Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 02/09/2022)

Pașnică și plăcută. Două cuvinte pe care le auzi rar părinții folosindu-le atunci când le spun călătorii de vacanță povesti cu copii. Asa de, am decis să vă oferim cele mai importante sfaturi pentru călătoria cu trenul cu copii în Europa.

Există doar ceva despre trenuri care calmează copiii într-un mod în care călătoriile cu avionul sau cu mașina nu o fac. (Am scris un întreg blog pe ce călătoria cu trenul este mai bine Cea mai rapidă și Mai bine decât de conducere dacă aveți nevoie de mai convingătoare). Același lucru este valabil și pentru adulți! mese de familie, trece peisaje, cameră să se plimbe în jurul valorii de, facilități pentru cafe, timp pentru a vorbi și de a prinde din urmă și, bucuria de bucurii, nici o restricție pentru bagaje. Mergând pe calea ferată este în siguranță, confortabil, și la prețuri accesibile, atunci când planificate în avans. Învățați-i pe copiii voștri bucuriile călătorie cu trenul de la o vârstă fragedă și ei vor fi convertiți pe durata de viață. Între timp, aici sunt sfaturi pentru călătoria cu trenul, cu copii din Europa.

 

Sfaturi pentru călătoria cu trenul, cu copii din Europa: Adu-Activități la Kids Ocupați

Listening to Music is among the Tips for traveling by train with kids

 

În timp ce de echitatie un tren este distractiv, în sine, și caută în afara pot păstra copii distra ore, De asemenea, sugerăm să aducă unele activități prea. Rezervați-vă în prealabil și să asigure un loc la fereastră cu un tabel care vă permite să se răspândească cărți de colorat și gustări!

Unele activități de tren recomandate includ:

  • Tablete: Similar cu un avion, o tabletă poate fi o modalitate foarte bună de a trece timpul. O mulțime de trenuri în oferta Europa WiFi gratuit, dar serviciul nu este întotdeauna garantată, deci asigurați-vă descarca filme și jocuri la domiciliu. Pe cele mai multe trenuri, aproape fiecare scaun are un singur o priză pentru a păstra electronica taxată, dar le încărcați la domiciliu, indiferent – și să aducă căști!
  • cărți de colorat: Colorare cărți și creioane colorate sunt un favorit indiferent de varsta.
  • Jocuri: Dacă vă puteți apuca de locuri, cu o masă, există o mulțime de spațiu pentru a juca cărți sau orice alt joc de călătorie. Spre deosebire de transportul aerian, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la turbulențele, așa că alege jocul preferat familiei tale și du-te joc. Acest lucru ar putea fi ocazia perfectă pentru a termina de fapt un joc de Monopoly!
  • Joaca jucării: În funcție de vârsta copilului și de interes, aduce unele masini Matchbox sau alte figurine (cred Buzunare Polly). Fiul meu se preface masa este o pistă de curse în timp ce fiica mea stabilește păpușile ei mici pentru a le înveselească pe.

 

Paris Trenurile Lille

Roma Trenurile Milano

Hamburg la trenuri Berlin

Geneva, la trenuri Paris

 

Sfaturi pentru călătoria cu trenul, cu copii din Europa: Fii atent la ceilalți pasageri

Marea majoritate a oamenilor va fi foarte înțelegere, dacă aveți un copil plangand sau un copil supărat că are nevoie de timp să se calmeze. Nu planificare înainte și permițându-o mica ta ingropa in plictiseală din cauza lipsei de planificare nu poate ajunge la fel de mult simpatie. Planul de divertisment, care nu este intruziv sau care ar putea declanșa argumente. Nu vrem să avem de a scrie sfaturi pentru a călători cu trenul, cu copii din Europa, care nu vă aparține…doar glumeam!

Florența Trenurile Levanto

Florența către trenuri La Spezia

Roma Trenurile La Spezia

Roma Trenurile Levanto

 

Sfaturi pentru călătoria cu trenul, cu copii din Europa: Călătorind peste noapte?

