Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 10/09/2021)

Tren sfaturi pentru călătorie în jurul valorii de Europa sunt esențiale pentru călătorii. in primul rand, există mai multe motive pentru care călătoresc în Europa. Poate doriți să vedeți poduri frumoase, stații de tren, și în mod egal priveliste care te lasa fara respiratie. Sau poate că sunteți în călătorie pentru a vedea cultura uimitoare a Italia. Pe de altă parte, ai putea fi călătoresc pentru afaceri. Sau toate cele de mai sus și făcând atât călătorii de afaceri, cât și distracții – In timp ce motive pentru a călători sunt întotdeauna diferite necesitatea sfaturi și hacks pentru călătorie rămân aceleași.

 

sfaturi de tren și hacks
Călător independent în Europa.

 

Cele mai bune sfaturi de tren & Hacks pentru Europa care călătoresc cu trenul

Greșeli Rookie

in primul rand, nu face greșeală de călătorie începător de a încerca să vezi totul în Europa într-o singură călătorie. Pe lângă faptul că Europa este prea mare pentru a vedea într-o excursie, orașe din Europa sunt, de asemenea, prea mare pentru a vedea într-o excursie. In realitate, este mai bine pentru a alege un punct central pentru călătoria dvs. și stick la el. În cazul în care aceasta este prima ta călătorie în Europa, ar trebui să ia în considerare populația ca Franța, Italia, Spania, și Germania.

Lyon Trenurile Nisa

Paris Trenurile Nisa

Avignon Trenurile Nisa

Marsilia la trenuri Nisa

 

sfaturi pentru rutele de tren din Europa

 

Planificați și a rezerva înainte

Sfatul trenului pentru rezervarea în avans este că nu numai rezervarea biletelor din timp vă ajută să vă bugetați, dar vă poate garanta și că aveți locuri rezervate pentru întreaga călătorie.. În lumina bilete early booking fiind de beneficii maxime, vă recomandăm să vă conectați pentru a rezerva bilete de îndată ce acestea devin disponibile (2-3 luni înainte de călătorie). În plus,, planificarea ta călătoria în afara sezonului vă poate asigura că evitați aglomerația și obțineți prețuri și mai bune. Ca să nu mai vorbim despre, că rezervarea timpurie poate ajuta să evitați mulțimile mari și cozi mari. În plus, dacă rezervați pentru a merge la hotspot-uri turistice în perioadele de sezon, cum ar fi de mare iulie / august, sunteți mai puțin susceptibile de a întâlni oameni locale și mai probabil să fie înconjurat de turiști. Deci, cu toate că s-ar putea fi în continuare posibilitatea de a vedea toate atracțiile în aceste momente vă va pierde pe experiențele autentice. În cazul în care călătoriți în cuplu sau într-un grup puteți avea dreptul la prețuri reduse pentru călătoriile voastre. Dar, amintiți-vă aceste reduceri vor fi valabile numai daca stai împreună ca un cuplu / grup pentru întreaga durată a călătoriei.

Zurich către trenuri Paris

Geneva, la trenuri Paris

Montpellier la trenuri Paris

Nisa la trenuri Paris

 

Documente de călătorie

Primele sfaturi privind trenul pentru documentele de călătorie sunt că: țările din Europa tind să aibă un acord între ele, care permite turiștilor să meargă dincolo de frontiere fără să prezinte documente de călătorie. Țările din Uniunea Europeană, în special, permite pasagerilor să plece și să intre fără a fi nevoie să prezinte pașapoartele. in orice caz, nu toate țările Uniunii Europene care participă la această politică de frontieră deschisă cum ar fi Croația, Bulgaria, și România. In contrast, există țări care nu fac parte din Uniunea Europeană, care nu participă la acordul ca Elveția și Norvegia.

Lyon Trenurile Geneva

Zurich la trenuri Geneva

Paris Trenurile Geneva

Berna la trenuri Geneva

 

 

Utilizați sfaturi de tren cu tarife noastre de bilete excelente

Salvați un tren vrea să te salveze cât mai mulți bani posibil. Deci, motorul nostru de căutare vă găsește cele mai ieftine bilete. Răsfoiți la site-ul nostru Salvați un tren acum și 3 minute pentru a găsi dvs. de bilete de tren următoare. Puteți plăti folosind card de credit, și 10 alte optiuni.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)

  • Dacă dețineți un site, vă puteți conecta la nostru RSS feed.