Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 13/05/2022)

Inovatoare, oportunități financiare, minți creative, și cea mai bună acoperire pe piață sunt caracteristicile de top pentru un hub de startup în plină expansiune. Aceste 12 centrele de startup de top din întreaga lume atrag cele mai talentate minți pentru a-și stabili și a-și hrăni ideile grozave, echipe IT, și conexiuni pentru a promova startup-uri uimitoare. De la Shanghai la Berlin, aceste ecosisteme de startup de top sunt cele mai puternice din lume.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Top Startup Hubs la nivel mondial: Barcelona

Popular printre fondatorii străini de startup-uri, Barcelona, este unul dintre cele mai diverse hub-uri de startup din lume. in primul rand, Barcelona oferă cel mai bun raport calitate-preț, in ceea ce priveste inchirierea spatiului de birouri, scena conexiunii, reguli, și creșterea investițiilor. În al doilea rând, Barcelona are cel mai mare număr de fondatori talentați de tehnologie, chiar mai mult decât Tel-Aviv. În al treilea rând, printre numeroasele hub-uri europene de startup, Barcelona înseamnă să cedeze loc femeilor fondatoare, dezvoltatori, și profesioniști digitali.

Toate cele de mai sus plasează Barcelona în vârf 5 hub-uri de pornire din întreaga lume, și a șaptea comunitate tehnologică cu cea mai rapidă creștere din Europa.

Startup-uri promițătoare din Barcelona:

x1 Vânt, Amenitiz, Koa Health.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Moscova

Ca unul dintre cele mai populate orașe din Europa, Moscova are o economie masivă, și pământ fertil pentru ca mințile mari să se unească. în plus, Moscova este un oraș cosmopolit, plin de farmec, captivant, tineri, la acelaşi nivel cu Londra şi Paris.

Asa de, Moscova atrage mulți tineri antreprenori din întreaga lume, a munci combină forțele cu talentele locale în spațiile de coworking în creștere din oraș. Prin urmare, numărul inovator de startup-uri din Moscova a atins fenomenul 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Top Startup Hubs la nivel mondial: Paris

Cu spații grozave de lucru în comun, reglementări îmbunătățite, opțiuni financiare, și incubatoare uimitoare, Parisul este un centru de startup-uri în ascensiune în Europa. În timp ce orașul este o capitală faimoasă a modei, a devenit un ecosistem grozav pentru startup-uri.

Această creștere imensă se datorează universități de renume mondial, în special facultăţile de inginerie şi absolvenţii talentaţi. În plus,, rețeaua de incubatoare precum Silicon Sentier și faimoasele sale Spațiu de lucru în comun La Cantine. Cu asemenea beneficii, Parisul se află în fruntea centrelor tehnologice europene inteligente.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Singapur

Modern, ecologic, un magnet pentru străini, Singapore este unul dintre cele mai bune orașe să locuiești și să lansezi propriul tău startup. în plus, Singapore a fost recunoscut de mulți oameni de afaceri drept cel mai bun loc din Asia pentru a vă dezvolta afacerea, împingând Hong Kong-ul deoparte în competiție.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Top Startup Hubs la nivel mondial: Berlin

În 2016 orașul de petrecere al Europei a câștigat Parisul ca al doilea cel mai mare centru de startup din Europa. Ecosistemul startup-urilor din Berlin este în plină expansiune de atunci, cu numărul de noi startup-uri în creștere în fiecare an, fara exceptie. Inchirierea redusa a spatiului de birouri, si viza usoara, face să atragă mulți antreprenori la Berlin, plasând orașul în vârf 10 cele mai importante hub-uri de startup din lume.

Orașul este renumit pentru scena sa alternativă de club, centru de artă unic, deci evident, atmosfera și infrastructura orașului sunt o bază excelentă pentru ca startup-urile să apară în fiecare zi. în plus, există multe oportunități pentru antreprenori de a-și promova startup-urile, obține o altă rundă de finanțare, și faceți conexiuni la numeroasele evenimente care au loc la Berlin.

Startup-urile promițătoare din Berlin:

Omio, Coachhub, infarm

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Berlin's Promising Startups

 

6. Londra

Unul dintre cele mai importante centre de startup din Europa, Londra a fost clasată pe primul loc 1 pentru ultimii ani în numărul de startup-uri active. Londra este lider în startup-urile din domeniul tehnologiei și finanțelor, cu un record anual de investiţii de 8.4 miliarde de euro in 2019.

În timp ce Londra este unul dintre cele mai scumpe ecosisteme de startup din lume, mulți fondatori de startup-uri o aleg din când în când, datorită accesului uimitor la finanțare. în plus, restaurantele din Londra, pub-uri, evenimente, sunt o platformă excelentă pentru a crea conexiuni într-o atmosferă relaxată.

Startup-urile promițătoare din Londra:

Transfer, Revolut, Sari înăuntru.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

London's Bridge and River

 

7. Top Startup Hubs la nivel mondial: Tel Aviv

Cu cea mai mare densitate de startup din lume, de 1 pornire pentru fiecare 154 rezidenți, Tel-Aviv este unul dintre cele mai bune 7 hub-uri de pornire din întreaga lume. Unul dintre motivele care clasifică Tel-Avivul drept un centru lider al startup-urilor, este că orașul se mândrește cu R străin&centrele D, minți creative, și companii multilingve.