Întotdeauna încercați să rezerve un compartiment pe tren de dormit. Luând trenuri de noapte este minunat, iar somnul este de obicei mare datorita legănatul naturale a trenului. Este, de asemenea, atât de interesant a merge la culcare și trezirea într-o altă țară. cușete variază în funcție de țară, dar dacă sunt doar trei și nu doresc o partajare străin cu tine atunci veți probabil Trebuie să bugetul pentru a cumpăra un pat suplimentar pentru a menține dormit dvs. compartiment privat.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Sfaturi pentru călătoria cu trenul, cu copii din Europa: Lăsați-vă o multime de timp de coborârea

All the family should read Tips for traveling by train with kids

 

Cele mai multe trenuri se va opri doar pentru câteva minute maxim la fiecare stație, astfel încât în ​​jurul valorii de cinci minute înainte de a sosi ar trebui să fie de ambalare lucrurile, copii de dormit vibrant, îmbrăcând haine, și aducând sacii de pe raftul de deasupra. Acest nivel de organizare oferă o mulțime de liniște sufletească mai ales dacă aveți o mulțime de copii sau un mulțime de bagaj. În cazul în care platforma este ocupat, asigura bagajele stinge mai întâi din calea ușilor, apoi coborâți copiii după aceea pentru a preveni pe cineva să se piardă.

Bruxelles la trenuri Rotterdam

Antwerp Trenurile Rotterdam

Berlin Trenurile Rotterdam

Paris Trenurile Rotterdam

 

Sfaturi pentru călătoria cu trenul, cu copii din Europa: Adu căruciorul la bord

Kids Stroller On Board A Train

 

Un alt motiv pentru a utiliza trenuri în loc de transportul aerian este că puteți curea copiii chiar în cărucior și roll-le la dreapta pe tren, fără dureri de cap de a dezasambla și apoi reasambla cărucior. Poti uneori chiar parca căruciorul în zona gustare sau alte locuri deschise pe tren (la fel ca zonă accesibilă atâta timp cât nu este ocupat de cineva într-un scaun cu rotile), care este de ajutor pentru copii, tineri care vor dormi în cărucior lor. Acesta este un avantaj imens peste călătorie avion ca mi se pare obtinerea unui copil să doarmă pe un tren mult mai ușor.

Bremen la trenuri Nuremberg

Leipzig la trenuri Nuremberg

Hanovra la trenuri Nuremberg

Hamburg la trenuri Nuremberg

 

Sfaturi pentru călătoria cu trenul, cu copii din Europa: Sosire Despre 30 minute mai devreme

Unul din principalele beneficiile călătoriei cu trenul cu copii în Europa sau oriunde altundeva în lume, de altfel. Este pentru a vă oferi timp pentru a ajunge! Spre deosebire de transportul aerian, nu aveți nevoie pentru a ajunge la stația de tren prea departe înainte de timp. Când călătoriți cu copii, vă sugerăm să sosesc despre 30 minute mai devreme pentru a obține tine situat, poate un pic mai devreme, dacă stații de baie și pauzele de gustare sunt pe ordinea de zi. tipic, procesul de îmbarcare nu va începe până 10 minute înainte de plecare cel mai, dar nu doriți să încăierare și găsi te rulează printr-o stație de ocupat.

München la trenuri Basel

Zurich către trenuri Basel

Berna la trenuri Basel

Geneva la trenuri Basel

 

snacks-uri Pack!

Probabil cel mai important sfat al tuturor. Gustări! Multe dintre rutele pe distanțe lungi au vagoane restaurante cu servicii complete, cu o mulțime de mâncare potrivită pentru copii – cred pâine prăjită franceză, brânză la grătar, chiftele cu Penne. Pe rute mai scurte, Trenurile au snack-baruri care oferă sandwich-uri, covrigi, chipsuri, și alte snacks-uri. Oricum, poate doriți să împachetați unele dintre gustările preferate ale copilului dumneavoastră! Calatorind cu un copil? Adu alimente pentru copii sau formula și cere personalului alimentar de serviciu să-l încălzească pentru tine. Puteți face rezervări pentru masina de mese la scurt timp după îmbarcare. Ca întotdeauna atunci când călătoresc cu copii, ar trebui să aducă întotdeauna gustări și băuturi, în cazul în care nu se poate obține o rezervare sau snack-bar decide să închidă doar atunci când copiii au anunțat că mor de foame.

 

Gata să curajos o excursie de tren cu copiii acum că sunteți înarmat cu Sfaturile noastre pentru a călători cu trenul cu copii? Grozav! Rezervați-vă biletele cu Salvați un tren, fără bătaie de cap!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți text sau pur și simplu să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-travelingy-train-kids-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)