Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 27/03/2021)

Există mai multe moduri de transport disponibile în prezent pentru călătorie în jurul valorii de Europa, dar de călătorie cu trenul față de călătorie avionul este cel mai interesant unul.

in orice caz, modul de transport este cel mai bun? La Salvați un tren, suntem, desigur, părtinitoare și cred că călătoria cu trenul este de departe superioare Tipul de transport! Citiți mai jos pentru a afla ce este mai bine și permiteți-ne să ne scufundăm în postarea noastră despre călătoria cu trenul versus călătoria cu avionul.

 

Eco- prietenos

Air Travel este acum recunoscut ca contributor cea mai rapidă creștere la încălzirea globală. Evitarea avioane când sunt ușor alternative de a călători este, probabil, cel mai mare singur lucru pe care orice persoană poate face pentru a reduce amprenta de carbon. Poluarea aerului este redusă dramatic de a lua trenul peste planul. În majoritatea țărilor europene, rețelele de trenuri sunt extinse și serviciile sunt frecvente, astfel încât să puteți fi eco-friendly care călătoresc fără nici un sacrificiu.

Foggia la trenuri Bari

Florența către trenuri Bari

Napoli la trenuri Bari

Roma Trenurile Bari

 

eco friendly de călătorie cu trenul

 

Flexibilitatea de deplasare a trenului de călătorie față de avion

Călătorind cu avionul de obicei, înseamnă că trebuie să asigure săptămâni de siguranta, sau chiar luni, în avans pentru a obține un tarif rezonabil.

După ce ați asigurat locul dumneavoastră, nu este ușor să se schimbe biletele de avion fără a fi nevoie să plătească o taxă de mare.

Deși unele trenuri de care aveți nevoie pentru a face scaun rezervări în avans, există o flexibilitate mult mai mult, mai ales dacă aveți nevoie pentru a schimba ora la care doriți să călătoriți.

Acum, cu Salvare de tren, chiar dacă scăderile de prețuri biletul lui, ei vor anunța și vă vom ajuta să vă schimb biletul la un preț mai ieftin!

Bruxelles Trenurile Anvers

Amsterdam Trenurile Anvers

Lille către Trenurile Anvers

Paris Trenurile Anvers

 

Fără agitație

Imagina a lua o călătorie și netrebuind să sosească două ore mai devreme, așteptați într-o linie de securitate lung, măsura în lichide și geluri dvs., sau de a lua de pe pantofii pentru inspecție. Bine ați venit în lumea de călătorie cu trenul. Când călătoriți cu avionul, sunt necesare mai mult timp și măsuri de precauție de siguranță. Care călătoresc cu trenul de obicei înseamnă că puteți ajunge 30 minute înainte de timp și de mers pe jos direct la platforma, fără nici o bătaie de cap și nu este nevoie să verificați în valizele, așa că aici v-am prezentat cu un alt mare punct de călătorie cu trenul față de călătorie avionul, în cazul în care călătoria cu trenul câștigă!

Dijon la trenuri Paris

Reims la trenuri Paris

Lille la trenuri Paris

Excursii Trenuri Paris

 

Călătoria cu trenul față de planul de deplasare, Viteză - ușă în ușă mai repede

Calatoria cu avionul este cunoscut a fi unul dintre cele mai rapide moduri de a ajunge la destinație, in orice caz, acest lucru este de a lua numai zborul în sine în considerare. Cât de departe înainte de zbor nu trebuie să ajungă să traverseze lung check-in și linia de securitate? Dacă v-ați înregistrat într-o pungă, trebuie să așteptați să colectați acest lucru la sosire - consumă mult timp. Spre deosebire de aeroporturi, în gări nu există check-in-uri sau linii de securitate, astfel încât să nu trebuie să fie la orele înainte de stația de dvs. călătorie. Cel mai gări de tren sunt situate chiar în inima orașelor pe care le deservesc. În general, atunci când luați trenul, ajungeți direct la destinație. in orice caz, prin luarea unui avion, ai putea petrece ore ajunge la și de la aeroport.

Amsterdam Trenurile Londra

Lyon la trenuri Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Cost-eficiente

În ultimul deceniu, călătorie cu trenul a devenit tot mai atractive pentru călătorii buget-conștient. Deși a lua un avion spre destinația este încă o modalitate eficientă de a ajunge la destinație, există costuri suplimentare pe care de obicei neglijăm să ia în considerare. Atunci când se analizează mijlocul de transport, trebuie să adăugați în costul suplimentar de a ajunge la și de la aeroport. Acest lucru implică fie costul combustibilului și parcare, sau autobuzul aeroportului sau tariful de taxi. Nici unul dintre care este ieftin.

München la trenuri Potsdam

Hamburg la trenuri Potsdam

Hanovra la trenuri Potsdam

Frankfurt la trenuri Potsdam

 

Confort

Cu excepția cazului în care ați plătit pentru clasa business, spatiul este restricționat, de obicei pe un scaun de avion. Intr-un tren, puteți mișca mai liber, si vei avea mai mult spațiu pentru picioare în jurul valorii de numărul de locuri. În timpul zborului, trebuie să așteptați ca semnul centurii de siguranță să se oprească pentru a vă deplasa de pe scaun. in orice caz, pe un tren vă mutați în jos pe culoarele dintre banci, Preluați o mușcătură sau cafea, și privind lumea trecând. A plimbare pitorească cu trenul poate fi chiar o vacanță. Cele mai multe trenuri europene oferă, de asemenea, Wi-Fi gratuit - ceva ce nu se poate spune încă pentru toți linii aeriene.

Călătoria cu trenul, de asemenea, vă permite să călătorească confortabil cu animalele de companie adorat. multe animale de companie nu sunt potrivite pentru transportul aerian din cauza sănătății, vârstă, sau rasa.

pasagerii de pe trenurile europene poate lua câini, pisici, si altul animale mici cu ei și de cele mai multe ori fără costuri suplimentare!

Luând în considerare toți acești factori, este ușor pentru a vedea modul în care călătoria cu trenul devine din ce în ce mai predominantă astăzi. Avioanele sunt convenabile pentru a ajunge la țări mile distanță. in orice caz, dacă călătoriți în Europa sau în alte zone cu transport feroviar excelent, călătoria cu trenul este mai eficient și confortabil modul de transport.

Frankfurt la trenuri Salzburg

Berlin Trenurile Salzburg

Koln la trenuri Salzburg

Dresda Trenuri Salzburg

 

confortul călătoriei cu trenul

 

Deci, acum că am ajuns la concluzia câștigătorului în călătorie cu trenul față de călătorie avion, Pentru a găsi o Cele mai bune tarife de tren in Europa, vizita Salvați un tren.

Pentru mai multe informatii, Urma Salvați un tren pe Facebook, Contul Instagram, și Stare de nervozitate Conturi.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-versus-plane-travel%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)