Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 28/05/2021)

Fie că au fost căsătoriți de ani de zile, sau sunt încă în primele faze ale unei relații, fiecare cuplu pot beneficia de timp de calitate petrecut împreună. Este deosebit de frumos pentru a face un efort pentru Ziua Îndrăgostiților. Călătorind cu trenul este modul perfect pentru a începe un romantic și luna de miere escapadă cu o persoana draga. Viteză liniștit prin mediul rural sau peste munți. Traverse fermecător rămas singur, orașe antice sau de-a lungul malurile unui glaciar lac. Aici sunt top 5 Cele mai multe trasee de tren romantice în Europa. Fiecare oferă ceva special pentru Ziua Îndrăgostiților.

 

Londra la Veneția este nostru în prima romantic tren Journeys

Venice, Italy

 

Acest călătorie cu trenul voi și va aduce persoana iubita prin luxuriant mediu rural. Apoi, veți rostogolească trecut munții impresionanți și Elveția Austria. Următor →, veți experimenta cele mai frumoase peisaje ale Veronei Italiei cu calea ferată înainte de a ajunge în sfârșit pe malurile Marelui Canal venețian.

 

Paris Frumos, Franţa

Provence, France Romantic Train Journeys

 

Vorbind trenul prin Franța va fi expus la faimoasa culoare și lumină a țării. De la câmpurile de lavandă violet până la apele albastre ale Coastei de Azur. Marvel la modul în care lumina soarelui de aur toate afunda magic, esti in pentru un tratament. Începând din cel mai romantic oraș din toate, Paris, călătoria feroviar va trece linii de coastă de vis plaje dramatice. Vei și tu vezi sate pitorești iar floarea soarelui și câmpuri de lavandă de Provence.

Lyon în Nisa cu Trenul

Paris Trenurile Nisa

Avignon Trenurile Nisa

Marsilia la trenuri Nisa

 

Florența la Roma, Italia

Rome, Italy

 

Experiența de mii de ani de cultură și două pietre italiene iconice, toate într-o aventură romantică. A se vedea capodoperele și delicatese toscane din Florența. De asemenea, vizita bijuteria coroanei de la Roma, Vaticanul. Ce ar putea fi mai bine?

Tu și un iubit poate călători cu trenul între două orașe minunate ca magnificele se desfășoară rural italian din trecut fereastra de transport. Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai romantice în călătoriile de tren Europa.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Veneția Trenurile Roma

Napoli la trenuri Roma

 

eu ridic La Spezia – top 5 Cele mai multe trasee de tren romantice în Europa

Cinque Terre, Italy Romantic Train Journeys

 

Această secțiune de mica feroviar servește cinci italian Satele Riviere a Cinci meleaguri în mod dramatic. Calatoria cu trenul este mai puțin de o oră în fiecare mod, astfel încât să ia trenul într-un fel. Apoi, puteți petrece pentru drumeții zi uimitoare trasee-sat care leagă înapoi de unde ai început. Acest călătorie cu trenul este cu adevărat spectaculos, cu vedere la Marea Ligurică, sate pastel, podgorii terasate precum și câmpuri vibrante.

Milano Trenurile Levanto

Milano la Trenurile La Spezia

Siena la Trenurile La Spezia

Siena la Trenurile Levanto

 

Zurich către Innsbruck

Innsbruck, Austria Romantic Train Journeys

 

Începe călătoria cu trenul romantic din Zurich. Vizitați Bahnhofstrasse, una dintre cele mai străzi comerciale atractive in lume, și cumpăra o amintire. Marvel la lucrările remarcabile ale lui Van Gogh și Monet la mult-iubit Kunsthaus art Galerie. Cuplurile au atât de multe de făcut în Zurich înainte de a se cufunda în pitoresc călătorie cu trenul la Innsbruck. Călătorie pe malurile lacului Zurich către remarcabil Alpine peisaj. Vei trece, de asemenea, prin pajiști montane superbe și perspective minunate. Ce poate fi mai romantic?

Zurich la trenuri Innsbruck

Salzburg la Innsbruck Trenuri

Viena Trenurile Innsbruck

Koln pentru trenuri Innsbruck

 

Gândire de a lua o călătorie cu trenul romantica cu persoana iubita? Mergi la Salvați un tren pentru a verifica toate tarifele noastre exclusive și pentru a începe să vă planificați următoarea aventură!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-5-romantic-train-journeys-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)