Timp de citit: 8 minute
(Ultima actualizare în: 02/10/2021)

Pe acoperișul străzilor celebre din Paris, sau în mijlocul zonelor muntoase scoțiene sau a Alpilor, acestea sunt cele mai dorite locații de vacanță din Europa. în plus, aceste 10 destinațiile de top cu terenuri de tenis vă vor energiza de la prima briză și vă vor ridica jocul la un nou nivel. Solo sau cupluri, veți iubi aceste locuri uimitoare și terenurile lor de tenis.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Cea mai bună destinație în Franța cu un teren de tenis minunat: Academia de tenis Mouratoglou

Riviera Franceză este una dintre destinațiile de vacanță de top din Franța, să nu mai vorbim de Europa. Vedere la munte alpină, lagunele albastre, și plaje cu nisip, la doar câțiva pași de terenul de tenis Mouratoglou. Cu vedere la Marea Ionică, acest teren de tenis de ultimă generație este un loc minunat pentru a vă exersa spatele cu unii dintre instructorii de tenis de top din Europa.

Academia de tenis Mouratoglou întâmpină toate tipurile de jucători la toate nivelurile. Terenurile de tenis Mouratoglou sunt deschise în fiecare zi. În timpul sejurului dvs. la hotel & stațiune, puteți rezerva un teren de o oră pe zi. Uimitorul teren de tenis Mouratoglou face parte din renumitul mondial Academia Mouratoglou și a avut aici câțiva dintre cei mai buni jucători de tenis din lume și continuă spa-ul sau plaja hotelului pentru relaxare și relaxare.

 

man serving on a clay tennis court in Mouratoglou Tennis Academy

 

2. Destinație uimitoare de vacanță în Italia, cu teren de tenis: San Pietro Di Positano

Acest minunat teren de tenis este exclusiv pentru oaspeții hotelului Il San Pietro. Terenul de tenis de 5 stele Positano oferă Marea Mediterană și superba Coasta Amalfi. Terenul de tenis San Pietro se află în Positano, unul dintre 10 cele mai uimitoare destinații de vizitat în Coasta Amalfi, și Italia desigur.

Călătoria la Amalfi este visul tuturor. Plaja, cel sate pitorești, Viata marina, și vedere la cărți poștale, completată cu un teren în aer liber minunat pentru sport și tenis, poate cere cineva mai multe? Dacă te-ai săturat să-ți exersezi jocul, ai putea coborî la plaja cu pietriș, sau mergeți în exclusivitate plimbare cu barca alături de uluitorul Positano.

Milano către Napoli cu trenul

Florența către Napoli cu trenul

Veneția către Napoli cu un tren

Pisa către Napoli cu trenul

 

Holiday Destination In Italy With Tennis Court: Il San Pietro Di Positano

 

3. Tcel mai bun teren de tenis din Anglia: Promontoriu, Cornwall

Golfule stâncoase, plaje nisipoase, albastrul Oceanului Atlantic, și cabane englezești în landul verde, Cornwall este una dintre cele mai pitorești destinații de vacanță din Anglia. Uimitoarea peninsulă este perfectă pentru relaxare pe litoral, și minunat activitati in aer liber, precum tenisul sau sporturile nautice.

În Cornwall, puteți alege dintre 4 terenuri de tenis pentru a juca un meci grozav. De exemplu, Clubul de tenis Penzance este deschis pentru toți vizitatorii și jucătorii de la toate nivelurile. in orice caz, cel mai bun teren de tenis este în hotelul Headland din Newquay. Oferă vedere la plaja Fistral și Oceanul Atlantic, Headland este un hotel de lux, cu facilități excelente în aer liber pentru a rămâne activ în vacanța dvs. pe uimitorul litoral englezesc.

 

Tennis Field In England: Headland, Cornwall

 

4. Principala destinație de vacanță pentru tenis în Elveția: Palatul Gstaad

Mulți turiști pot cunoaște orașul Gstaad ca o țară a minunilor de iarnă, dar este chiar un basm de vară. The Alpii elvețieni sunt uimitoare primăvara, cu condiții meteo excelente pentru drumeții, ciclism, și un meci de tenis. Gstaad este o destinație uimitoare pentru o vacanță activă în Elveția, cu vederi exuberante și aer alpin proaspăt în natură, care vă vor crește nivelul de energie.

