Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 29/03/2020)

Genova, care este o parte din Roma și Florența, care este capitala regiunii Toscana din Italia, sunt populare Destinații turistice și, prin urmare, traseul de la Genoa la Florența este popular și frecvent ruta parcursă și o distanță care poate fi comunicat cu usurinta. Genova este situat partea de nord-vest a Italiei în regiunea Liguria, este cunoscut pentru rolul central jucat în comerțul maritim de-a lungul secolelor. Florence este situat în partea de nord-vest a Italiei și este cunoscut pentru numeroasele și variate capodopere ale Renașterii arhitectură și artă, care se găsesc peste tot locul.

 

 

Există numeroase modalități de a călători și de a obține între cele două. The cel mai rapid și cel mai rapid mod de călătorie sunt cu siguranta este Genova la Florența tren.

Milano Trenurile Genova

Roma Trenurile Genova

Florența Trenurile Genova

Veneția Trenurile Genova

 

 

Genoa la Florența tren

Sunt despre 28 Genoa la trenuri Florența cu primul tren care pleacă de la 00:02 iar ultimul tren pleacă de la Genoa la 19:56. Cele mai multe dintre aceste trenuri sunt proiectate pentru călătorii zi; in orice caz, trenurile care circulă seara târziu sau dimineața devreme tind să aibă servicii de dormit. Timpul de parcurs pentru Genoa la Florența tren este despre 2 ore și 58 minute, care este trenul direct cu nici o schimbare. În cazul în care există o schimbare la jumătatea că durata călătoriei pentru Genoa la Florența tren poate fi de până la 3 ore și 33 minute, care poate varia în continuare în funcție de ziua călătoriei.

Rimini Trenurile Florența

Roma Trenurile Florența

Florența la trenuri Roma

Genoa la trenuri Florența

 

 

Nu sunt cunoscute a fi mai puține trenuri peste week-end și concediu. Acest lucru tinde să afecteze timpul de călătorie, de asemenea. Cele mai multe ori cea mai bună opțiune ar fi verificarea trenurilor ca pe data dvs. de călătorie, ceea ce ar oferi mai multă claritate în ceea ce privește calendarul de Genova la Florența tren este considerat și, de asemenea, cât de mult călătorie timp ar fi.

 

Genoa la Florența: Alte moduri de călătorie

Genova la Florența este un traseu popular și pot fi comunicate prin intermediul autobuz, trenul sau chiar de drum. Fiecare din moduri de călătorie are timpul de călătorie, chiar deținut și alți parametri care trebuie să fie privit în. Există o opțiune „Povestea calatoriei“, de asemenea, disponibile, care este, probabil, cel mai ieftin mod de a călători pe această cale și poate dura aproximativ 3 ore de călătorie care urmează să fie finalizat. Există, de asemenea, o opțiune pentru a călătorie cu autobuzul, care durează 4 ore. in orice caz, sunt doar 2 autobuze pentru acest traseu. Alegerea finală de deplasare depinde de tine sau persoana care călătoresc în funcție de ceea ce este convenabil și confortabil ca pe preferintele lor.

 

Cumpara Genoa spre Florența bilete de tren economisește timp prețios și "Salva un Tren" vă oferă o oportunitate de a obține Genoa spre Florența bilete on-line. Puteți obține, de asemenea, reduceri bune la rezervare din timp în timp, vă rugăm să intrați pe SaveATrain pentru a verifica serviciile lor și de preț înainte de a vă rezervați Genoa spre Florența bilete.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea credit cu o legătură la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-from-genoa-to-florence%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)