Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 04/11/2022)

Indiferent de lungimea calatoria - fie că este vorba de un weekend plaja evadare sau o excursie de trei săptămâni în Himalaya - va trebui să împachetați o pungă de orice dimensiune, și veți dori să știți cum să vă organizați, în acest blog ne vom concentra asupra bagajelor de mână. Există o mulțime să ia în considerare atunci când se determină ce să aducă: tipul și durata calatoriei, itinerariul tau, vremea, dimensiunea bagajelor, precum și orice limite de greutate impuse de dvs. mijloc de transport. Și cu atât de mulți factori de la joc, este ușor de supraambalaj sau sub ambalaj, mai ales dacă ați așteptat până în ultimul minut. Evitați overpacking, săpat prin saci, și alte inconveniente atunci când vă urcați în tren cu acestea 10 sfaturi despre cum să organizați bagajele de mână.

 

Cum de a organiza bagajele de mână Sfat 1: Păstrați-vă Documente de călătorie Separă

Aceasta este una dintre cele mai importante lucruri să ia în considerare atunci când se decide cum să organizați bagajele de mână. Păstrați documentele de călătorie separat. Nu numai că este un lucru convenabil de făcut, ci și un lucru sigur de făcut. Pune-le într-un sac mic, care este ușor de a elimina din bagajele de mână. În acest fel nu trebuie să sape ori de câte ori aveți nevoie de pașaport, bilete, sau bani.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

How To Organize Your Hand Luggage and Travel Documents

 

Organizați bagajele de mână Sfat 2: Faceți o listă de ambalare

Pașaport? Verifica. Periuta de dinti? Verifica. Protecție solară? Pentru liniștea sufletească pe care le-ați luat lucrurile esențiale acoperite, Fa-te o listă de verificare a călătoriei cu câteva zile înainte să înceapă entuziasmul călătoriei!

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

List of How To Organize Your Hand Luggage

 

Organizați bagajele de mână Sfat 3: Evitați Stains

Nu este nimic mai enervant decât a lua atât de mult timp pentru a alege ce haine aveți de gând să ia doar pentru a găsi că nu se poate chiar să le folosească! Niciodată nu avea din nou această problemă. in primul rand ar trebui să vă întotdeauna hainele de culoare deschisă sunt ambalate pe dos, și în al doilea rând, țineți pe cască de duș hotelului de unică folosință și să le utilizeze pentru a acoperi baza de pantofii.

Koln la trenuri Mainz

Frankfurt Trenurile Mainz

Berlin Trenurile Mainz

Bruxelles la trenuri Mainz

Avoid Clothing with Stains

 

Bacsis 4: Roll și vid Pack

Pentru a economisi spațiu și a opri biguit, rola hainele în loc să le pliere, apoi puneți-le în saci de compresie de vid. Pentru a utiliza aceste pungi, pune hainele în, sigilați, apoi stoarce aerul afară. Acest lucru vă va lăsa cu loturi mai mult spațiu în valiza ta și va preveni cutele.

Zurich către trenuri Chur

Geneva la trenuri Chur

Milano Trenurile Tirano

Bergamo la trenuri Tirano

Roll And Vacuum Pack

 

Bacsis 5: Cameră de siguranță

Blocați bagajele și păstrați-le blocat. Ia-le cu tine atunci când utilizați toaleta. În cazul în care acest lucru nu este posibil și în care călătoriți singur, adu toate obiectele tale valoroase cu tine. Nu lăsați niciodată camere, bani, electronice sau de călătorie documente nepazita.

Păstrați compartimentul dvs. blocat în timp ce dormi, daca este posibil. Nu aveți încredere în străini. Chiar și un bine îmbrăcat străin se poate dovedi a fi un hoț. Dacă dormi într-un compartiment cu călătorii nu știi, asigurați-vă că pentru a dormi pe partea de sus a centura de bani, astfel încât veți observa dacă cineva încearcă să-l ia de la tine.
Organize Your Hand Luggage in Safety