Așa cum sa menționat mai sus, Gstaad este o destinație de top pentru o vacanță de tenis în Alpii Elvețieni. De la terenurile de tenis de 5 stele ale hotelului Gstaad Palace la Swiss Open J. Teren de tenis Safra Sarasin, și centrul sportiv al clubului Gstaad, alegerea depinde de tine, priveliștile alpine vă vor aștepta în fiecare teren pentru a vă exersa mișcările alături de unii dintre cei mai buni jucători de tenis din lume.

Basel către Interlaken cu un tren

Geneva la Zermatt cu un tren

Berna către Zermatt cu un tren

Lucerna la Zermatt cu un tren

 

 

5. Joacă tenis în lac Geneva, Elveţia

Senin, verde și albastru, frumusețe naturală uluitoare, Lacul Geneva este o destinație de vacanță magică. Peisajul alpin din fundal atrage vizitatori pe tot parcursul anului, la un weekend minunat de schi, sau vacanță relaxantă de primăvară. Aici, puteți alege dintre drumeții în pajiștile alpine sau relaxarea pe malul lacului, de la a rămâne activ sau înfrigurător, oricum, pe care o alegi te va face să te simți mai sănătos și energizat.

Deoarece Lacul Geneva este destinația ideală pentru distracție în aer liber, terenurile de tenis de aici adaugă farmecul și atrag jucători de tenis din întreaga lume. Hotelurile și stațiunile de aici oferă terenuri de tenis uimitoare, iar weekend-urile se pot bucura, de asemenea, de unul singur sau de cupluri’ meci într-unul dintre cluburile de tenis din Lacul Geneva. Această bijuterie elvețiană întâmpină jucători la toate nivelurile și pentru fiecare buget.

Lyon la Geneva cu trenul

Zurich la Geneva cu trenul

Paris la Geneva cu trenul

Berna la Geneva cu trenul

Tennis rackets And Picnic In Lake Geneva, Switzerland

 

6. Destinații de top cu terenuri de tenis: Vacanță de tenis la Paris

Nu știați puțin că capitala elegantă și romantică a lumii are cele mai bine întreținute terenuri de tenis din Europa. Unul dintre aceste locuri este ascuns în arondismentul 12, Paris’ club de tenis central. De vreme ce clubul este ascuns pe o stradă pariziană veche, acest teren de tenis modern s-a transformat într-un mare teren de tenis dintr-un grajd. Dacă ți se pare greu să crezi, vino să vezi singur, deoarece acest club de tenis este deschis tuturor.

Din moment ce toată lumea visează să vină la Paris, și mulți își îndeplinesc visul de-a lungul vieții de a călători la Paris sau de a se muta permanent, orașul este super aglomerat. Prin urmare, nu este o surpriză faptul că unele dintre cele mai renumite unități din Paris se mută pe acoperiș. Acesta este și cazul terenurilor de tenis, în timp ce în multe țări acestea sunt câmpuri în aer liber, în Paris, îți poți exersa mișcările mai departe vârful unei gări, pe Atlantic Garden, cu vedere la Tour Montparnasse.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

City center tennis in Paris

 

7. Joacă Tenis în Pikes Hotel Ibiza

Insula spaniolă este renumită datorită petrecerilor fabuloase, hoteluri de lux, și plaje. Veți fi surprinși să aflați că Ibiza are o parte din cele mai uluitoare priveliști în Spania. Insula stâncoasă, plaje aurii, iar marea curată creează o imagine care îi face pe toți să uite de dans toată noaptea. In schimb, se ridică odată cu soarele, pentru a întâmpina o altă zi minunată în Ibiza.

