Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 24/01/2020)

A fost odată ca niciodată, în cazul în care bugetul nu a jucat un rol în alegerea destinațiilor (sau cel puțin, nu la fel de mare de un rol!) lucrurile au fost ușor; aceste zile, dacă vrem să călătorească, trebuie să fim inteligent cu modul de gestionare a bugetului nostru. Chiar dacă trenul care călătoresc în Europa, este cea mai opțiunea de buget prietenos pentru toți cei care doresc să experimenteze cele mai interesante (și relaxare!) mod de a călători, pot exista încă situații problematice portofel pe care doriți să orienteze clar de.

Asa de, pentru a vă ajuta să profitați la maximum de călătorie, ne-am pus împreună o listă cu ceea ce simt sunt de top de economisire sfaturi pentru a călători cu trenul în Europa bani.

 

Nu de călătorie la vârf de vacanță Times

da, aceasta ar trebui să meargă fără să spună, dar nu există nici un rău în amintindu-vă de ea, încă o dată. Când este vorba de tren care călătoresc în Europa, concediu pe care doriți să orienteze clar de Crăciun sunt în primul rând, An Nou, și de Paști precum și luna august. Pentru un motiv, cel prețurile exploda în aceste luni, așa că ... lucra în jurul lor un pic.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Stick pentru Europa de Est atunci când trenul Călătorind în Europa

Deși consilierea nu a explora parti ale Europei pe care doriți să vedeți este un fel de nedrept și adus de departe, o facem pentru beneficiul dvs.. Tren care călătoresc în Europa, veți găsi că totul la capătul vestic este mult mai scump decât blocul estic. Asa de, până când se îngroașă portofelul, capul de Est și de a explora frumusețile această parte a Europei!

NOTĂ: Atunci când în Europa de Est, asigurați-vă că opriți de la Praga (Republica Cehă), Budapesta (Ungaria), Belgrad (Serbia), Bucureşti (România), Zagreb și Split (Croaţia), Saraievo (Bosnia si Hertegovina) și Moscova (Rusia).

Nürnberg la trenuri Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

 

Evitați prima clasa atunci când trenul Călătorind în Europa

Bine, evident! Încă, nu fie unul dintre acei călători care „accidental“ stau în prima clasa. De ce? Pentru că vei sfârși prin a plăti o amendă foarte scump, dacă ești prins care te va costa mai mult decât bilet la clasa 1 în sine!

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Tren Călătorind în Europa peste noapte

Rezervați trenuri de noapte în cazul în tren în Europa Călătorind între țări

trenuri de noapte, alias trenurile de noapte sunt cele mai rentabile opțiunea pentru călătorii europeni. Nu numai tu salva pe prețul din pat, dar, de asemenea, veți obține pentru a experimenta Europa dintr-o perspectivă cu totul nouă.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Bologna Trenurile Roma

Napoli la trenuri Roma

 

Pack un picnic

Bine, nu literalmente un picnic, ci un „stash“ de produse alimentare de la domiciliu, astfel încât să nu trebuie să cumpere alimente scumpe la bord. Vei salva o avere dacă vă stoc pe tratează la supermarket!

Koln la trenuri Frankfurt

München la trenuri Frankfurt

Hanovra la trenuri Frankfurt

Hamburg la trenuri Frankfurt

 

Evitați Cumpărarea biletelor avansate în timpul călătoriilor scurte din cadrul Europa continentală

Atunci când trenul călătoresc în Europa, se așteaptă călătorii scurte să fie mai scumpe decât cele lungi; încă, există avantajul de a nu fi nevoie să carte în avans, care se adaugă la flexibilitatea calatoriei dvs. și chibzuiala economică a acesteia. Când călătoriți în Europa continentală puteți cumpăra un bilet la stația înainte de a urca în tren.

 

Salvați un tren este cel mai bun mod de a rezerva destinații fantastice la tarife ieftine și se bucură de trenul care călătoresc în Europa, cu o bucată de minte.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-train-traveling-europe%2F%0A%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)

  • Dacă dețineți un site, vă puteți conecta la nostru RSS feed.
  • Dacă doriți să fie un fel pentru utilizatori, le puteți ghida direct în paginile noastre de căutare. În acest link, veți găsi cele mai populare rute noastre de tren – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. În interior aveți link-urile noastre pentru paginile de destinație English, dar avem, de asemenea, https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml și puteți schimba / ru la / de sau / l și mai multe limbi.