Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 10/09/2021)

De ce sunt Marea Britanie prețurile de tren plimbare atât de mare?

Prețurile din Marea Britanie pentru călătoria cu trenul au crescut prea mult. Europa este considerat a avea cele mai bune deplasări de tren din lume. prietenos cu mediul călătorii de tren din Europa conțin peisaj frumos. Tren de pasageri acces peste tot de la sate îndepărtate la marile orașe. In Europa, călătorii de tren sunt la prețuri competitive, economisind pasagerilor, atât timp și bani. În Regatul Unit, in orice caz, călătorii cu trenul sunt foarte scumpe.

 

 

Marea Britanie prețurile cu trenul de masă compara

 

Navetiștii din Marea Britanie

Prețul navetei în Marea Britanie a crescut cu o medie de 700 de lire sterline în ultimul timp 7 ani, conform unei analize de muncă. Călătoria pe care a fost cel mai afectat este trenul de la Birmingham Londra. Navetiștii care folosesc acest tren acum trebuie să plătească prețurile de tren plimbare de £ 10,567 pentru un bilet de sezon. The creșterea prețurilor la începutul 2018 a, în unele cazuri, a adăugat un plus de £ 100 la unele bilete de sezon deja scumpe.

Amsterdam Trenurile Londra

Koln la trenuri Londra

Paris Trenurile Londra

Luxemburg Trenurile Londra

 

Comparând prețurile de tren din Marea Britanie în Europa

Pasagerii care călătoresc în Germania pot cumpăra un BahnCard100, care acoperă toate Germania pentru £ 3795.

Pasagerii care călătoresc între Manchester și Liverpool cu ​​plata £ 3152 si nu pot folosi acest bilet pentru a călători oriunde altundeva în Marea Britanie.

În Franţa, navete anuale Paris-Tren prețurile plimbare poate fi la nivelul £ 750 și pasagerii care călătoresc între Italia Velletri și Roma plată doar £ 442.

Regatul Unit prețurile de tren sunt atât de ridicate, că un bilet anual pentru a călători la Londra Waterloo din 20 mile în afara costurilor Londra 3,248.

Companiile de tren care instituite cele mai mari creșteri de prețuri în 2018 au fost De Nord (4.7%), TransPennine Express (4.6%), Interstatal (4.1%), Merseyrail (3.6%), și Trenuri Virgin (3.1%).

Un studiu realizat de VoucherCloud arată că pasagerii din trenurile din Regatul Unit să plătească un imens 50 pence pe milă călătorit. Comparați acest lucru cu restul UE, în cazul în care costul pe milă este 19 peni.

Londra la trenuri Frankfurt

Paris Trenurile Londra

Londra Trenurile Koln

Londra Trenurile Amsterdam

 

Sfaturi pentru a economisi bani la trenurile din Marea Britanie

  1. Mers pe jos sau cu bicicleta

Deoarece prețurile de tren du-te în funcție de diferite linii. Ar putea fi că există o linie care este un preț mai bun pentru tine, dar nu alerga prin local gară. În acest caz, puteți merge pe jos sau cu bicicleta 10-15 minute pentru a ajunge la o gară la un preț mai bun, același lucru este valabil și pentru a găsi o stație pentru călătoria de întoarcere.

 

  1. Împărțiți călătoria

Din cauza modului în tren echitabil prețurile sunt în prezent plimbare calculat în trenuri din Marea Britanie, acesta poate fi de fapt mai ieftin să cumpere două sau trei bilete pentru a ajunge la dvs. destinaţie decât să cumpere un bilet directe. Dacă sunteți în deplasare de la Liverpool la Londra, de exemplu,, este mai ieftin pentru dvs. să cumpărați un bilet de la Liverpool la Crewe și apoi Crewe la Londra, decât să cumpere un bilet directe Liverpool-Londra. Pentru mai multe informații cu privire la împărțirea cecul călătorie afară calculatoare despicate.

 

3) Înregistrează-te cu comercianții cu amănuntul de bilete

Când vă înregistrați la un comerciant cu amănuntul bilet puteți fi eligibil pentru beneficii ca 25% off următoarea călătorie sau o băutură fierbinte liber.

 

Economisiți bani pe trenuri Pretutindeni

Sunteți de planificare o călătorie cu trenul în Europa? De ce nu luați 3 minute și a găsi bilete mai ieftine tren pe SaveATrain. Completați data și ora la care doriți să călătorească, și vă vom oferi cel mai bun pret pentru calatoria, pe care o puteți plăti în mai multe moduri.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fuk-train-ride-prices-vs-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)