Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 10/04/2021)

Călătoria cu trenul în timpul iernii la Paris vine cu multe avantaje. Pentru inceput, este cel mai confortabil mod de a călători. Scaunele sunt spațioase, permițându-vă mai mult spațiu pentru picioare decât ar fi pe un avion. Mergând cu trenul este, de asemenea, una dintre cele mai cele mai sigure moduri de a ajunge la destinație, mai ales în timpul iernii.

 

Amintiți-vă că, în lunile de iarnă sunt brutale în alte părți ale continentului. Zăpadă, lapoviță, și temperaturi de îngheț face dificilă și înfricoşător pentru conducătorii auto pentru a naviga drumuri. Care călătoresc cu autobuzul sau cu mașina înseamnă înfruntând vremea rece și drumurile de gheață. Drumurile sunt alunecoase, și o mașină sau autobuz poate aluneca de sub control.

Indiferent de dreary, geruială, Paris rămâne un vis destinație pe tot parcursul anului. Nu e nevoie sa pierd pe tot ceea ce Parisul are de oferit doar din cauza climatului mai rece. Iată de ce ar trebui sa vizitati Parisul în timpul iernii și de ce călătoria cu trenul este cel mai bun mod de a ajunge acolo:

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Paris

Amsterdam Trenurile Paris

 

Cold weather Train Travel in Winter to Paris

 

Iarna în Paris

Iarna în Paris, se încadrează între decembrie februarie. Mulți vor argumenta că cele mai bune perioade pentru a vizita Parisul sunt între Aprilie și iunie. in orice caz, nu există nici nega faptul că Paris, în timpul iernii este magic.

In fiecare an, Orașul Luminilor se transformă într-un Winter Wonderland. La începutul lui noiembrie, orașul grinzi cu mai luminoase spectaculoase ferestre display-uri si spumante Crăciun copaci. Imaginați-vă lumini sclipitoare strălucitoare, în contrast cu cerul gri. patinaj pe gheață din Paris este, de asemenea, un vis. Veți găsi chiar și o instanță înființat la Turnul Eiffel.

Ianuarie și februarie sunt, de asemenea, cele mai bune perioade pentru a vizita Parisul muzee. În timpul lunilor de iarnă, se bucură de mulțimi de muzeu, care sunt mai ușoare și linii care sunt mai scurte. Și dacă ești totul despre viata de noapte, Paris, este cunoscut pentru ea pe tot parcursul anului. De asemenea, daca esti un savvy cumpărător care dorește să obțină cele mai bune oferte de cumpărături, Vânzări de iarnă la Paris rula din ianuarie până la jumătatea lunii februarie. Lunile de iarnă sunt, de asemenea, mai ieftin timp să stați la hoteluri deoarece acestea oferă rate reduse de camere, în această perioadă a anului.

Lyon Trenurile Paris

Geneva, la trenuri Paris

Montpellier la trenuri Paris

Nisa la trenuri Paris

 

Dress up Train Travel in Winter to Paris

 

Tren de călătorie la Paris, cu viteză și în stil

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai bun mod de a ajunge la Paris, veți găsi că călătoria cu trenul este cum să facă acest lucru confortabil și convenabil. Dacă locuiți în Europa sau sunteți condus la Paris, dintr-un oraș european, multiplu trenuri de mare viteză du-te în și din Paris, în fiecare zi. Lista de mai jos arată cât de repede puteți ajunge la Paris, de la unele dintre marile orașe ale Europei atunci când alegeți una dintre cele mai multe trenuri de mare viteză disponibile:

  • Londra la Paris pe Eurostar – 2 ore și 23 minute
  • Amsterdam la Paris pe Thalys – 3 ore și 20 minute
  • Bruxelles la Paris privind IC - 1 oră și 35 minute
  • Utrecht la Paris pe IC - 3 ore și 32 minute
  • Rotterdam la Paris pe Thalys - 2 ore și 40 minute

 

Dacă doriți să călătoriți la Paris pentru mai puțin, contactați-ne pentru cele mai bune preturi de bilete. Cumpărarea de bilete în avans înseamnă obținerea oferte mai bune. Scopul nostru este de a vă ajuta economiseste bani și timp cu procesul nostru de rezervare simplificat, Singurul lucru de făcut acum este de a rezerva biletele de tren pe SaveATrain.com

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-winter-paris%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)