Timp de citit: 9 minute
(Ultima actualizare în: 03/09/2021)

Lumea este un loc frumos, dar călătorii pentru prima dată pot cădea în capcane turistice și pot deveni victimele unor escrocherii majore de călătorie. Acestea sunt 12 escrocherii majore de călătorie pentru a evita în întreaga lume; din Europa în China, și oriunde altundeva.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, La Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Escrocherii de călătorie de evitat în întreaga lume: Taxa supraîncărcată - ocol

Trafic greu, șoferul de taxi îți spune poveștile orașului, iar noile vederi de la fereastră fac foarte ușor să cazi în înșelătoria de călătorie cu taxă suplimentară a taxiului.

Deplasarea cu taxiul pare cea mai confortabilă opțiune de călătorie ca turist, dar se poate dovedi a fi una dintre cele mai importante escrocherii de călătorie din întreaga lume. Ca turist nu veți cunoaște cea mai rapidă și cea mai bună rută de la aeroport la hotel, sau de la o atracție la alta, deci șoferii de taxi pot sărbători în numele tău și să ceară o rată scandalosă sau să te ducă într-un ocol imens, pentru o călătorie care nu ar trebui să dureze mai mult de 15 mă.

Cum să evitați supraîncărcarea taxiului?

Căutați în avans pentru tariful de taxi acceptat în dumneavoastră destinația calatoriei. În plus,, asigurați-vă că aveți o aplicație de hartă excelentă, care nu necesită Wi-Fi, astfel încât să puteți verifica traseul în orice moment, si cel mai important, alegeți o companie de taxi de încredere, sau călătoriți cu trenul.

Basel către Interlaken cu un tren

Geneva la Zermatt cu un tren

Berna către Zermatt cu un tren

Lucerna la Zermatt cu un tren

 

2. Vărsarea pe hainele tale - Pigeon Trick

Dacă intenționați să călătoriți în Argentina, de exemplu, ar trebui să fiți conștienți de scurgerea porumbelului asupra înșelătoriei voastre de călătorie. Acest tip de înșelătorie de călătorie este foarte popular în Buenos Aires, când vine un local prietenos se apropie de tine, dorind să ajut, deoarece există o deversare peste hainele tale.

Imaginați-vă că admirați centrul orașului sau aveți o zi minunată în parc, privind în jur, și dintr-o dată un străin prietenos vine la tine, informându-vă că există o deversare peste hainele voastre. Ai pus geanta pe uscat, uită-te în jur uimit de vărsare, iar între timp pașaportul, portofel, și toate apartenențele tale prețioase au dispărut.

Cum să evitați deversarea pe haine înșelătorie de călătorie?

Explorează ca un localnic, fii conștient de împrejurimile tale, și încearcă să ții ochii în față.

Lucerna la Lauterbrunnen cu un tren

Geneve la Lauterbrunnen cu un tren

Lucerna către Interlaken cu un tren

Zurich la Interlaken cu un tren

 

 

3. Escrocherii de călătorie de evitat în întreaga lume: Înșelătoria de călătorie ATM

Banii fac lumea sa se miste, deci, evident, una dintre cele mai importante escrocherii de călătorie din lume implică bani. Una dintre cele mai mari înșelătorii de călătorie din întreaga lume este înșelătoria bancomatului, atunci când un cititor de carduri de credit amovibil practic copiază acreditările dvs. și apoi le-a folosit pentru a vă șterge tot soldul..

Cum să evitați escrocheria ATM?

Dacă este absolut necesar, atrage bani de la o bancă bancară mare și cunoscută. În marile bănci din Europa, există securitate, deci șansele de a avea acces la cititoarele de carduri ATM sunt aproape de zero.

München la Hallstatt cu un tren

Innsbruck la Hallstatt cu un tren

Passau la Hallstatt cu un tren

Rosenheim la Hallstatt cu un tren

 

4. Bump And Grab

Una dintre înșelătorii clasice de călătorie din lume, bump și grab sunt populare pe transport public, și în repere. Se întâmplă să fii în tren, metroul, sau așteptând în piața din Praga celebrul ceas, când dintr-o dată cineva se lovește accidental de tine.

Deși poate fi un accident, este mai probabil să fie un bump-in planificat de buzunar. Poate fi o fracțiune de secundă, A “scuze”, și portofelul tău, ceas, sau bijuteriile au dispărut. Înșelătoria cu bump and grab este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să fii conștient când călătoresc în Europa.

Cum să evitați umflătura și apucarea?

Lăsați bunuri prețioase în camera de hotel, și răspândește tot ce iei cu tine: portofelul într-un buzunar intern al jachetei, de exemplu.

