

 

https://youtu.be/Bkzfm2R1_BI

 

6. Adu o mască de somn

O altă călătorie esențială, desigur, este masca de somn supremă. Intinde-te pe spate, acoperiți-vă ochii și țineți departe orice lumină este tot ce aveți nevoie pentru un somn bun. Se știe că dacă doriți să dormiți bine, trebuie să eliminați orice distragere iritantă, și îndepărtează-te de orice fel de lumină.

În cazul în care nu călătoriți într-o cabină privată, și nu va avea control asupra comutatorului de lumină, asigurați-vă că împachetați o mască de somn. Apoi, nu vei avea de ce să-ți faci griji dacă pasagerul de lângă tine decide să citească toată noaptea sau dacă lumina din tren este prea strălucitoare.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

7. Sfaturi Cum să dormi într-un tren: Păstrați-vă bunurile în siguranță

O geantă mică sau o geantă peste umeri și sub straturi este cel mai bun mod de a vă menține în siguranță apartenența. Asigurați-vă că există suficient spațiu pentru pașaport, portofel, mobil, și orice alte gadgeturi pe care intenționați să le aduceți.

În acest fel veți putea avea o călătorie cu trenul bună și fără griji, mai degrabă decât să dormi cu un ochi deschis.

Milano către Veneția cu trenul

Florența către Veneția cu trenul

Bologna către Veneția cu trenul

Treviso la Veneția cu un tren

 

Tips How to Sleep on A Train: Keep Your Belongings Safe

 

8. Rezervați un loc în mijlocul căruței

Cel mai bun loc pentru vise dulci este chiar în mijlocul trăsurii. Motivul pentru aceasta este că mijlocul este suficient de departe de orice intrare, in caz sunt opriri pe drum. în plus, veți fi în siguranță și sunet departe de baie și de orice miros.

in orice caz, dacă călătoriți într-un tren de dormit, cel mai probabil nu veți întâmpina nicio provocare. Acest lucru se datorează faptului, acea trenuri de dormit sunt trenuri A-B, fără opriri pe parcurs, prin urmare, fără întreruperi.

Milano la Roma cu trenul

Florența la Roma cu trenul

Pisa către Roma cu trenul

Napoli către Roma cu trenul

 

Book A Place In The Middle Of The Carriage

 

9. Puneți-vă telefonul departe

În prezent, întreaga lume se află pe telefonul dvs. mobil. Cu aplicații și jocuri nesfârșite, cea mai mare provocare este să vă deconectați și să puneți telefonul la distanță. Acest lucru este deosebit de dificil atunci când sunteți într-o călătorie pe distanțe lungi, intr-un tren, fără încotro.

in orice caz, unul dintre sfaturile noastre de top pentru a dormi în tren este să îți bagi telefonul în geantă, sau chiar în modul de zbor.

Milano către Napoli cu trenul

Florența către Napoli cu trenul

Veneția către Napoli cu un tren

Pisa către Napoli cu trenul

 

10. Sfaturi Cum să dormi într-un tren: Aduceți material de lectură

Nimic nu-și liniștește mintea decât o poveste bună, și este exact ceea ce aveți nevoie pentru un somn minunat în tren. Adu-ți revista preferată, sau carte pe un călătorie cu trenul este unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a dormi într-un tren.

Când citești, mintea ta călătorește într-un alt spațiu, cadru, și toate grijile zilei dispar. O lectură excelentă este un exercițiu excelent de relaxare, luându-ți mintea de la orice detalii minuțioase. Pentru o oră sau două, te îndepărtezi, și asta este suficient pentru a te adormi și a visa departe.

Amsterdam la Bruges cu un tren

Bruxelles la Bruges cu un tren

Anvers la Bruges cu un tren

Gent la Bruges cu un tren

 

Bring Reading Material

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o călătorie de tren de neuitat, cu cele mai bune locuri și cele mai bune tarife pentru un somn minunat în tren.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blog „10 sfaturi cum să dormiți într-un tren”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-how-sleep-on-train%2F%3Flang%3Dro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

Copyright © 2021 - Salvați un tren, Amsterdam, Olanda
Nu lăsați fără un cadou - Obține Cupoane și știri !