în plus, aerul minunat al insulei spaniole face din insulă o destinație perfectă pentru o vacanță activă. Hotelurile oferă facilități sportive excelente, ca terenuri de tenis fantastice. Unul dintre cele mai bune locuri pentru un joc de tenis solo este terenul roz al hotelului Pikes. Acest teren de tenis distractiv are vedere la mare, cu dealuri verzi în jur și cerul albastru deasupra. Perfect pentru single, sau duble, dacă ești pasionat de tenis, atunci Pikes în Ibiza este o necesitate.

 

Coastline At Pikes Hotel Ibiza

 

8. Tenuta Delle Ripalte Insula Elba, Toscana

Foarte puține spații de cazare de pe Insula Elba nu au teren de tenis. Insula Elba din Toscana este lângă mare, în afara traseelor ​​de vie și a vilelor italiene, dar la fel de visător. Insula Elba este una dintre cele mai bune destinații de snorkeling din Europa, și veți fi de acord odată ce veți intra și chiar înainte, în timp ce admira cel mai mare arhipelag din Italia.

Prin urmare, Insula Elba este o destinație de vacanță splendidă în aer liber. Adăugând la plajă distracție, ați putea juca solo sau vă puteți străluci avantajul cuplului de putere într-una dintre stațiunile de top’ terenuri de tenis. Așa cum sa menționat mai sus, fiecare cazare de vacanță din Elba oferă terenuri de tenis private, bazine de înot, sau plaje private. Când poți sări de la curte la mare într-un singur pas, trăiești viața bună, desigur.

Rimini la Florența cu un tren

Roma către Florența cu trenul

Pisa către Florența cu trenul

Veneția la Florența cu un tren

 

Tennis court in Tenuta Delle Ripalte Elba Island, Tuscany

 

9. Destinații de top cu terenuri de tenis: Vacanță de tenis în Scoția

Castele, cabane, Natura scoțiană a stâncilor și a zonelor înalte, călătoria în Scoția se întoarce în timpurile cavalerilor și legendelor. În timp ce căsuțele cu paie și castelele magnifice sunt neatinse de timp înăuntru, marele verde în aer liber găzduiește pe deplin călătorii astăzi. De la piscine la terenuri de tenis, fiecare detaliu este conceput pentru a oferi vizitatorilor tot ce au nevoie departe de casă.

Asa de, dacă îți place un meci de tenis, sau drumeții cu vedere magnifică la peisajul rural, Scoția este o destinație minunată. Cuvintele nu vor transmite pe deplin experiența unei vacanțe în Scoția până când nu vei vedea frumusețea pentru tine. Când ești într-o splendoare atât de naturală, veți prețui fiecare minut de distracție și relaxare în aer liber.

 

Scotland Tennis Vacation

 

10. Tenis de vacanță în Salzkammergut Austria

Ai putea scrie poezie lângă lac, privind apusul soarelui, cu Strudel. Pe de altă parte, ați putea lua trenul montan Schafberg către gloriosul lac Wolfgang din Salzburg. Regiunea lacului Salzburg este remarcabil de frumoasă și o destinație excelentă de vacanță în natură. Vedere la lac, Teren de pășune alpin, traseul de drumeții de pelerinaj între Sf. Gilgen și Sf. Wolfgang sunt modalități grozave de a vă întineri punctele forte.

În timp ce majoritatea vizitatorilor vin la Lacul Wolfgang pentru a se relaxa, este de fapt o destinație de vacanță activă minunată. În afară de marea drumeție, poti sa faci, regiunea austriacă este uimitoare pentru iubitorii de tenis. Hotelurile din Salzkammergut au terenuri de tenis minunate, cu vedere la alpin și la lac. Asa de, dacă visul tău de lungă durată este o vacanță la tenis în Austria, Salzkammergut este cea mai bună locație.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

Salzkammergut Austria

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați o vacanță activă excelentă. Aceste 10 destinațiile de top au vederi minunate și terenuri de tenis uimitoare. Asa de, îți poți exersa jocul solo sau într-un meci împotriva prietenilor tăi, creând amintiri distractive în frumoasa ta vacanță.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „10 destinații de top cu terenuri de tenis”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fen%2Ftop-destinations-tennis-fields%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)