Lyon la Nisa cu un tren

Paris la Nisa cu trenul

Cannes la Paris cu trenul

Cannes la Lyon cu trenul

 

O înșelătorie de călătorie Bump And Grab într-un spațiu aglomerat

 

5. Escrocherii de călătorie de evitat în întreaga lume: Roiul

Asemănător cu denivelarea și apucarea, înșelătoria roiului, este atunci când ești brusc aglomerat de un grup de necunoscuți, ei bine, care ți se par străini. de fapt, acești străini se cunosc destul de bine, și a planificat frumos o întâlnire ciudată, sau roi. În felul acesta pare total inocent, în timp ce ești înconjurat și buzunar.

Acest lucru se întâmplă de obicei într-un loc aglomerat, unde acest grup se amestecă cu mulțimea și haosul. Încep să se miște în jurul tău și te distrag de fapt pe măsură ce ceilalți apucă totul. Păstrarea banilor într-un singur loc este una dintre 10 greșeli de călătorie pe care ar trebui să le evitați în Europa.

Cum să evitați înșelătoria cu swarm?

Pur și simplu țineți departe de mulțime, și închide-ți haina, sau fii cu ochii pe bunurile tale, preferabil, pune orice geantă în fața ta.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Escrocherii de călătorie de evitat în întreaga lume: Roiul din Milano, Italia

6. Localul prietenos

Străinul frumos și prietenos este o înșelătorie de călătorie faimoasă în întreaga lume. Fie că vă plimbați în Piața Roșie sau Paris, va exista întotdeauna un local prietenos care să le ofere ajutorul pentru a ajunge la Turnul Eiffel sau pentru a vă arăta un timp bun prin oraș.

în plus, vor fi atât de utile în arătarea tuturor cluburilor grozave din jur, că vei înșela doar a doua zi dimineață, trezindu-se, și observarea banilor tăi a dispărut. Prin urmare, o călătorie solo de exemplu, peste tot în lume poate fi o șansă extraordinară de a întâlni localnici, dar se poate transforma și în cel mai rău coșmar al tău.

Cum să evitați înșelătoria de călătorie locală prietenoasă?

Întâlnirea localnicilor în călătoriile tale este minunată, și una dintre cele mai bune experiențe. in orice caz, ai grija in cine ai incredere, și petrece nopți cu. O aventură într-o țară ciudată se poate transforma rapid într-un dezastru, deci fii precaut.

Milano către Veneția cu trenul

Florența către Veneția cu trenul

Bologna către Veneția cu trenul

Treviso la Veneția cu un tren

 

7. Escrocherii de călătorie de evitat în întreaga lume: Scam Brățara

Gratuit suveniruri dintr-o țară străină sună uimitor, dar nu există lucruri cu adevărat libere în lumea în care trăim. Prin urmare, nu vă îndrăgostiți de înșelătoria cu brățări gratuite care implică de obicei o femeie locală care se apropie de dvs. zâmbind, să-ți pui o brățară pe încheietura mâinii.

Smiley și prietenos, îți vor oferi brățări sau coliere autentice pe care să le iei acasă, în timp ce cealaltă mână le atinge portofelul, și bijuterii. Oferirea a ceva frumos și gratuit este o mare distragere și funcționează pe mulți turiști nevinovați.

Cum să evitați escrocheria brățară?

Nu căutați suveniruri gratuite, și doar ține ochii deschiși, și refuzați cu amabilitate să acceptați oferte gratuite de la străini.

Nürnberg la Praga cu un tren

München la Praga cu un tren

Berlinul către Praga cu un tren

Viena la Praga cu un tren

 

8. Copilul cerșetor

Îmbrăcat în haine nenorocite, murdar, cerșind bani sau mâncare, copilul care cerșește este una dintre escrocheriile de călătorie sfâșietoare din lume. Din Europa în China, sunt copii care stau lângă marginea drumului, cântând pentru un dolar în piețele centrale, sau atingând geamul taxiului.

Cel mai adesea acești copii nu sunt atât de pierduți pe cât arată, dar au fost trimiși să joace un rol. Evident, sunt copii care chiar au nevoie de hrană și ajutor.

Cum să evitați înșelăciunea copilului care cere?

Acest lucru este dificil, deoarece lumea este plină de copii săraci care nu au altă opțiune decât să cerșească. in orice caz, le puteți oferi să le cumpărați o masă sau să le ajutați în alt mod, decât dând bani. Pe aici, le puteți verifica reacția, și dacă sunt cu adevărat în nevoie sau chiar după portofelul turistului.

