Timp de citit: 8 minute
(Ultima actualizare în: 25/06/2021)

Colorat, exotic, și extraordinar în ceea ce privește trăsăturile și locul habitatului, veți găsi acestea 12 animale cele mai unice animale de văzut în Europa. care locuiesc în cele mai adânci oceane, cei mai înalți Alpi, sau odihnindu-se în pădurile verzi europene, fii sigur că vei fi în căutarea acestor animale sălbatice uimitoare la următoarea ta escapadă în Europa.

 

1. Animale unice de văzut în Europa: Lynx european

Locuind în Elveția, Franţa, Italia, și Republica Cehă, Lynxul european este o pisică sălbatică unică. Linxul are o coadă scurtă, blana maro cu pete, atât de ușor de observat în pădurea de iarnă înzăpezită.

Veți găsi această pisică sălbatică o rasă fascinantă a unei pisici domestice, și ghepardul sălbatic.

Unde pot vedea Lynxul european în Europa?

The Pădurea bavareză este un loc uimitor pentru a vedea Lynxes și descendenții lor.

Dusseldorf la München cu un tren

Dresda la München cu un tren

Nürnberg la München cu un tren

Bonn la München cu un tren

 

European Lynx in the snow is a Unique Animals To See

 

2. Animale unice de văzut în Europa: Puffin

Puteți observa cele mai frumoase creaturi de la mijlocul lunii aprilie pe stânci de coastă. De exemplu, Insula Skomer din vestul Țării Galilor este o destinație minunată pentru fotografia de animale sălbatice și puffini. în plus, coasta Bretaniei este o altă locație uimitoare pentru a admira păsările marine din Atlantic.

Puffini ajung până la 30 cm în lungime și 20 cm în înălțime. în plus, cu un cioc portocaliu și cercuri la ochi, veți descoperi că sunt foarte ușor de observat aceste minunate păsări marine pe stânci de lângă ocean. Cu 90% a întregii populații globale din Europa, puteți admira colonii întregi de pe coastele Europei pentru cea mai mare parte a anului.

Unde pot vedea puffini în Europa?

Coasta Bretaniei din Franța și Insula Skomer sunt locuri minunate unde puteți vedea Puffin.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Puffin is a Unique Animals To See In Europe

 

3. Animale unice de văzut în Europa: Saiga

Saiga este o antilopă unică, din pacate, în pericol în zilele noastre. Saiga este unul dintre 12 cele mai unice animale pe care le puteți vedea în Europa. Cu nasul său neobișnuit, acest animal unic se poate adapta cu ușurință la climă rece și caldă, deoarece forma nasului servește acestui scop.

Prin urmare, Saiga nu are o casă fixă ​​și poate migra până la 1000 km între vară și iarnă. în plus, poate parcurge zeci de km pe zi și este activ în cea mai mare parte a zilei. Un fapt interesant despre Saiga este că, pe lângă plante și iarbă, mănâncă plante otrăvitoare pentru alte animale.

Unde pot vedea Saiga în Europa?

Puteți observa Saiga în frumoșii munți și păduri din Carpați.

 

Saiga is the wild in Europe

 

4. Animale unice de văzut în Europa: Jderul de pin

Dacă se întâmplă să faceți drumeții prin pădurile și pădurile europene, cel mai probabil vă veți întâlni cu jderul unic de pin. Pine Martens trăiește în găuri de copaci și sunt alpiniști destul de buni, deci asigurați-vă că priviți în sus dacă doriți să observați această creatură specială.

Martenele sunt de culoare maro castaniu, cu un salop galben deschis în jurul gâtului. Prin urmare, chiar și în păduri, va fi greu să ratezi acest animal fascinant pe o ramură de copac, cu salopeta aceea galbenă.

Unde pot vedea pinul martens?

Munții din Scoția și Irlanda, sunt cele mai bune locuri pentru a vedea jderul de pin.

 

The Pine Marten is among the Unique Animals To See In Europe

 

5. Animale unice de văzut în Europa: Șopârlă verde europeană

La 40 cm în dimensiune, va fi foarte greu să ratezi șopârla verde europeană. Această șopârlă unică are spatele verde strălucitor și burta galbenă. Interesant, în timpul sezonului de împerechere, masculii își schimbă culoarea în albastru strălucitor.

Șopârla Verde trăiește la o altitudine mare de 2000 metri, asa de, în timp ce vă plimbați în munții austrieci, nu uitați să priviți în jur. Dacă călătoriți din toamnă până iarna, atunci probabil vei observa aceste șopârle în peșteri și ascunzișuri uscate. in orice caz, vara, începând din martie, aceste frumuseți se vor încălzi la soare.

Unde pot vedea șopârla verde?

Puteți observa această șopârlă verde așezată la soare pe pietre, în toată Europa, Austria, Germania, până în România, și Turcia.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

the gorgeous European Green Lizard

 

6. Animale unice de văzut în Europa: Flamingo roz

Frumoasele flamingo roz locuiesc într-unul dintre cele mai bune rezervații naturale faunei sălbatice in Europa. Flamingo-urile roz trăiesc cu cai sălbatici uimitori în rezervația Camargue din Franța. Flamingoul roz a devenit simbolul Camarguei, în culorile sale vibrante de roz.

În lagune, mlaștină, sau zburând în sus, arătându-și frumusețea, flamingo roz este o priveliște destul de minunată. Pe măsură ce mergi prin 4 trasee în Camargue, veți înțelege rapid de ce această pasăre este una dintre 12 cele mai unice animale de văzut în Europa.

Unde pot vedea Flamingo roz în rezervația Camargue?