Prin urmare, nu este de mirare că Tel-Aviv are mai mult de 60 startup-uri listate pe NASDAQ. Tel-Aviv este în fruntea startup-urilor în domeniul AI și al securității cibernetice, ridicarea $2.9 Miliard în 2020 singur. Asa de, dacă doriți să intrați în națiunea de start-up din Tel-Aviv, fiți pregătiți pentru negocieri dure cu femeile și bărbații de afaceri israelieni.

Startup-urile promițătoare din Tel-Aviv:

Wix, luni, si multe altele.

 

8. Silicon Valley

Cel mai important centru de startup din lume este Silicon Valley. Cel mai bun loc de pe pământ pentru a-ți construi propriul startup și a porni motoarele este în California de Nord. Renumit în întreaga lume pentru centrul său de inovare și tehnologie, San-Fransisco este incubatorul de startup de top.

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru ca startup-urile să crească și să înflorească este reglementările solide și prietenoase. Cu alte cuvinte, un startup nu poate prospera decât dacă ideile sale, evoluții, iar mințile sunt păzite de lege. Prin urmare, Silicon Valley atrage multe minți din întreaga lume, si sunt cam 40,000 startup-uri cu sediul în Silicon Valley.

 

Silicon Valley USA

 

9. Top Startup Hubs la nivel mondial: Amsterdam

Liberal, primitoare, si plin de viata, străzile și canalele din Amsterdam sunt destul de pline de spirit și de inspirație. Într-un oraș care se laudă cu deschidere, creativitate, și artă, nu veți fi surprinși să aflați că centrul de startup din Amsterdam este unul dintre cele mai în plină expansiune din lume. Clasat pe locul 4 cele mai creative oraș din întreaga lume, Platforma stabilă de schimb digital din Amsterdam atrage fondatori de startup-uri din întreaga lume.

Asa de, daca vrei sa investesti, sau faceți schimb de idei cu cele mai descurcate minți, Amsterdam ar trebui să fie destinația ta pentru investiții de pornire.

Startup-uri promițătoare din Amsterdam:

Dr., Dyme, Zbor.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Shanghai

Mentalitatea chinezească muncitoare a făcut parte din natura orașului și din capacitatea uimitoare de a se îngriji 15 Unicorni din oraș. În timp ce autoritățile locale sunt renumite pentru reglementările lor stricte, evenimentele de pornire precum Startup Weekends și Barcamps din Shanghai creează un teren fertil pentru întemeierea unicornilor locali.

în plus, Piața de valori din Shanghai lucrează în mod constant la atragerea de noi startup-uri, și strângerea de finanțări mari. De la aplicații de comerț electronic la e-Learning, Startup-urile din Shanghai’ hub-ul se mândrește cu versatilitate și inovație.

Startup-uri promițătoare din Shanghai:

Liulishuo, Pinduoduo, roșu.

 

Shanghai At Night

 

10. Top Startup Hubs la nivel mondial: Hong Kong

Cu conferințe grozave pentru startup, impozite mici, și ratele dobânzilor, Hong Kong este un ecosistem de startup-uri în plină expansiune în Asia. Cunoscut ca cel mai occidental oraș din Asia, Hong Kong este modern, plin de priveliști uluitoare și zgârie-nori, deci cerul este limita. În timp ce Hong Kong este renumit pentru orizontul său uimitor și vederile futuriste, Peisajul startup-ului este în principal finanțe și fintech.

Prin urmare, printre numeroșii unicorni din oraș, veți vedea în mare parte unicorni Fintech, împreună cu software-ul $ Date. Pe lângă pregătirea talentelor locale, spațiile locale de lucru în comun din Hong Kong sunt cele mai primitoare pentru mințile străine strălucitoare. Cocon, The Hive Hong Kong, Good Lab sunt doar câteva dintre spațiile fantastice de lucru în comun, lucrează pentru a colabora și a atrage fondatori din afara Asiei.

Startup-uri promițătoare din Hong Kong:

Gatcoin, Cashyou, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Beijing

Originea Xiaomi, Zgârie-norii din Beijing este locul unde inovația, tehnologie, și talentul se întâlnesc pentru brainstorming. Designul futurist al Beijingului este inspirația pentru cel mai aglomerat centru de startup-uri din Asia. Prin urmare, numai in oras sunt mai multi de 30 unicorni, fondat de mințile talentate ale orașului.

în plus, Beijingul se remarcă printre 12 hub-uri de startup de top din întreaga lume în tehnologiile sale unice și în evoluție. De exemplu, Beijinguri’ Ecosistemul startup-ului este bogat cu unicorni care împletesc învățarea profundă și învățarea automată, împreună cu inteligența artificială.

Startup-uri promițătoare din Beijing:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. Top Startup Hubs la nivel mondial: Munchen

Având unul din vârf 3 scene de pornire bine conectate, München are un ecosistem minunat de startup. Pe lângă faptul că este un loc fantastic pentru a face conexiuni și a crea oportunități de susținere, Munchen are o medie de 290% creșterea investițiilor anual.

prin urmare, Munchen are unul dintre cele mai mari numere de startup-uri din lume, locuri de muncă diverse, și cele mai bune startup-uri din Europa.

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

Startup Hub In Munich

 

Aici la Salvați un tren, suntem bucuroși să împărtășim cu voi Topul 12 Huburi de pornire la nivel mondial.

 

 

Doriți să încorporați postarea de pe blogul nostru „Top 12 Huburi de pornire la nivel mondial”Pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/ro/top-startup-hubs-worldwide/ – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)