Luxemburg la Colmar cu un tren

Luxemburg la Bruxelles cu trenul

Anvers către Luxemburg cu un tren

Metz la Luxemburg cu un tren

 

9. Escrocherii de călătorie de evitat în întreaga lume: Atracția este închisă

Ai verificat programul în avans, dar spre surprinderea ta când ajungi la templu sau la magazin, un localnic îți spune că este închis. Apoi, când vă văd dezamăgirea, vă oferă să vă ducă la un alt reper sau magazin fantastic, chiar mai bine decât cel închis.

Localnicii pot oferi o aventură uimitoare, dar de fapt te smulg, cerând o taxă de intrare supraevaluată, sau să te ducă la cumpărături de unde primesc un comision gras.

Cum să evitați această înșelătorie de călătorie?

In vizita locuri în afara căilor bătute este minunat, asigurați-vă că verificați împrejurimile și dacă există alternative. în plus, cercetează în avans cele mai bune atracții de vizitat din Europa. Dacă atracția este gratuită, atunci nu există niciun motiv să-l înlocuiți cu unul prea scump, și același lucru pentru magazinele cu recenzii excelente.

Zurich la Lucerna cu trenul

Berna către Lucerna cu un tren

Geneva la Lucerna cu trenul

Konstanz la Lucerna cu un tren

 

Atracția este închisă escrocherie de călătorie

10. Lasă-mă să-ți fac poza

Călătorind solo poate fi minunat, și, uneori, plin de regret, nu este nimeni alături de tine să facă imaginea perfectă pe rețelele sociale. Big Ben sau Firenze în fundal, te uiți în jur și apoi vin la tine oferindu-te să faci o fotografie uimitoare, dintr-un unghi grozav.

2 câteva secunde mai târziu, camera dvs. și toate imaginile minunate au dispărut, pentru că minunatul străin a fugit cu ei. Acest lucru se poate întâmpla oriunde în lume, catre oricine, pentru că care sunt șansele ca acest lucru să se întâmple? dar da.

Cum să evitați această înșelătorie de călătorie?

Căutați alți turiști, poate și călătorii solo, sau cupluri. Acesta este cel mai sigur mod de a obține imaginea perfectă și de a păstra camera, și în schimb, oferă să le facă fotografia.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

Permiteți-mi să vă fac fotografii escrocherii de călătorie

11. Escrocherii de călătorie de evitat în întreaga lume: Switcheroo

Cel mai bun mod de a gestiona banii atunci când călătoriți este să aveți tot timpul facturi mici. In caz contrar, fii atent cu facturile mari, atunci când plătiți șoferii de taxi sau în restaurantele locale. S-ar putea să dați o factură mare pentru o plată mică, dar receptorii se vor preface să renunțe la factura mare și să o schimbe pentru o factură mult mai mică. Pe aici, ei schimbă turistul.

Casieri, Șoferii de taxi, sau chelneri, pot fi jucătorii acestei înșelăciuni switcheroo. Vei fi marele ratat aici, dacă nu atent.

Cum să evitați escrocheria Switcheroo?

Indicați suma facturii pe care o distribuiți, și cunoașteți schimbarea pe care ar trebui să o primiți înapoi.

Lyon către Toulouse cu trenul

Parisul către Toulouse cu trenul

Frumos spre Toulouse cu un tren

Bordeaux către Toulouse cu trenul

 

12. Principalele escrocherii de călătorie de evitat în întreaga lume: Studenți englezi dornici

Vorbește engleza stricată, dar te imploră să-i înveți. Studenții englezi dornici sunt la pândă în cafenele și baruri, va începe o conversație prietenoasă cu tine, și apoi vă cer o lecție privată de engleză în camera dvs. de hotel.

Odată ajuns în hotel, studentul englez dornic se poate transforma într-o pălărie de noapte, și te trezești cu un portofel și pașaport furat. Adevărul este că este imposibil să îmbunătățești abilitățile lingvistice peste noapte, și chiar cineva vrea să-și exerseze limba engleză, această lecție nu trebuie să se întâmple în camera de hotel sau peste alcool.

In concluzie, călătoria inteligentă este cel mai bun mod de a călători în aceste zile, peste tot în lume. Motivul este că escrocheriile de călătorie devin din ce în ce mai greu de dezvăluit. Acestea fiind spuse, nu a fost niciodată mai ușor să călătorești în jurul lumii decât astăzi.

Zürich către Wengen cu un tren

Geneva la Wengen cu un tren

Berna către Wengen cu un tren

Basel către Wengen cu un tren

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați locurile distractive de vizitat și să vă încheiați călătoria cu fericire evitând înșelătoriile de călătorie.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de blog „12 escrocherii majore de călătorie de evitat în întreaga lume”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Ftravel-scams-avoid-worldwide%2F- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)