Camargue este o rezervație naturală imensă în Franța. Pentru a vedea această pasăre unică, se îndreaptă spre Parcul ornitologic.

Lyon către Toulouse cu trenul

Parisul către Toulouse cu trenul

Frumos spre Toulouse cu un tren

Bordeaux către Toulouse cu trenul

 

Flying Pink Flamingo

 

7. Balene în Irlanda

Dacă se întâmplă să navigați în sudul Irlandei, undeva în depărtare, s-ar putea să apară un cap agitat din sub apă. Aceasta ar putea fi balena Humpback, balena magnifică și imensă care trăiește în oceanul din jurul Irlandei.

În ciuda dimensiunilor lor impresionante și intimidante, 12-16 metri, sunt inofensive și blânde. Aceste balene frumoase ajung la sfârșitul toamnei, cântând cântecele lor complexe, durând între 10-20 minute.

Unde pot vedea balena cocoșată?

Scoţia, Irlanda, Anglia este excelentă pentru privirea balenelor.

 

 

8. Animale unice de văzut în Europa: Lupii

Fascinant și înspăimântător, lupii sunt unul dintre animalele pe cale de dispariție din Europa. Aceste animale unice se adaptează cu ușurință la orice habitat, în culorile lor de camuflaj, și de dimensiuni mari. Există multe rase de lupi, dar lupul mediu poate ajunge până la 70 kg.

Lupii trăiesc în păduri, în pachete, și considerate animale foarte protejate în Europa. Există centre și rezervații de conservare pentru a proteja lupii și a le oferi cele mai bune condiții, astfel încât să nu se stingă total.

Unde pot vedea lupii din Europa?

Regiunea Liguria din Italia, Pădurea bavareză, iar Polonia sunt lupii’ habitat preferat.

 

Special Wolves Animals To See In Europe

 

9. Animale unice de văzut în Europa: Delfinii

Stropind și cântând în apele litoralului italian, delfinii minunați sunt o priveliște minunată. În timp ce toată lumea a văzut probabil delfini în imagini, parcuri acvatice, sau grădinile zoologice din Europa, nimic nu se compară cu navigarea și admirarea acestor creaturi minunate.

Cel mai bun moment pentru a vedea delfinii este vara, când este mai cald, și puteți merge într-un tur cu barca pentru observarea delfinilor.

Unde pot vedea delfinii în Italia?

The frumoase coaste ale Cinque Terre și Marea Ligurică sunt locul perfect pentru a vedea delfinii sălbatici din Italia.

La Spezia la Riomaggiore cu un tren

Florența către Riomaggiore cu un tren

Modena la Riomaggiore cu un tren

Livorno la Riomaggiore cu un tren

 

Dolphins in Italy jumping over water

 

10. Rechini Basking

Când majoritatea oamenilor aud “rechin” cea mai naturală reacție este stridentă și frică. in orice caz, puternicul Rechin Basking ar putea avea dimensiuni uriașe și intimidante, dar acest rechin mănâncă doar plancton.

Prin urmare, vă puteți simți în siguranță în jurul acestora 12 tonuri și 12 metri pești. Rechinul Basking este al doilea mare rechin din Marea Britanie, și cel mai bine văzut de pe stânci în timpul verii. Asa de, dacă vedeți o aripă mare triunghiulară și un corp gri, apoi salutați-vă și pregătiți camera pentru o captură de rechin Basking.

Unde pot vedea Basking Sharks Inn Marea Britanie?

de pe malurile Cornwell, insula Men, și multe dintre țărmurile din vestul Angliei, poți vedea rechini care se scufundă în habitatul lor natural.

 

Basking Sharks looks similar to whales

 

11. Animale unice de văzut în Europa: omul lup

Mizerie, Mizerie, este porecla wolverinei în latină, tradus în gluten. Acest nume neobișnuit se potrivește cu cel mai mare membru din familia Mustelidae – perfect, deoarece au un apetit mare neobișnuit.

Din acest motiv, lupii pot călători departe pentru a căuta hrană, și acum pot fi găsite în toată Europa.

Unde pot vedea Wolverines?

În general, populația de vărul este concentrată in Rusia, Taiga, și Asia. în plus, puteți vedea, de asemenea, vărul în parcul faunei sălbatice din Marea Britanie.

 

Wolverine is a Rare and part of the Unique Animals To See In Europe

 

12. Animale unice de văzut în Europa: Stambec alpin

Sus la 4000 metri, între vârfurile de munte înzăpezite, la stânci stâncoase, veți găsi Alpine Ibex. Cu coarne care pot crește până la 140 cm, această capră de munte este unul dintre cele mai impresionante și unice animale din Europa.

in primul rand, care locuiește în Alpii europeni, ibexul alpin, nu este atât de ușor de observat în comparație cu rechinii și șopârlele verzi. in afara de asta, copitele lor facilitează urcarea Ibexului și evadarea prădătorilor din Alpii stâncoși.

Unde pot vedea ibexul alpin?

Alpii italieni și Alpii elvețieni au cateva puncte de vedere uimitoare pentru vizionarea faunei sălbatice și a alpinilor ibex.

Zürich către Wengen cu un tren

Geneva la Wengen cu un tren

Berna către Wengen cu un tren

Basel către Wengen cu un tren

 

Mountain Alpine Ibex

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o excursie în cele mai bune locuri pentru vizionarea faunei sălbatice. O călătorie cu trenul în Europa este ideală pentru a călători în habitatele naturale ale acestor animale unice din Europa.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „12 animale unice de văzut în Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funique-animals-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)