Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 19/08/2022)

Să fii însărcinată este una dintre cele mai minunate perioade din viața ta. O face, in orice caz, vin cu anumite restricții. Mai ales dacă intenționați să călătoriți în timpul sarcinii. Purtarea și construirea unui bebeluș limitează tipul de transport pe care îl puteți folosi pentru a vă deplasa, mai ales atunci când călătoresc în timpul sarcinii pe plan internațional. Nu se poate zbura și multe alte forme de călătorie în timp ce sunt însărcinate peste o anumită perioadă de luni, sau dacă întâmpinați complicații. Asigurați-vă că includeți toate acestea în planul dvs. de călătorie pentru sarcină. Un mod foarte ușor de a ajunge la destinație atunci când călătorești în timp ce este însărcinată prin tren. Companiile de tren se ocupă adesea de femeile însărcinate, făcându-l unul dintre cele mai populare mijloace de transport atunci când călătorești în timpul sarcinii.

  • Tren de transport este Eco-Friendly mod de a călători, Mai ales când Traveling În timp ce gravidă. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

Înainte de a începe

Înainte de a începe chiar călătoria cu micuțul tău la bord, ia-ți ceva timp pentru a-ți pregăti corpul pentru a călători în timpul sarcinii. Încercați să faceți cât mai mult efort, asta va asigurați-vă că corpul dvs. este în cea mai bună formă pentru a se sabia până la rigorile călătoriei. Călătoria în timp ce este însărcinată poate scoate foarte mult din tine. Exersați întinderea, și întărindu-ți miezul și picioarele. Dormind în compartimentele de călătorie este adesea mai înghesuit decât ești obișnuit, și este posibil să aveți nevoie de o flexibilitate suplimentară pentru a vă simți confortabil atunci când călătoriți în timpul sarcinii.

Amsterdam spre Londra

Paris la Londra

Berlin spre Londra

Bruxelles la Londra

 

Deplasare în timp ce sfatul sarcinii 1: Verificați cu medicul dumneavoastră

Înainte de a te îmbarca în călătorie în timpul sarcinii, verificați cu documentul dvs. că de fapt sunteți eliberat. Asigurați-vă că explicați că călătoriți în timpul sarcinii cu trenul și nu prin aer, deoarece cel mai probabil va avea o mare diferență în rezultat. Sarcinile cu risc ridicat și celor care întârzie foarte mult în al treilea trimestru li se poate refuza accesul la călătorie în timpul sarcinii, deci este întotdeauna cel mai bine să fiți lămuriți în prealabil pentru a evita dezamăgirea. Odată ce ai totul clar, rezervați-vă bilet de tren on-line.

Amsterdam la Paris

Londra la Paris

Rotterdam spre Paris

Bruxelles către Paris

 

Doctor check

 

Traveling În timp ce gravidă Bacsis 2: Planificați-vă cu atenție

Știm cu toții că evenimente precum nunți și petreceri nu intră întotdeauna în intervalul dvs. perfect de timp, mai ales dacă intenționați să călătoriți în timpul sarcinii. Acolo unde este posibil, in orice caz, încercați să vă asigurați că călătoria dvs. coincide cu cea mai confortabilă parte a sarcinii. Primul trimestru este adesea plagiat de greață, lipsa poftei de mâncare și, în general, senzație îngrozitoare, ceea ce este o veste proastă pentru călătoria în timpul sarcinii. Al treilea trimestru este atunci când începi să te simți un pic ca o balenă, și a sta în orice perioadă de timp te face să-ți dorești să cadă picioarele. Adăugați gleznele umflate, lipsa somnului, și mișcarea în continuă creștere a bebelușului se deplasează în această situație și este posibil să aveți o călătorie foarte incomodă dacă călătoriți în timpul sarcinii. Al doilea trimestru este de obicei cel mai bun moment pentru a vă deplasa. Încă nu ești prea mare, iar în majoritatea cazurilor, greața a pierit. Călătoria în timp ce este însărcinată se face cel mai bine dacă nu petreceți tot timpul dorind să vă aruncați, sau culcați-vă!

Milano spre Roma

Florența la Roma

Pisa spre Roma

Napoli spre Roma

 

 

Deplasare în timp ce sfatul sarcinii 3: Adu-ți propriile perne

Nu este ușor să te simți confortabil când călătorești în timpul sarcinii. Acest lucru este valabil mai ales dacă este ceva mai târziu în sarcină. Asigurați-vă că vă împachetați propriile perne favorite pentru călătoria dvs.. A avea perne proprii nu va garanta doar mai mult confort atunci când călătoresc în timpul sarcinii, dar vă va oferi, de asemenea, un sentiment de familiaritate care vă va ajuta să vă simțiți mai puțin stresați. Călătoria în timp ce este însărcinată vă poate face spatele, gât, și destul de mult în fiecare parte din tine. Hai sa recunoastem, aproape orice poate fi stresant în timp ce este însărcinată, așa că încercați întotdeauna face lucrurile cât mai ușoare când călătorești în timpul sarcinii.

