Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 12/11/2021)

În termen de doar câteva ore, puteți fi explorarea o multitudine de țări luminoase și strălucitoare noi. Dar, ceea ce este cel mai bun mod de a ajunge acolo. Train versus autobuz în Europa atunci când călătoresc?

 

Mai repede și mai bine în căutarea!

Trenurile, spre deosebire de autobuze, de călătorie direct prin mediu rural. Acest lucru înseamnă că, în loc de holbezi la un drum plictisitor, sau petrecând ore, pur și simplu se deplasează din loc în loc, aveți posibilitatea de a vedea mai mult din țara aleasă. Odată ce sunteți gata să treceți la următoarea destinație, vei ajunge acolo în cel mai scurt timp. Viteza mare Train versus autobuz în Europa. Este un nu-brainer.

Frankfurt la Koln Trenuri

Dresda Trenurile Köln

Munchen la trenuri Koln

 

Nu există blocaje

Prin „nu exista blocaje“, nu înseamnă nici o „bate dulce“. Noi nu înseamnă blocaje de trafic. Acesta este lucrul cu șinele de cale ferată – nimic nu blochează drumul. Ele sunt o linie dreapta direct la destinația.

Dijon la trenuri Paris

Reims la trenuri Paris

Lille la trenuri Paris

Excursii Trenuri Paris

 

tren versus autobuz, acest lucru este de autobuz
locuri de autobuz sunt mai dense decât scaunele de tren

Confortul de tren față de autobuz

Când vine vorba de călătorie cu trenul cu autobuzul. Confortul este rege. Atunci când se decide între tren față de autobuz în Europa, Trenurile câștiga nu numai pe drum, dar în între, de asemenea! La gări, poti așteptați trenul în confort și Siguranță, cu o multime de locuri pentru a sta jos, mănâncă și bea sau să cumpere provizii pentru călătoria.

Intr-un autobuz, tu partaja un spațiu mai mic (și o toaletă mai mică!) cu alți pasageri. Tu nu va fi capabil să se ridice și întinde picioarele sau muta la un transport mai liniștită, și nu poate să nu fie mâncare sau băutură disponibile.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

tren versus autobuz, acest lucru este de locuri de tren
Tren scaune sunt mai confortabile decât scaunele de autobuz

Flexibilitatea trenului cu autobuzul

Pe o tren excursie, anunțuri va oferi detaliate până la data informații cu privire la trenul, din momentul în care lasă în cazul în care se oprește și pe care platforma se îndepărtează de la, și, dacă doriți să comparați tren, față de autobuz de pe flexibilitate, apoi pe tren, știi în 90% precizie când va sosi.

Un autobuz vei primi de la A la B, dar dacă vrei să mergi mai departe, va rula în probleme de costisitoare. întârzieri neprevăzute cauzate de traficul pe drumurile poate însemna lipsă conexiunea, vă costă mult mai mult.

Intr-un tren, ai o flexibilitate totală; doar rândul său, în sus și sari de pe oricare dintre acestea antreneaza pentru a se potrivi cu planurile tale.

Nu contează dacă pierdeți trenul - puteți hop doar pe următoarea!

Ești convins în Train versus autobuz în Europa dezbat încă?

Milano Trenurile Veneția

Padova Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

 

Idiot, rezervați-vă călătoria cu trenul, cu Salvați un tren. Cu mult mai mult spațiu la bordul trenului, va trebui cameră să stai pe spate, relaxați-vă și bucurați-vă de peisaj în timp ce planifica următoarea mișcare.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-versus-bus%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)