Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 11/12/2020)

Călătorind prin Italia cu trenul este o o experienta de neuitat. rețeaua de tren din Italia se conectează la aproape fiecare oras important din Italia, făcându-l ușor pentru a obține din loc în loc. Călătorie în jurul cu trenul nu este doar o modalitate rapidă și eficientă pentru a vedea Italia, dar, de asemenea, oferă cel mai mult vederi spectaculoase ale câmpiilor sale. Iată câteva simplu sfaturi de călătorie pentru a explora Italia cu trenul, pe care le va garanta călătoria de o viață.

 

Sfaturi de călătorie pentru a explora Italia – Rezervați-vă cât mai devreme posibil

Scaunele și cărucioarele sunt curate și confortabile, indiferent unde alegi sa stai. in orice caz, cand cumpărare biletul, încercați să rezerva din timp pentru a vă asigura că obțineți scaunul pe care este potrivit pentru tine.

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Paris Trenurile Londra

Amsterdam Trenurile Paris

 

În funcție de destinație, avem diferite sfaturi de călătorie pentru a explora Italia cu trenul, ai putea călători timp de mai multe ore, așa că despre nevoile tale. Esti fericit să stai lângă fereastră? petrece ceva timp de relaxare și, privind în timp ce priviți peisaj uluitor trece, sau ați fi mai degrabă pe scaunul culoar? în cazul în care vă puteți muta din scaun mai liber, dar încă aprecia punctele de vedere de la ferestrele mari de cabină.

 

Profitați de timp la bord

Timpul petrecut pe tren plimbari lungi poate fi o oportunitate de a obține organizat, prinde pe unele somn sau de a face planuri pentru următoarea destinație.

Nu este de multe ori că puteți trece cu adevărat off și să ia ceva timp pentru tine. Fie că doriți să citiți o carte, lucru pe italian sau afla mai multe despre istorie și site-urile de destinație aleasă, alegerea este a ta. Bucurați-vă de călătorie și nu uitați să păstreze un ochi pe fereastră pentru a lua în Italia peisaj pitoresc.

Koln la trenuri Berlin

Munchen la trenuri Viena

Frankfurt la trenuri Munchen

Praga la Viena Trenurile

 

Discutați cu localnici sau alți călători

Una dintre cele mai bune sfaturi în acest blog, Sfaturi de călătorie pentru a explora Italia cu trenul este că de fapt călătoresc cu trenul este o mare oportunitate de a întâlni localnici sau ca-minded călători. Este uimitor ce poți învăța de la alții. Localnicii vă cele mai bune pot spune-pietre ascunse a vizita, în timp ce alte călătorii pot împărtăși experiențele și recomandările. Ai putea sta vizavi de un tăcut, dar fascinant și persoană prietenoasă pentru o întreagă călătorie cu trenul, sau ai putea sparge gheața punând o întrebare. Fii deschis la conversație, nu știi niciodată ce se poate invata sau care s-ar putea întâlni pe drum.

Offenburg la trenuri Konstanz

Stuttgart la trenuri Offenburg

Leipzig Trenurile Dortmund

Dortmund la trenuri Stuttgart

 

 

Urmați eticheta de tren – sfaturi de călătorie pentru a explora Italia cu trenul

Călătorie în jurul Italia cu trenul este o experiență uimitoare. Este important să fie respectuos altor călători pe tren pentru a vă asigura că toată lumea are un calatorie placuta. Personalul va asigura întotdeauna oaspeții sunt îngrijiți și să se simtă confortabil, in orice caz, este de până la toată lumea de pe tren să acționeze considerately.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Pompei la trenuri Roma

Napoli la trenuri Pompei

 

Acordați atenție la nivelul de zgomot în transportul și să încerce să rămânem la acest. Redarea muzica tare sau cu ajutorul scaunului vizavi de tine, ca un suport pentru picioare nu este apreciat. Cu maniere și respect pentru alții, acest lucru va face călătoria cu trenul și oricine altcineva de călătorie mult mai placuta.

 

Doriți să experiență Italia cu trenul și de a folosi sfaturile noastre de călătorie pentru a explora Italia? Mergi la SaveATrain online pentru a verifica toate exclusivități tarifele noastre și începe planificarea aventura următoare!

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-tips-for-exploring-italy-by-train%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)