Bacsis 6: Utilizați Cuburi de ambalare

” Nu există de mult că mă face să mă simt ca un om organizat la fel de mult ca și împărțirea lucrurile mele în cuburi cu coduri de culori. Este atât de minunat să știe exact unde totul este adus imediat ce dezarhivarea valiza. Plus, puteți muta foarte ușor de cuburi de ambalare în sertarele șifonier la hotel și instantaneu făcut despachetarea și gata de plecare.” Richelle Szypulski, Senior Editor asociat

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

Organize Your Hand Luggage in Packing Cubes

Bacsis 7: Restricții de dimensiune Pentru bagaje de mână

Similar cu avioane, multe trenuri au restricții privind cantitatea și dimensiunea de pungi pe care le permite să își desfășoare. În general, va fi capabil să efectueze pe toate bagajele, dar transportatorul feroviar vă poate solicita să vă verificați excesul de bagaj în cazul în care acesta depășește restricțiile privind dimensiunea sau greutatea de transport. Pentru majoritatea trenurilor, puteți transporta pe doi saci la bordul trenului, atâta timp cât fiecare sac nu depășește 50 lbs sau este mai mare decât 28 X 22 X 14 inch. obiecte mici și personale, cum ar fi dispozitivele medicale și medicamente, perne, pături, răcitoare, și poșete sau pungi mai putin 12 X 12 X 12 inch nu vor fi luate în considerare spre transporta pe limita bagajelor.

 

Bacsis 8: Gadgeturilor în bagaje de mână

Cum vă organizați, de obicei, toate aparatele electronice, cabluri, și acele bucăți neplăcute care îți ia vârste să descoperi la securitate? Umple-le în fel ca restul dintre noi? Bine, dacă doriți să organizați bagajele de mână, apoi du-te o stash de pungi ziplock. Incarcator de telefon, încărcător de aparat de fotografiat, adaptoare, Căști - ia pungi de plastic suplimentare (cei același lucru ar trebui să utilizați pentru lichide bagaje de mână) și să le folosească pentru a stoca elemente electrice, lucruri pentru drumul spre casă (cheile de la casă, bilet de parcare, și cheile de la mașină), medicamente si alte accesorii libere.

Veneția Trenurile Bologna

Florența Trenurile Bologna

Roma Trenurile Bologna

Milano Trenurile Bologna

Gadgets In Hand Luggage

 

Bacsis 9: Cum să Pack cărți. Nu face!

Fie că este vorba că aburii roman de dragoste, palpitant SF, sau un ghid de călătorie câine eared, descărcați-l înainte de călătoria dvs.. Chiar dacă acasă ești o hârtie până voi muri fel, economisiți spațiu și greutate pentru bagajul de mână, si nu conta pe Wi-Fi pentru a sări înapoi în povestea de pe scaun plaja poziționat perfect, pur și simplu asigurați-vă că este pe o rezistent la apă acoperite dispozitiv.

Berlin Trenurile Rostock

Hamburg la trenuri Rostock

Schwerin la trenuri Rostock

Wismar la trenuri Rostock

kindle

 

Bacsis 10: Lay It All Out

Sunt super-murdar. recunosc. şi dezorganizat! Dar ceea ce mă ajută să-mi pui capul drept, chiar atunci când am pachet în ultimul minut, este am nevoie de timp pentru a pune totul înainte de orice element merge în geanta mea. Gruparea lucruri împreună pe patul meu mă ajută să văd rapid ce elemente nu trage greutatea lor. O pereche de pantaloni, care poate fi purtat numai cu un top, sau care necesită pantofii nu am fost deja de planificare pentru a împacheta? Înapoi în sertar, te duci! A vedea totul clar înainte de a începe, de asemenea, mă ajută să se potrivească lucrurile în geanta mea într-un mod logic. Pentru mine, acest lucru înseamnă că, începând cu bulkiest elementele mele, apoi cherry picking elemente ușoare pentru a Tuck în golurile din jurul lor pentru a forma un strat de bază robust pentru a construi de la.

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

jeans, shoes, watch and more

 

Au aceste sfaturi ajutat să dau seama cum să organizați bagajele de mână? Ne-ar plăcea să știu! Rezervați-vă un bilet de tren, prin Salvați un tren și fixați ponturi bagajele de mână după utilizarea acestor sfaturi!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “10 Sfaturi Cum de a organiza bagajele de mână” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-organize-hand-luggage%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)