Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 11/02/2020)

Italia este una dintre țările cele mai populare din Europa pentru a vizita din cauza varietății de destinații în cadrul acesteia frontiere. Nordul Italiei este un hotspot premier, atunci când vine vorba de cultura italiană, cu atât de mult pentru călătorii pentru a vedea și de a face. Fie că prelevarea de probe de vinuri fine și de luat masa bucătăria de clasă mondială sau explorare vechi castele și biserici, această regiune oferte experiențe unice pe care le va iubi. Există o mulțime de destinații pentru a explora în nordul Italiei, așa că, dacă aveți un săptămână sau două să-și petreacă în Italia, sunteți obligat să găsească unele locuri pentru a te captiveze. Iată câteva sugestii pentru locuri de vizitat atunci când făcând turul Italiei de Nord cu trenul.

 

Ncepe Touring nordul Italiei Cu trenul în Milano

Începe vizita dumneavoastră în nordul Italiei la Milano, capitala modei din lume. Orasul este plin de arhitectură uimitoare renascentist, catedrale incredibile și lucrări de clasă mondială de artă. Vizitatorii pot lua, de asemenea, o excursie de o zi la lacuri italiene și de Sud Alpi regiune din acest fabulos Metropolitan. Milano este, de asemenea, acasa, la Milano Central, și este considerat a fi una dintre cele mai frumoase europene gări. Acesta este locul perfect pentru a vă începe turul în nordul Italiei.

Torino la trenuri Milano

La Spezia la trenuri Milano

Parma la trenuri Milano

Salerno la trenuri Milano

 

Turul Italiei de Nord cu trenul

 

Tren spre Veneția

Călătoria cu trenul de la Milano la Veneția este de ore, de obicei, de două și jumătate, cu o multime de tren peisaj călătorii pot admira de la fereastra de transport. Din momentul în care părăsesc gara din Veneția, puteți zări o privire asupra Marelui Canal, în cazul în care fiecare tip de ambarcațiuni pot fi văzute naviga prin. Veneția este formată din 118 insule conectate prin poduri și separate prin canale. Acest oraș magnific este renumit pentru frumusețea sa, arhitectură, opere de artă și străzi pietruite. Traveller nu poate ajuta, dar se încadrează în dragoste cu această regiune fermecat. Touring Nordul Italiei cu trenul nu este completă fără o vizită la Veneția.

Genoa la trenuri Veneția

Torino la trenuri Veneția

Parma la trenuri Veneția

La Spezia la trenuri Veneția

 

 

Florenţa

Florenţa, faimosul oraș renascentist, este situat chiar trei ore cu trenul de la Veneția. După ce ajunge la această destinație, aproape fiecare site-ul major este la câțiva pași de gara. Deoarece capitala regiunii Toscana, Florența se mândrește cu alimente uimitoare și vin, impreuna cu muzee de clasă mondială. Vizitați atracțiile iconice, inclusiv impunătoare Ponte Vecchio, de asemenea, cunoscut sub numele de „Podul Vechi“, Domul din Florența falnic și sculptura lui David a lui Michelangelo.

Reggio Emilia la trenuri Florența

Genoa la trenuri Florența

Sestri Levante la trenuri Roma

Parma la trenuri Florența

 

Turul Italiei de Nord cu trenul

 

Cinci Pământ – Turul Italiei de Nord cu trenul

Asigurați-vă Cinque Terra oprire finală – această regiune uimitoare este de numai câteva ore cu trenul de la Florența. Cinque Terra nu are muzee sau notabil istoric site-uri, dar este o secțiune izbitoare a Riviera Italiană, care a fost lăsat neatins. După zile de turneu Nord Italia cu trenul, acesta este locul perfect pentru a se bucura de Italia naturale peisaj. Linia de coastă de deal este un amestec de stânci și roci podgorii frumoase cu cinci frumos și de la distanță sate de pescuit.

Reggio Emilia trenurilor Levanto

Genoa la trenuri Levanto

Sestri Levante la trenuri Levanto

Parma la trenuri Levanto

 

Turul Italiei de Nord cu trenul

 

Orașele sunt conectate doar cu feribotul, trasee pentru drumeții și de linii de tren de curs. Exploreaza stânci și plaje și de alimentare cu combustibil la unul din cafenele superbe cocoțat pe promontorii stancoase cu vedere la port. Această regiune idilică este cu adevărat taie respirația – locul perfect pentru a re-energiza. De aici puteți lua un tren înapoi la Milano, unde puteți începe casa ta călătorie.

 

V-ati tur nordul Italiei cu trenul? Să ne cunoaștem locurile preferate pe care le-ați vizitat de noi ciripit la @SaveATrain! suntem de asemenea activi pe toate canalele sociale, verifică Salvează trenul

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi Click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftouring-northern-italy-by-train%2F%3Flang%3Dro(Derulați în jos pentru a vedea codul embed)