Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 11/12/2020)

Germania are munți maiestuoși, peisaj impresionant, și orașe cosmopolite care fac din călătoria cu trenul o experiență captivantă. Sunt multe locuri fabuloase pentru a vedea inclusiv Berlin, Munchen, Hamburg, Koln, și Frankfurt, și multe altele. Aceste hotspot-uri și orașele mai mici sunt toate interconectate printr-un Hi-Speed ​​bine organizat sistemul de tren. Acest lucru face călătoria cu trenul în Germania atât de ușor. Aici este un ghid pentru turiști pentru călătoria cu trenul în Germania pentru a vă asigura că aveți cel mai mult călătorie plăcută posibil.

 

Diferitele disponibile trenuri

Rețeaua de tren german este operat de către Deutsche Bahn. Acesta oferă o serie de tipuri de tren pentru a vă transporta atât ziua cât și noaptea. Principala rețea feroviară din Germania este formată din trenuri regionale (cum ar fi expres regional) și trenuri interurbane. Trenurile Intercity operează pe plan intern și internațional între orașe-cheie.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

natura tren de călătorie în Germania

 

Există și alte modalități de a călătorie cu trenul în Germania, cum ar fi trenurile de mare viteză pe piața internă, The GHEAŢĂ (InterCity Express). Acesta este cel mai popular tren din Germania, care leagă orașe-cheie la o viteză mare. Aceste trenuri de mare viteză călători la viteze de până la 200 mph (320 km / h).

 

Am nevoie pentru a face rezervări de siguranță de pe trenurile germane?

Cea mai bună utilizare a tren de călătorie în Germania este în timpul zilei, inclusiv rapid Intercity Express, nu necesită rezerve de siguranță. in orice caz, dacă planificați călătoria nu există nici un rău în rezervare de locuri în avans. Fixați un loc la fereastră pentru peisajul sau alege doar locul dumneavoastră pentru a vă asigura un confort maxim experiență.

niste trenurile internaționale și rutele peste noapte cum ar fi la Paris, Bruxelles, Veneția, sau Copenhaga necesită că aveți rezerve înainte de îmbarcare. Când se utilizează Salvare Un tren site-ul pentru a rezerva biletele de tren, se va menționa dacă sunteți sau nu sunt necesare pentru a face o rezervare.

Koln la trenuri Frankfurt

München la trenuri Frankfurt

Hanovra la trenuri Frankfurt

Hamburg la trenuri Frankfurt

 

Utilizați dulapurile stație – Călătoria cu trenul în Germania

Majoritatea gărilor germane au mai multe bănci dulapuri într-o varietate de dimensiuni. Acest lucru este de a găzdui atât mici și bagaje mari. Dacă aveți o oră înainte de conectarea decolează de tren, pune-ti Bagaj într-un dulap, du-te pentru o băutură, sau au o scurtă privire în jurul zonei înconjurătoare.

Frankfurt Trenurile Hanovra

Bruxelles la trenuri Hanovra

Viena Trenurile Hanovra

Koln la trenuri Hanovra

 

Călătoria cu trenul în Germania, gară, Bahnhof

 

Prețul de dulapuri determină prețul lor. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți nevoie de mai puțin de depozitare pentru bagaje, veți plăti mai puțin și vice-versa. Gama de preț de dulapuri stație în Germania este între 1 € – 5 € pentru 24 utilizare ore.

 

Copiii se pot antrena de călătorie în Germania gratuit

Germania este un loc minunat pentru a călătoresc cu familia. La trenurile de cale ferată din Germania, copiii sub vârsta de șase călători gratuit fără bilet de nevoie. copiii peste 6 dar cu vârsta sub 15 De asemenea, călători gratuit odată ce acestea sunt însoțite de un adult plătitor tarif.

 

 

Gândire de a lua un tren în jurul Germaniei? Du-te pentru a salva un tren online pentru a verifica toate tarifele noastre exclusive și pentru a începe să vă planificați următoarea aventură! Urmareste-ne pe Facebook, Stare de nervozitate, și Save A Train Instagram pagină pentru a vedea, de asemenea, cele mai noi oferte și mai mult!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-germany%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)