Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 02/09/2022)

Eco friendly de călătorie se află în prim-planul minții noastre ca vom intra in acest nou deceniu. Cu activiștii de mediu, cum ar fi Robert Swan și Greta Thunberg, mesajul către lume este livrat cu o claritate de cristal. Suntem în criză de timp pentru a face un impact de durată asupra planetei și conservarea resurselor ei prețioase.

Schimbarea începe astăzi și cu noi, deciziile pe care le face, care promovează turism responsabil. Pe măsură ce devenim mai conștienți de efectele noastre asupra mediului și călătorie durabilă inițiative, noi încă tind să se gândească la eco friendly de călătorie într-un sens prea largă. responsabil de călătorie nu mai este ceva ce putem alege să ia parte aici și acolo. Este ceva ce trebuie să fie țesute în incalcit viața noastră de zi cu zi, devenind a doua natură.

Această tendință pozitivă este de a face valuri progresive pe toată industria turismului la nivel mondial. unitățile de turism sunt introducerea puterea solară, sisteme de reciclare a apei au fost puse în aplicare pentru a reduce consumul de plastic și devine o utilizare regretabilă a trecutului. Există o mișcare globală profundă în creștere și cea care, cu speranță și determinare, va avea ecou pozitiv la generațiile viitoare de călători nesățioase. Aici sunt cele mai importante sfaturi despre cum să călătorească Eco Friendly:

 

Apusă de grație de tren de călătorie

Mulți turiști au ales pentru a reduce amprenta de carbon de zbor mai puțin sau prin reducerea timpilor de călătorie plan complet, în principal ca răspuns la buzzword suedez Zboruri Rușine (rușine zbor). Nu este un secret faptul că călătoriile aeriene sunt acum unul dintre cei care contribuie cel mai rapid la schimbările climatice. Cu toate ca de zbor va fi întotdeauna un jucător esențial în modul în care aleg să călătorească, trebuie să se reamintească faptul că alte forme de călătorie oferta senzațional vacanțe ecologice.

tren de călătorie are un nostalgic apuse ambianță har și este un puternic turism eco-friendly inițiativă. Oferă o gamă de beneficii, inclusiv mai mult spațiu pentru picioare, mese într-o mașină de luat masa în timp ce se bucură de peisaj frumos, care călătoresc cu copii este mult mai ușor și pentru cei care doresc să rămână conectat, nu există modul în zbor. Tren de călătorie echivalează fără echivoc responsabil de călătorie.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

Train Travel Eco Friendly

 

Fii Eco Friendly, Lăsați Numai Footprints

Oriunde am de călătorie, ar trebui să ne lase doar urme. Ca eco călători, știm deja acest lucru. in orice caz, cu aceste tendințe ne împinge să facem mai mult, putem lua acest lucru un pas mai departe. Cel mai pozitiv lucru pentru a vedea este călătorilor care unește împreună și lăsând o destinație mai bună decât am găsit. Nu va costa nimic pentru a ridica câteva bucăți de gunoi pe care o vedem pe o plajă sau într-o pădure. în plus, aruncarea corectă a acestuia înseamnă că nu aterizează în ocean.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

 

Mânca și bea Local

Sprijinirea localnicilor nu este doar un eco friendly de călătorie inițiativă dar este, de asemenea, o contribuție inaltarea comunitate. Cumpărarea la nivel local înseamnă că nimeni nu trebuia să transporte aceste produse. Chiar mai mult, întreprinderile locale au posibilitatea de a prospera. Este o amprentă de carbon reducătoare și comunitatea locală câștigă.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

Eat And Drink Local

 

Fii o parte din Eco Friendly Conversation

O tendință devine o tendință, deoarece aceasta face parte din conversație globală. Ca un călător eco angajat să eco friendly de călătorie principii, trebuie să se angajeze și să fie o parte din această narațiune. Vocile noastre au putere. Așa cum am comunica cu alți călători și așa cum am călători în colțuri unice ale globului. Avem nevoie de a păstra răspândirea mesajului. Conducem reciproc de exemplu si ca vom face aceste modificări necesare pentru propriile noastre vieți și cum contribuim la turism sustenabil, ne inspira și pe alții să facă același lucru.

Milano Trenurile Veneția

Padova Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

Travel Eco Friendly

 

Utilizarea de Transport Public sau Mers

Deși poate părea neatrăgătoare la început și de cercetare trebuie să fie făcut în ceea ce privește siguranța transport public și destinații, de tranzit în masă este un ecologic mod de călătorie în jurul valorii de. Acesta utilizează o cantitate redusă drastic de combustibil per pasager în comparație cu o mașină.

O destinație cheamă un călător să se cufunda în tot ceea ce are de oferit. Nu există într-adevăr există nici o modalitate mai bună de a interacționa cu oamenii săi, experimentează-i cultura, și se bucură de mediul înconjurător. Luând transportul public nu doar că și mersul pe jos este o alternativă mai bună.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

Use Public Transportation Or Walk to be eco friendly

 

Pachet de lumină și Eco Friendly

Este o concepție greșită mare, încât lumina de ambalare este nesemnificativă. lumina de ambalare, fără îndoială, este o principiu de călătorie eco friendly putem adopta toate ușor și are un impact imens. Brichetă strangem, cele mai ușoare moduri noastre de transport vor cântări și acest lucru se traduce la un consum de combustibil mai puțin.

Un alt mod de a juca un rol în călătorie durabilă este de a avea o privire la kit-ul de turism. Un kit de turism eco friendly va consta, eventual, dintr-o periuță de dinți de bambus, bare de șampon, și bare de săpun în loc de geluri de duș. Șampoane și balsamuri miniaturale și pahare reutilizabile rezistente la scurgeri. Sticlele de apă din aluminiu sunt vitale, precum și paiul metalic.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

Pack Light for Eco Friendly Travel

 

Voluntar

Cele mai mari tendințe de călătorie pentru 2020 indică faptul că o călătorie experiențială este noul mod de a călători. Mergi mai departe, este clasice. Acest lucru face loc pentru experiențe pe care cultura casetă de prezentare, activitati, și o perspectivă unică asupra destinațiilor.

  1. Alege Furnizori Dedicat Turism durabil.
  2. Luați în considerare o destinație nevoie de turism.

Bruxelles la trenuri Bruges

Antwerp Trenurile Bruges

Halle două trenuri Bruges

Gent la trenuri Bruges

Volunteer in the forest

 

Dacă ne pasă de mediul înconjurător și ne place arta de a călători, vom conserva, proteja, și face ca călătoria noastră să însemne ceva pentru binele colectiv mai mare al planetei și turism ecologic. Începeți prin rezervare o excursie cu trenul Salvați un tren, astăzi!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Cum să călătorească Eco prietenos în 2020?” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-eco-friendly/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)