Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 25/01/2021)

Trenurile Paris și Nisa sunt conectate printr-un sistem de trenuri rapid și eficient, astfel încât vizitarea celor două provincii nu a fost niciodată bo mai ușoară. Aceste două regiuni contrastante atrag mii de vizitatori în fiecare an. minciuni frumoase la inima Rivierei Franceze uimitoare în sudul Franței. Parisul este capitala și cel mai mare oraș al Franței, situat pe râul Sena, în nordul Franței. Este dificil de a alege între orașul romantic al Parisului și frumusețea de coastă din Nisa, dar cu trenul de călătorie, nu trebuie să. Pentru a vă asigura că aveți cele mai spectaculoase excursie, avem câteva sfaturi de călătorie cu trenul de la Paris la Nisa.

 

Alegeți trenul potrivit pentru călătoria dvs.

În general, toate trenurile din Franța sunt la timp, confortabil și un preț rezonabil. Călătorind de la Paris la Nisa puteți merge direct pe un tren de viteză rapidă cum ar fi trenul TGV sau, aveți posibilitatea trenurile regionale mai lente, cu posibilitatea de a vedea unele orașe de legătură fabuloase. Puteți lua, de asemenea, un tren peste noapte. The TGV se execută între 8 la 10 ori pe zi din stația Paris Gare du Nord până la stația Nice Ville. Acest tren va ajunge la Nisa în aproximativ cinci ore. Cea mai rapidă legătură cu autobuzul vă va duce de la Paris la Nisa în douăsprezece ore.

Lyon Trenurile Nisa

Paris Trenurile Nisa

Avignon Trenurile Nisa

Marsilia la trenuri Nisa

 

care călătoresc cu trenul de la Paris la Nisa de TGV și SNCF

 

Luați în considerare oprirea în orașe pe drum spre Nisa

Puteți călători direct de la Paris la Nisa cu trenul sau opriți-vă în orașele minunate Marsilia și Lyon. Alegerea este a ta! dacă aveți ceva timp liber, ia în considerare vizita unul, sau chiar două, din aceste orașe franceze frumoase, pe drumul către Nisa din Paris. Marsilia este un oraș de coastă cu o notă internațională, care oferă cel mai mult peisaj frumos. Gara are dulapurile pentru bagaje așa că oprindu-aici pentru câteva ore, nu a putut fi mai convenabil.

Zurich către trenuri Paris

Geneva, la trenuri Paris

Montpellier la trenuri Paris

Nisa la trenuri Paris

 

Ultima oprire este frumos atunci când călătoresc cu trenul de la Paris la Nisa

 

Vei trece, de asemenea, prin Lyon, pe drumul spre Nisa. Acest oraș înfloritor și Edgy este cu siguranță în valoare de explorare. Acest oraș este un alt nod în Franța pentru artă și istorie și este recunoscută pentru bucătăria sa de clasă mondială.

 

Permiteți timp la stație când călătoriți de la Paris la Nisa cu trenul

gări la Paris sunt mari și pot fi destul de confuz, dacă nu ați fost acolo înainte. Asigura-te ca Ajung devreme pentru a afla care platforma de tren va pleca de la.

Dijon la trenuri Paris

Reims la trenuri Paris

Lille la trenuri Paris

Excursii Trenuri Paris

 

Gara din Paris, atunci când începe călătoria dvs. cu trenul de la Paris la Nisa

 

De asemenea, veți avea nevoie de ceva timp pentru a vă valida biletul înainte de călătorie dacă nu l-ai cumpărat din Save A Train. În cazul în care ți-ai cumpărat biletele de la vechile mașini galbene, „compostare de țevi”, care sunt de obicei chiar înainte de a ajunge pe platformă. Dacă aveți un bilet pe care l-ați cumpărat cu Save A Train, inspectorul din tren însuși va valida și va verifica dacă biletul dvs. este valabil în tren.

 

Gândire de călătorie cu trenul de la Paris la Nisa? Mergi la Salvați Un tren on-line pentru a verifica toate noastre tarife exclusive și începe planificare aventura următoare! Există o mulțime de tarife reduse disponibile pe tot parcursul diferitelor rețele feroviare din Franța. puteți păstra, de asemenea, o veghe pentru cele mai noi reduceri urmând nostru Facebook și Stare de nervozitate de asemenea pagini.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-train-paris-nice%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)