Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 29/04/2022)

Aceste 10 atracțiile neobișnuite din întreaga lume vă vor uimi. Biserica cu toc în formă de Cenușăreasa, dealuri de zâne, poduri suspendate, și un tunel special în Anglia – sunt doar câteva dintre cele extraordinare și puțin ciudate, atracții pe care ar trebui să le vizitezi în întreaga lume.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Atracții neobișnuite în întreaga lume: Balconul Julietei

Sunt foarte puțini oameni care nu știu că povestea lui Romeo și Julieta a avut loc la Verona. în plus, foarte puțini oameni nu sunt familiarizați cu scena romantică a balconului. Una dintre cele mai unice atracții de vizitat în Verona este balconul Julietei. Balconul face parte dintr-o casa, unde locuia o familie Cappello în secolul al XIII-lea. in orice caz, renumitul balcon a fost adăugat doar casei din 20secolul al-lea.

în plus, balconul a devenit una dintre cele mai faimoase atracții din Europa. În timp ce balconul nu a avut niciun rol real în decorul poveștii Romeo și Julietei, atrage sute de vizitatori în fiecare an. Îndrăgostit, inimă frântă, visători și pasionați de Shakespeare, vin să-și lase notele de dragoste, dorințe, și graffiti pe peretele de sub balconul Julietei.

Rimini la Verona cu un tren

Roma către Verona cu un tren

Florența către Verona cu un tren

Veneția la Verona cu un tren

 

Unusual Attractions Worldwide: Juliet’s Balcony

 

2. Fairy Glen, Insula Skye

În formă de con, dealuri verzi mătăsoase, inconjurat de iazuri si cascade, Fairy Glen este unul dintre cele mai neobișnuite locuri de vizitat pe Insula Cerului. Deși nu există o origine cunoscută a numelui unic, Peisajul lui Fairy Glen are un farmec aparte.

Cel mai bun loc pentru vederi minunate ale Fairy Glen este de la Castelul Owen. Acest loc nu este un castel real, ci mai degrabă o formațiune de stâncă asemănătoare unui castel de la distanță. Fairy Glen este destul de mic; prin urmare, cel mai bine este să-l combinați cu o vizită la Kilt Rock, Bătrânul din Storr, și bazinele cu zâne.

 

Fairy Glen, Isle of Skye

 

3. Electric Ladyland Amsterdam

Primul muzeu de artă fluorescentă din lume, cel atracție electrică Ladyland din Amsterdam este unul dintre 10 atracții neobișnuite în Europa. Chiar dacă nu ești un fan al muzeelor, acest muzeu fluorescent este o experiență grozavă pentru copii și adulți. Pe lângă o colecție remarcabilă de minerale fluorescente, Ladyland prezintă lucrări de artă fluorescente uimitoare din anii 1950. în plus, vizitatorii au o șansă neprețuită de a participa la crearea propriei opere de artă, în iluminare colorată.

Această atracție uimitoare se află în inima cartierului Jordaan din Amsterdam, unde un subsol întunecat luminează în lumini colorate. Numit după albumul lui Jimmy Hendrix Electric Ladyland, această atracție cool este despre arta psihedelică și muzica anilor 70. Fara indoiala, Muzeul Electric Ladyland din Amsterdam este una dintre cele mai interesante atracții din lume.

Bruxelles la Amsterdam cu trenul

Londra către Amsterdam cu un tren

Berlin către Amsterdam cu trenul

Paris la Amsterdam cu trenul

 

4. Tunelul Bude, Cornwell Anglia

Arată ca un tunel obișnuit de plastic într-o parcare de supermarket din Cornwall, Tunelul Bude este destul de extraordinar. Această atracție neobișnuită este una dintre cele mai importante 10 atracții din Anglia datorită miilor de lumini LED care se aprind în multicolor.

Situat în somnul oraș Bude, cel 70 tunelul m este magic când este aprins. Cel mai bun moment pentru a veni este seara, pentru experiența luminii supreme. În timp ce Bude Tunnel pare simplu în timpul zilei, noaptea devine o minune a lumii, atrăgând vizitatori din toată Marea Britanie. Linia de fund, Tunelul Bude poate fi a oprire distractivă în călătoria ta prin Europa, unde o adevărată minune a tehnologiei luminează ochii și inimile tinerilor și bătrânilor.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

 

5. Atracții neobișnuite în întreaga lume: Spreepark Germania

ale Berlinului parc de distractii a cunoscut vremuri mai bune, mai ales la apogeu în 1969. Spreepark obișnuia să atragă 1.5 milioane de vizitatori, să călărească pe ea 40 cabine 45 de metri roata Ferris. Speerpark a fost cea mai populară atracție din Germania de Est până la reunificare 1991.