Milano spre Veneția

Padova spre Veneția

Bologna spre Veneția

Roma la Veneția

 

Bring your own pillow when Traveling while pregnant

 

Traveling În timp ce gravidă Bacsis 4: Păstrează-ți tabelul de timp

Călătoria în timp ce este însărcinată vine adesea cu multe întârzieri neprevăzute. Nu știi niciodată cum te vei simți în dimineața călătoriei tale, sau dacă corpul tău va avea nevoie de ceva timp pentru a călători în timpul sarcinii. Totul este mai stresant, și se poate alerga adesea târziu. Alcătuiește o tabelă de timp înainte de călătoria cu trenul, și asigurați-vă că adăugați cât mai mult timp suplimentar în el. Scopul să fie suficient de devreme întârzieri precum traficul sau orice altceva nu te va determina să te grăbești atunci când călătorești în timpul sarcinii. Sigur, a sta în jurul valorii de așteptarea trenului poate fi o durere, dar este infinit mai bun decât să te grăbești, în timp ce este însărcinată, să-l prindă.

Salzburg spre Viena

Munchen spre Viena

Graz spre Viena

Praga la Viena

 

Deplasare în timp ce sfatul sarcinii 5: Nu vă bazați pe mâncarea cumpărată

Tot felul de lucruri vă pot pune stomacul atunci când sunteți gravidă. Nu mai vorbim de faptul că există o listă atât timp cât brațul tău cu lucruri pe care nu trebuie să le mănânci. Aducerea alimentelor cu tine ca parte a planului tău de călătorie va anula majoritatea acestor probleme atunci când călătorești în timpul sarcinii. Când îți faci pachetele proprii, știi exact ce este în ea, și exact la ce să vă așteptați. Asigurați-vă că le împachetați într-o cutie mai rece sau în alte ambalaje izolate pentru a-l păstra la rece sau cald atunci când călătoriți în timpul sarcinii.

Nürnberg spre Praga

Munchen spre Praga

Berlin spre Praga

Viena spre Praga

 

Food to eat while pregnant

 

Traveling În timp ce gravidă Bacsis 6: Triple Verificați-vă medicamentele

Această senzație de scufundare când vă dați seama că ați lăsat în urmă un medicament important este ceva pe care nimeni dintre noi nu dorește să-l experimenteze, mai ales atunci când călătorești în timpul sarcinii. Când aștepți, este posibil să fiți pe diferite medicamente la viața de zi cu zi. Este posibil să nu apară instantaneu în prim-planul minții dvs. atunci când vă pregătiți să călătoriți în timpul sarcinii. Asigurați-vă că nu numai că verificați dacă aveți mai multe medicamente pentru a călători în timpul sarcinii, ci și pe altcineva să le verifice pentru dvs..

Frankfurt spre Berlin

Leipzig spre Berlin

Hanovra spre Berlin

Hamburg spre Berlin

 

Călătorind în timp ce este gravidă Bacsis 7: Nu vă ridicați bagajul!

Acest lucru este adesea neglijat atunci când te gândești să călătorești în timpul sarcinii. Așa că adesea purtăm o valiză sau o geantă doar pentru a o scoate la iveală și a ieși din drum. Bagajele sunt grele, deci ridicarea ei în timp ce este însărcinată este un nu-nu! Luați pe altcineva să vă dea mână dacă puteți, În caz contrar, indicați un paznic care vă va ajuta când călătoriți în timpul sarcinii.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Traveling while pregnant

 

Traveling În timp ce gravidă Bacsis 8: Nu călătoriți singur

Chiar dacă intenționați să faceți o călătorie singuri, încercați să o legați cu un coleg sau un prieten care trebuie să meargă în același loc. Călătorind în timp ce este însărcinată singur te expune la riscuri enorme. Nu știi niciodată dacă ceva poate merge prost, deci ai nevoie de o față prietenoasă cu tine pentru a te ajuta. Atunci când decideți planurile dvs. de călătorie, încercați să includeți cel puțin o altă persoană în care aveți încredere pentru a călători cu dvs..

Munchen la trenuri Zurich

Berlin Trenurile Zurich

Basel la trenuri Zurich

Viena Trenurile Zurich

 

Călătorind în timp ce este gravidă Bacsis 9: Adu ceva muzică

Tot punctul din spate fiind pregătit atunci când călătoriți în timpul sarcinii este de a reduce stresul. Stresul poate provoca tot felul de efecte nedorite și nesănătoase asupra corpului tău. Asigurați-vă că aduceți muzică cu dvs. în tren. Apucați-vă căștile, și stai doar pe spate și relaxează-te în timp ce ajungi la destinație. Amintește-ți să respiri.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

Bring Some Music and Headphones

 

Bacsis 10: Rezervați biletele în avans

Asigurați-vă că nu numai că vă rezervați biletele online pentru a călători în timpul sarcinii, dar primești și cele mai ieftine bilete de tren cu Save A Train. Asigurați-vă că aveți liniște sufletească cu privire la obținerea celor mai bune bilete, fă-o în avans cât mai mult posibil, și obținerea biletelor de tren corecte este esențială pentru a avea o experiență bună atunci când călătoriți în timpul sarcinii.

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

 

A fi însărcinată este o experiență minunată și uneori înspăimântătoare. La Salvați un tren ne-ar plăcea să vă ajutăm să vă bucurați de călătoria voastră, planifica, și evitați eventualele capcane. Travelind in timp ce este insarcinata cu trenul este o experiență atât de minunată, și asta nu ar trebui să se schimbe, deoarece aștepți un copil!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “10 Sfaturi pentru a călători în timpul sarcinii” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și să ne dea credit cu o link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-traveling-pregnant/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

  • Dacă doriți să fie un fel pentru utilizatori, îi puteți ghida direct către paginile noastre de destinație a rutei trenului.
  • În următorul link, veți găsi cele mai populare rute noastre de tren – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- acest link este pentru limba engleză rute pagini de destinație, dar avem, de asemenea, https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, și puteți schimba de la fr sau tr și mai multe limbi la alegere.