Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 06/03/2021)

Dacă aceasta este prima dată când călătoresc cu trenul, nu există nici o îndoială că va fi primul de mulți. Sincer, oricui îi este dat să călătorească cu trenul o șansă a luat-o cu totul nebun! De ce? Pentru că e magnific! Spre deosebire de plimbari plane impersonale, excursii cu autobuzul incomode, sau plimbări prea responsabile cu mașina, o călătorie cu trenul este sigur, rapid, dar incredibil de fermecător și romantic. S-ar putea argumenta că călătoria cu trenul este un adevărat amestec de absență a Virginia Woolf și practicitate modernă. Ah, o veți vedea pentru tine deja.

Din moment ce ai deja biletul gata - aici sunt cele mai bune 4 tactici pentru a obține maximum de călătoria cu trenul:

 

Stai departe de laptop & Telefon

Vă recomandăm să evitați holbezi la laptop-ul întreaga călătorie, după cum veți fi lipsesc pe atât de mult! In schimb, Uită-te in jur, Vezi ce se întâmplă; bucura de vederea ferestrei și spectaculozitatea in afara. Observați oamenii din jurul tău și gândește-te la lucruri pe care, de obicei, nu au timp pentru a face. Este oportunitatea perfectă de a detoxifia off de gadget-uri de zi cu zi și să îmbrățișeze frumos complexitatea unui tren Călătorie spre – oriunde.

Milano Trenurile Veneția

Padova Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

 

femeie stând în scaunul ei în timp ce într-o călătorie cu trenul

 

Bucurați-vă de noutatea tren Journey

Nu putem garanta că va trebui ca Ethan Hawke – Situația Julie Delpy călătorie cu trenul pe prima călătorie cu trenul (Oh, Haide, am văzut toți și peste leșinase Before Trilogia, secret, în speranța că vom avea aceeași poveste de dragoste întâmpla cu noi.) Break de coajă și să se apară experiențele. Câte inteligente, înveselitor, și conversații distractiv vei avea? Experiența și obținerea de a interacționa cu oameni de diferite culturi, este un sentiment fantastic! Nu știi niciodată cât de multe frumoase prietenii vei construi, câte zdrobiri vei avea, sau câte personalități uluitoare vei întâlni. Daca nu esti prea timid, să fie primul pentru a sparge gheața și vorbesc cu persoane pe care le găsiți interesante.

Lyon Trenurile Geneva

Zurich la trenuri Geneva

Paris Trenurile Geneva

Berna la trenuri Geneva

 

Călătorii în Grupuri

Nimic nu bate călătoresc în jurul și de a lua o călătorie cu trenul spre dvs. favorit orașe din Europa cu un grup de oameni adori. da, noi știm ceea ce gândești – Cum voi multitask prin dorințele tuturor, cereri, temperamentul fiecăruia, și destinații pre-planificate – și suntem oarecum de acord cu tine. Dar, lucrul este – dacă vă organizați bine și să aibă o convorbire sinceră, înainte de a demara această călătorie, lucrurile vor fi mai bine decât vă puteți imagina.

Călătorii în grupuri iar în zilele speciale scade semnificativ prețul pentru biletul de tren (da, puteți obține de fapt, o reducere la biletul la, Spune, Trenitalia dacă te duci pe week-end). De asemenea, vă oferă pe cineva cu care să împărtășiți experiența și să vedeți lucrurile din perspectiva altor persoane. Acea, și – îmbătându-se într-o țară europeană străină este cu siguranță mai bine în rândul persoanelor pe care le cunoașteți decât faci solo… avem dreptate, sau avem dreptate?

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

Începe o călătorie cu trenul Jurnal & A face poze

Una dintre cele mai bune modalități de a utiliza timpul pe un tren este de a începe un jurnal documentarea dvs. experiențe. Suntem cu toții prea înfășurat în studiile noastre, vieți de birou, problemele de zi cu zi pe care am uitat de obicei, să iasă din acel cadru minte problematică și respira pentru un al doilea. Scrierea unui jurnal vă va oferi o perspectivă pe lucruri, mai ales atunci când te duci înapoi la ea după un timp. Plus, va fi o memorie excelentă a călătoriei, și un memento de lucruri pe care doriți să simțiți / cred / experiență din nou.

 

 

Bucurați-vă de călătoria cu trenul, dă-ți voie să te relaxezi, și îmbrățișați totul despre călătoria dvs. cu trenul! Cel mai de încredere loc pentru a comanda biletele de tren este saveatrain.com desigur, asa de – obține movin’!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-journey-4-tactics%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)