La vârf, vizitatorii puteau merge pe un rollercoaster nebun, Plimbare pe apă în Marele Canion, și cupe gigantice rotative. În timp ce parcul și-a pierdut popularitatea din cauza reducerilor, și abandonul, Spreepark a rămas un loc distractiv de vizitat în Berlin. în plus, parcul de distracții abandonat a devenit una dintre cele mai neobișnuite atracții din Europa, accesibilă și deschisă vizitatorilor curioși.

Frankfurt la Berlin cu trenul

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

 

Unusual Attraction In Germany: Spreepark

 

6. Thames Town China

Nu departe de Shanghai, din zgârie-nori și temple antice, veți găsi un alt farmec arhitectural în imaginea unui oraș englezesc. Străzi pietruite, O biserica, piata medievala a orasului, și un semn de bun venit în Thames Town.

Thames Town a făcut parte dintr-un mare plan de a crea suburbii internaționale, dar planul nu s-a realizat niciodată. Asa de, astăzi, vizitatorii din Shanghai pot admira unele dintre cei mai spectaculoși zgârie-nori din lume și oprește-te pentru a rătăci într-o mică bucată de Londra din China.

 

Thames Town In China

 

7. Caminito Del Rey Malaga

Suspendat 100 metri lângă pereții unui defileu, Caminito del Rey este unul dintre cele mai uimitoare locuri de vizitat din Spania. 2.9 km pasarela, 4.8 km cale de acces, cel 7.7 km lungime Camino era o cale de serviciu către un baraj. in orice caz, astăzi este una dintre cele mai interesante atracții turistice din Malaga.

Unul dintre motivele pentru care Caminito atrage mulți călători este locația sa. Amplasat de-a lungul defileului Los Gaitanes, un remarcabil canion de calcar și dolomit. Prin urmare, în ciuda podurilor înguste şi suspendate, atracția neobișnuită Caminito del Rey este unul dintre locurile care trebuie văzute în Andalucia, mai ales pentru iubitorii de adrenalină.

 

Caminito Del Rey Malaga Hiking

 

8. Biserica Giant Glass Slapper Taiwan

Deschis în 2016, sticla cu toc înalt nuntă biserica deține recordul Guinness pentru cea mai mare structură în formă de pantof cu toc înalt din lume. Papucul uriaș de sticlă este un loc celebru de nuntă, dar nu are o funcție religioasă reală. in orice caz, unii ar putea spune că tocul înalt de sticlă uriaș arată ca pantoful Cenușăresei.

Biserica cu tocuri înalte din Taiwan este 17.76 metri înălțime și este compus din mai mult de 300 sticla albastra nuantata, lăsând un efect uluitor asupra privitorilor săi. Această atracție neobișnuită este situată în Parcul Ocean View din comuna Budai din Taiwan.

 

The Giant Glass Slipper Church In Taiwan

 

9. Atracții neobișnuite în întreaga lume: Bătălia de la Orange Italia

Are loc carnavalul de la Ivrea 3 zile înainte de Fat Tuesday. Această sărbătoare unică aduce oamenii la special “război” străzile din Ivrea, aruncându-se cu portocale unul la altul. În ciuda faptului că sună ca o luptă distractivă cu alimente, bătălia de la portocaliu poate deveni destul de violentă, și mulți participanți pleacă învinețiți și răniți.

Atractia violenta a fost creata ca urmare a unui eveniment mai violent. Se spune că odată o domnișoară a fost decapitată de o marchiză rea. Deși nu este clar dacă există vreun adevăr în această poveste, cu toate acestea, sute de oameni participă în fiecare an la carnavalul portocaliu. Prin urmare, făcându-l una dintre cele mai neobișnuite atracții din Italia.

Milano la Roma cu trenul

Florența la Roma cu trenul

Pisa către Roma cu trenul

Napoli către Roma cu trenul

Test

 

An Unusual Attraction In Italy The Battle of Orange

 

10. Casa cu susul în jos Orașul antic Fengjing

Această atracție neobișnuită este o priveliște unică în orașul antic Fengjing. Celebrul oraș vechi din China este cunoscut pentru canalele sale, iar din moment ce 2014 este cunoscut pentru că este casa casei Upsidedown. La intrarea în casă, vizitatorii pot găsi mobilier și obiecte de uz casnic, asemănător cu casa de sus din Polonia.

La intrarea în casă, vei găsi totul pe dos, deci nu este doar la exterior. Deși nu este nimic de făcut în această atracție, nu poate fi captivat și intrigat de acest design arhitectural neobișnuit.

 

Upside Down House Fengjing Ancient Town

 

Noi la Salvați un tren va fi încântat să vă ajute să planificați o călătorie la acestea 10 atracții neobișnuite din întreaga lume.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „10 atracții neobișnuite din întreaga lume” pe site-ul dvs? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Funusual-attractions-worldwide%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)