Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 11/06/2022)

Backpacking este una dintre modalitățile cele mai interesante de a călători, și pentru un motiv bun. Libertatea de a avea toate lucrurile pe spate și țopăit de la tren pentru a instrui și de la țară la țară este o experiență incredibilă. Din moment ce acest lucru a devenit atât de popular, ne-am gândit v-ar da unele de călătorie backpacking sfaturi pentru a se deplasa pe trenuri.

 

lectură sfaturi cu rucsacul in spate, la o stație de tren

Să începem cu cazul în care vă recomandăm să vă înainte de a ne da Backpacking sfaturi pentru a se deplasa pe trenuri.

sugestia de călătorie 1: Londra către Amsterdam

Durată: 23 zile

Linia: Roma, Viareggio (Toscana), Veneția, Viena, Budapesta, Cracovia, Praga, Berlin, Amsterdam, folosit, Londra

Londra Trenurile Bruxelles

Londra Trenurile Paris

Londra Trenurile Lyon

Londra Trenurile Amsterdam

Călătorie Sugestia 2: Londra la Istanbul

Durată: 25 zile

Linia: Londra, Paris, Lausanne, Zermatt, A pune, Munchen, Salzburg, Viena, Budapesta, Sighisoara, Brasov, Bucureşti, Veliko Tarnovo, Sofia, Plovdiv, Istambul

Repere Route: turnul Eiffel, Grădinile Luxemburg, Lacul Geneva, Alpii elvețieni, Castelul Neuschwanstein, lagăr de concentrare Dachau, Castelul Buda, băi termale la Budapesta, Biserica Neagră, cel Palat Parlamentului, Biserica Nașterii, Biserica Alexander Nevski, Marele Bazar, Sfânta Sofia.

Zurich către trenuri Lausanne

Geneva la trenuri Lausanne

Berna la trenuri Lausanne

Lucerna la trenuri Lausanne

 

Prima noastră opțiune pentru sfaturi Backpacking: pachet Light!

În timp ce gândul de a lugging prea mult pe cont propriu din spate nu sună atrăgător, este ușor să supraambalaj atunci când entuziasmați despre călătoria dvs.! in primul rand, spune la revedere de la geanta respectivă și mai degrabă obțineți un rucsac confortabil care îți înfășoară talia pentru sprijin. Atunci când ambalare, intreaba-te pe tine insuti: „Am într-adevăr au nevoie de acest lucru?“În cazul în care răspunsul este nu, șanț-l! Chiar mai bine dacă puteți rula în sus și în jos pe scări de câteva ori - acest lucru vă va oferi o indicație a modului în care vă permite să gestionați dacă difuzați târziu pentru un tren și trebuie să ruleze pentru a-l prinde!

Bruxelles la trenuri Lille

Anvers la trenuri Lille

Paris Trenurile Lille

Rouen la trenuri Lille

 

Bacsis 2: Fă Rail app Planner prietenul tau cel mai bun.

Această aplicație descarcă toate orarele trenurilor pe telefonul dvs., astfel încât să le puteți accesa offline și este important pentru sfaturi Backpacking! Este perfect pentru planificarea călătoriile în timp ce sunteți pe picior de plecare și se bucură de timpul într-o nouă, locul străin. De asemenea, aplicația vă permite să filtrați opțiunile feroviare bazate pe conexiuni directe numai, trenuri fără o rezervare obligatorie, și trenuri cu un cărucior de bicicletă. Deși nu ar sugera de a lua o bicicletă pe o excursie backpacking!

Dortmund la trenuri Frankfurt

Nürnberg la trenuri Frankfurt

Stuttgart la trenuri Frankfurt

Bonn la trenuri Frankfurt

 

Bacsis 3: A nu se amesteca cu spontaneitate fiind dezorganizat!

Întregul punct de sfaturi backpacking este de a avea libertatea de a călători rapid, uşor, și, de preferință, fără nici o grijă în lume! Daca ajung sa cumpere o trecere feroviar, vei economisi bani, dar dacă pierde trenul, ea poate începe obtinerea scumpe. Asa de, zer în sus ceea ce vrei sa faci si da-ti o mare cantitate de timp pentru a face acest lucru. Cumpărarea de bilete în avans veți economisi bani, dar va limita flexibilitatea.

Koln la trenuri Nuremberg

München la trenuri Nuremberg

Stuttgart la trenuri Nuremberg

Dortmund la trenuri Nuremberg

 

Bacsis 4: Ultimul sfaturi Backpacking – Păstrați o pereche de șosete uscate aproape de mână

Cele mai bune sfaturi de călătorie backpacking provin din experiența personală. Nimic nu strică o zi ca sosete umede, mai ales dacă au nevoie să meargă pe distanțe lungi. Pentru a adăuga insultă la prejudiciu, al doilea cel mai rău lucru să se întâmple, nu este capabil de a găsi chiar și șosete atunci când aveți nevoie cu disperare să le! Acest lucru se termină în despachetare o re-ambalare. Ceva nimeni nu vrea să facă! Ambele scenarii nu sunt distractive, astfel încât să păstreze o pereche uscată într-un buzunar in partea de sus a geanta. În acest fel, dacă se întâmplă să meargă chiar în acel gigant băltoacă, soluția este aproape de mână.

 

 

Pentru a obține cea mai bună experiență cu trenul atunci când mergeți în spate, la prețuri fantastic și fără taxe de rezervare, utilizare Salvați un tren, și nu uitați să imprimați sfaturile de călătorie backpacking înainte de călătoria cu trenul.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-backpacking-tips%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)