Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 21/04/2023)

Călătorie în jurul Europei pe calea ferată este o tradiție de lungă durată, care nu se întâmplă departe în grabă – Trenurile sunt cele mai rapide, cele mai ecologice, și cel mai eficient mod de a vă deplasa dintr-un loc în altul. Cu toate că sistemul nostru bilet de tren ia durerea de organizare a călătoriilor de tren, o mulțime de planificare și pregătire rămășițe. Pentru a vă ajuta să planificați călătoria perfectă în jurul valorii de Europa, aici sunt cele mai importante sfaturi pentru a călători cu trenul Europa.

 

Planificați-vă traseul atunci când Călătorește în Europa cu trenul

Pentru a călători în Europa cu trenul în 2020 este important să luați în considerare planificarea traseului și cât timp veți petrece la fiecare destinație. Dacă Amsterdam, Berlin, Londra, Milano, Paris, și Veneția sunt pe lista de must-see absolut, dau seama calea cea mai sensibilă pentru a face acest lucru. Faceți o listă de locuri pe care doriți să vedeți și în acest fel puteți mapa aproximativ în călătoria dvs.. Decide cu privire la datele dvs. și de câte zile veți petrece în fiecare loc pentru a finaliza itinerarul rutei.

Milano la Trenurile Lacul Como

Torino la trenuri Lacul Como

Padova la trenuri Lacul Como

Veneția la trenuri Lacul Como

 

Nu încercați să împacheteze itinerariul cu prea multe destinații

Unul dintre cele mai rele lucruri pe care le puteți face atunci când Călătoresc în Europa cu Trenul este de a încerca și se potrivesc prea mult. Există o tendință naturală de a încerca și gem cât mai multe orașe și țări posibil în călătoria dvs., in orice caz, nu există nici un punct în a lua călătoria, dacă nu vor experimenta fiecare destinație în mod corespunzător! ambalare prea multe destinații în itinerariul poate fi costisitoare și poate transforma vacanta intr-o estompare a hotelului check-in și check-out.

Este mai important să se bucure de fiecare oprire la maxim decât pentru a încerca și se potrivesc prea mult în. Vei salva pe transport și să câștige mai mult timp pentru a explora destinațiile tale.

Bruxelles la trenuri Bruges

Antwerp Trenurile Bruges

Halle două trenuri Bruges

Gent la trenuri Bruges

 

Verificați moneda

Când planificați traseul spre Europa Călătorește cu trenul, asigurați-vă că pentru a verifica monedele țărilor. Nu toate țările din Europa utilizează euro. Chiar și unii membri UE, cum ar fi Bulgaria și Croația, folosesc în continuare propria monedă care este specifică țărilor lor. Check out această listă de euro și țările non-euro.

Frankfurt Trenurile Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

 

Rezervați cazare în avans

Deși este posibil pentru a rezerva hoteluri și pensiuni în timp ce mutați din loc în loc, vă sugerăm să încercați cele mai bune dvs. să nu ajungă nicăieri fără cazare securizată. Încercați să vă rezervați dvs. pensiuni/hoteluri in avans pentru prima la trei orașe, în special pentru orașe popular în timpul sezonului de vârf cum ar fi Berlin și Praga. Evenimente, precum festivaluri în orașe, De asemenea, au un efect asupra disponibilității. Nu este îngrijorătoare cu privire la mijloacele de cazare vă puteți petrece timpul a face mai multe lucruri, cum ar fi vizitarea obiectivelor turistice și de petrecere a timpului liber!

Frankfurt la Koln Trenuri

Bruxelles la trenuri Koln

Viena Trenurile Koln

Hanovra Trenurile Koln

 

Peste noapte cât mai mult posibil – Călătorește în Europa cu trenul

Dacă numai planificați cheltuieli de doar o zi într-un oraș, încercați să obțineți acolo de tren de noapte. Nu vrei să fie mai mult in timpul in timpul zilei care călătoresc cu un tren de noapte a lua, poti economiseste bani la cazare și poate avea mai mult timp pentru a explora destinație. În momentul rezervării peste noapte bilet de tren asigurați-vă că pentru a verifica cât timp este nevoie pentru a obține de la un loc la altul.

 

 

Discutați cu oamenii împreună cu Travel Europe cu trenul

Asigurați-vă că pentru a vorbi cu localnici sau alți pasageri pe dvs. călătorie cu trenul. Informațiile pe care le vor da poate fi mai valoros decât orice veți găsi într-un ghid de călătorie. Vorbind cu alții, este posibil să fi anunțat pe Cele mai bune locuri pentru a mânca, pentru a merge dans, pietre ascunse, Grozav locuri turistice, și cel mai simplu mod de a obține în jurul valorii de.

 

Intenționați să călătoriți în Europa cu trenul în 2020? Începeți prin păstrarea la curent cu cele mai bune oferte bilet de tren pe nostru Facebook și Stare de nervozitate pagini sau ne vizitați Salvați Un tren on-line pentru tarifele de tren imbatabile din Europa

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-tips-travel-europe-train-2018%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)