Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 28/03/2021)

Aceste sfaturi de top pentru care călătoresc cu animale de companie ar trebui să ajute ușura anxietatea. Pentru că, să recunoaștem, călătoresc cu animalele de companie este stresant! Dar ceea ce este mai stresant, este gândul de a părăsi dumneavoastră animale acasă sau în grija altora. Evident, nimeni nu are grijă de ei așa cum o faci tu! Dreapta?

Există numeroase opțiuni pentru ce să facă atunci când călătoresc departe de casă. hoteluri Dog, angajarea unui îngrijitor, sau transferarea sarcinii, chiar dacă unul drăguț, la un prieten sunt printre opțiunile. Acestea sunt cele mai comune pe care oamenii recurg la. in orice caz, uneori, nu există nici o altă opțiune și trebuie să călătorească cu animalele de companie. În timp ce poate fi destul de o procedură dificilă, Salvare Un tren are câteva sfaturi de top care vă vor ajuta în timp ce călătoresc cu animale de companie!

 

Pet Sfaturi 1: Adu-un deliciu!

câine de joc cu jucăria lui

Călătorind la un nou loc poate și, probabil, va fi stresant pentru animalele de companie. Deci, asigurându-vă că el rămâne cat mai relaxat este cheia pentru o călătorie confortabilă pentru toți cei implicați. Adu jucăriile sale regulate, pături, și alte elemente care ar putea să vă facă câinele sau pisica confortabil. Au fost ei calm și nu a făcut nimic greșit? Asigurați-vă că le recompensa pentru a face călătoresc cu animale de companie mai confortabil în viitor.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Pet Sfaturi 2: Dar nu De asemenea multe Tratează…

mire înainte de a călători cu animalele de companie

Mă simt ca acest lucru este evident, dar am de gând să-l spun pe litere, oricum! Nu le-o da masă grea sau să le bea prea multă apă, astfel încât animalele de companie nu va avea nevoia de a se scuti într-un loc ciudat! (Ne-am avertizat că călătoresc cu animalele de companie poate fi dificil!)

Florența la trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

Florența Trenurile Pisa

Roma Trenurile Veneția

 

Pet Sfaturi 3: Exercițiu

de funcționare și care călătoresc cu animale de companie

Fie că vă place sau nu, aceste sfaturi de top pentru a călători cu animalele de companie înseamnă că va trebui să faceți o formă de exercițiu! Chiar înainte de a începe să călătoriți, ia-le pentru unele exerciții viguroase! Din cauza plimbare extra-lung sau un intens cu prietenul joaca tau pufos iubit, el sau ea ar putea fi prea obosit să vă faceți griji despre lucruri. dacă ați luat o pisica care nu este atât de pasionat de a fi luate pentru o rulare, încercați să le stimuleze în interiorul. Jucăriile schimbătoare pot veni sub formă de mopuri de praf, de exemplu! Aveți încredere în mine… am experienta în care călătoresc cu animale de companie!

Berlin Trenurile Potsdam

Berlin Trenurile Hamburg

Frankfurt Trenurile Berlin

Berlin Trenurile Munchen

 

Pet Sfaturi 4: Cerințe de cercetare Embassy

pion câine

Diferite țări au cerințe diferite. Multe țări necesită perioade de carantină, deci, dacă doriți să-și petreacă timpul de călătorie cu animale de companie, asigurați-vă că verificați de două ori acest lucru! Cele mai multe țări au nevoie de fotografii pentru rabie, Bordetella (canisa tuse), și parvo. Apelați o ambasadă și face cercetare on-line pentru a vedea care sunt cerințele țării, și asigurați-vă că pentru a avea la îndemână atunci când documentele dvs. trecerea frontierei.

Puteți căuta călătorii cu animale de companie și cerințele țării la PetTravel.com.

Bruxelles Trenurile Anvers

Amsterdam Trenurile Anvers

Lille către Trenurile Anvers

Paris Trenurile Anvers

 

5. Obține un certificat de sănătate

Vet verificarea pe un câine

Certificatele de sănătate sunt cerute de linii aeriene, autorităţile de frontieră, hoteluri, centre de îngrijire pentru animale de companie, și alții atunci când călătoresc cu animale de companie. În multe cazuri, atunci când călătoresc cu animale de companie aveți nevoie pentru a obține certificatul de sănătate în 10 zile de la începerea calatoriei. Cercetare cerințele specifice ale itinerariul tau Înainte de a vizita medicul veterinar, astfel încât acestea pot include tot ceea ce este necesar în certificatul.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

6. Păstrați o copie electronică a certificatului de sănătate Pet

multe hoteluri, operatorii de turism, centre de îngrijire pentru animale de companie, linii aeriene, și obiceiurile și agențiile de imigrare necesită o înregistrare tipărită a certificatului sanitar-veterinar pentru animale de companie. În loc să imprime pe teancurile de exemplare pentru fiecare caz posibil, imprima de pe un cuplu și să păstreze o copie electronică atunci când călătoresc cu animale de companie.

Myscha Theriault este un autor de best-seller și cronicar de călătorie la nivel internațional sindicalizat care călătorește cu normă întreagă, cu soțul ei știință jurnalist și gigant Labrador retriever. Cu ei copie electronică la îndemână, ea este întotdeauna gata să producă certificate de sănătate pentru câini ei după cum este necesar.

“imprimanta Centrul de afaceri al hotelului îmi permite să imprimați o copie PDF a înregistrărilor împușcat Labrador noastre după cum este necesar, de exemplu, ori de câte ori avem nevoie pentru a rezerva o după-amiază de zi pentru ei de la drum. Se păstrează dezordinea de hârtie în jos zi de zi, în timp ce restul pregătit pentru ultimul minut modificări în programul nostru.”

Reggio Emilia la trenuri Florența

Genoa la trenuri Florența

Sestri Levante la trenuri Roma

Parma la trenuri Florența

 

7. Cercetare Veterinari locale

Doar în cazul în care se întâmplă ceva pe drum, nu doriți să fie de codare pentru a găsi un veterinar de renume. Notați informațiile de contact pentru cateva medicii veterinari din zona pe care o vizitați, înainte de a începe să călătoriți cu animale de companie.

Genoa la trenuri Veneția

Torino la trenuri Veneția

Parma la trenuri Veneția

La Spezia la trenuri Veneția

 

Sperăm că aceste sfaturi de top pentru care călătoresc cu animale de companie s-au relaxat nervii un pic! Să ne anunțați dacă aveți orice alte sfaturi de top pentru a partaja cu Salvați un tren și comunitatea noastră. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Top Sfaturi pentru a călători cu animalele de companie” pe site-ul dvs.? puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea de credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-traveling-with-your-pets%2F%3Flang%3Dro- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)