Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 02/09/2022)

Arta de metrou în stațiile de metrou pare a fi noul muzeu a poporului. Ele devin noul must-see destinații pentru amatorii de artă și design. Cine ar fi crezut? Unele dintre spațiile publice cele mai inspirate, încorporând artă și design la scară largă pot fi găsite în multe orașe’ stații de metrou. în plus, Arta subterană aduce mai mult de o pata de culoare la metrou.

Stațiile de metrou văd o creștere a ridership și turism. Prin urmare, ca rezultat, ei văd o creștere într-un sentiment de comunitate.

Arta de transport poate duce, de asemenea, la o scădere în multe alte moduri, precum: Emisii de gaze de seră, vandalism, și navetiști plictiseala! The beneficiile par a fi nesfârșite! Acesta este motivul pentru care suntem încântați să vă împărtășim cele mai bune alegeri ale noastre Arta de metrou – stații de metrou Fascinant.

 

Calitatea Transport = calitatea vieții

Potrivit unui studiu realizat de Institutul de Dezvoltare Urbană din Franța. Parizienii au cheltuit în medie 23 zile pe an pentru transport. Și acest lucru nu este o excepție. Oamenii din întreaga lume folosesc transport public pentru a face naveta la locul de muncă.

Știați: că studiile au arătat că calitatea transportului afectează în mod direct calitatea vieții utilizatorilor de tranzit? The experiență de călătorie de tranzit ar trebui să fie o atracție în sine. „Arta publică poate scoate identitatea unui spațiu, ajută la înțelegerea istoricului sau semnificația culturală a unui cartier și locuitorii săi. ”

Proiecte de artă subterane pot fi găsite peste tot în lume. de la sculpturi, mozaic, si tablouri. Pentru asociații mai mari, cum ar fi instalațiile, gravuri, și reliefuri. Iată câteva dintre ponturi noastre.

 

subway hallway

 

Arta de metrou – stații de metrou Fascinant: Stockholm, Suedia

Nu va fi o surpriză pentru unii dintre voi că Suedia a fost prima pe lista noastră de a explora Underground Art. Dacă te uiți sub capitala suedeză, veți găsi o rețea complexă de linii de tren de metrou.

Sunt mai mult decât 90 al 100 stații în 110km tunel. Acestea sunt denumite uneori ca „cea mai lungă de artă din lume Galerie”. Acestea au fost decorate cu picturi, instalaţii, mozaic, și sculpturi de 150 artiști din 1950.

 

underground art in sweden

 

Iată câteva imagini ale Art Underground uimitoare

 

Underground Art - Fascinating subway stations

mesmerizing subway station

bellow ground interior design

 

Simtindu-inspirat pentru a explora aceste uimitoare piese de metrou de artă? Salvați un tren puteți ajunge acolo! Rezervați-vă un bilet de tren, în câteva minute, fără taxe ascunse!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funderground-art-subway-stations%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)