Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 21/05/2021)

Mai ușor decât o mașină și mai confortabil decât un autobuz, a lua trenul este una dintre cele mai bune moduri de a experimenta Cele mai bune rute de tren pentru zăpadă de iarnă în Europa. Stai pe spate, relaxa și admira incredibil munţi, râuri, și lacuri în timp ce în drum spre mulți experiențe de iarnă are de oferit Europa cu trenul.

 

Rutele de tren pentru a vedea zăpadă de iarnă în Europa 2

Aurora este cea mai cunoscută dintre rutele de tren pentru zăpadă iarna

Fiecare iarnă, cerul de mai sus nordul Europei stralucesc cu culorile psihedelice ale aurora boreala (Auroră boreală). Pentru a experimenta culorile de necrezut care se misca pe cer Arctic este pe lista galeata mulți călători. Puține locuri de pe pământ, oferă mai multe moduri de a asista aurore boreale decât Norvegia. Acest lucru este cu siguranta Cele mai bune rute de tren pentru zăpadă de iarnă în Europa, cu un bonus extra-extra Luminile Nordului. Din Stockholm, trenurile de noapte vă va duce tot drumul la aceste delicii naturale.

 

ROVANIEMI FINLANDA

Rovaniemi este cunoscut sub numele de casa lui Moș Crăciun. Este un loc magia Craciunului poate fi experimentat pe tot parcursul anului. Vizita locuri, cum ar fi Satul lui Moș Crăciun și Santa Park. Rovaniemi este capitala Laponiei. Acesta este acasa, la Provincial Laponiei Muzeu Arktikum, padurea tematice Pilke Science Center și Casa de Cultură Korundi.

The 9-oră călătorie cu trenul de la Helsinki merită a fi pe lista Cele mai bune rute de tren pentru zăpadă de iarnă în Europa.

 

 

SCHI pe un buget, Bulgaria câștigă cele mai accesibile rute de tren pentru iarna

Cum putem da o listă a Cele mai bune rute de tren pentru zăpadă de iarnă în Europa fără oferindu-vă un loc pentru a merge la schi? Ne-am gândit să vă dau un sfat in plus prin furnizarea de recomandarea noastră pentru schi pe un buget, de asemenea!

Rezervați-vă că bilet de tren pentru Bulgaria! Acest loc de iarnă a fost secretul cel mai bine păstrat din Europa pentru o vreme. Acesta devine rapid cea mai tare loc din Europa pentru iarna sport acum, deşi.

Iti recomandam Bansko. ca o opțiune bună pentru locuri pentru a termina rutele de tren pentru iarnă. Un oraș alpin ciudat care merita vizita. Ca rezultat, Călătoria cu trenul acolo de la Plovdiv este o experiență pe cont propriu. Scor!

 

călătorie cu trenul de iarnă poate fi o experiență magică pe care o să amesteci de la pante încărcat de zăpadă la basm sate. Nu ratați aceste minuni de iarnă spectaculoase. Cu ZERO taxe de rezervare din Salvați un tren nu există nici o scuză pentru a nu le poate descoperi!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau poți aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-routes-winter-snow%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)