Timp de citit: 8 minute
(Ultima actualizare în: 11/06/2021)

Confidențialitate, 5-facilități de hotel stea, vederi impresionante, și locație, urmatorul 10 spoturile au luat totul. Aceste 10 locurile minunate de închiriat în Europa sunt înconjurate de o natură uimitoare și au avantaje uimitoare.

 

1. Loc de închiriere de vacanță minunat în Franța: Provence

Cabane din piatră, vile franceze antice, pitorescii munți Dentelles de Montmirail, Provence este unul dintre 10 cele mai minunate locuri de închiriat în Europa.

in primul rand, trezirea cu mirosuri de lavandă și culegerea cireșului din copaci este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Provence. În al doilea rând, admirând frumosul Mont Ventoux de la ferestrele casei tale la țară, vei depăși orice vis pe care l-ai avut vreodată despre vacanța perfectă.

Tipuri de cazare:

În Provence, aveți o mulțime de opțiuni de cazare pentru închirieri de vacanță: Fermele, vile, și căsuțe fermecătoare. Toate închirierile de vacanță sunt complet echipate pentru a găzdui familii cu copii, sau grupuri de prieteni.

Gama de prețuri:

Din $136 Pentru o 2 apartament dormitor la $350 pentru o vilă, pe noapte.

Dijon în Provence cu trenul

Parisul spre Provence cu trenul

Lyon către Provence cu trenul

Marsilia în Provence cu trenul

 

Locuri minunate de închiriat vacanță pe vârful dealului în Franța: Provence

 

2. Cel mai bun loc de închiriere de vacanță din Europa în Italia: Toscana

Valea vinului toscan este un loc minunat de închiriat în Italia. Dealurile mătăsoase sunt un cadru minunat pentru o vacanță relaxantă. De exemplu, insula uluitoare Giglio, sau mănăstirea franciscană din La Verna, sunt mari activități relaxate în frumoasa regiune toscană.

În plus,, trezindu-se dimineața, ieșind din fermă la țară spre frumoasele vederi ale Toscanei – este neprețuit. Aici, Puteți alege din răcirea la piscina privată cu un pahar de vin, sau făcând un tur al vinului.

Tipuri de cazare:

Vile, apartamente, și cabane.

Gama de prețuri:

$68 la $200 pe noapte.

Activități pentru copii: Categoric! În timp ce adulții se răsfăță, copiii se distrează în grădinile zoologice din Pistoia sau Cavallino Matto parc de distractii in Livorno.

Florența către Grosseto cu un tren

Perugia la Grosseto cu un tren

Viterbo la Grosseto cu un tren

Roma la Grosseto cu trenuri

 

Casă toscană în valea vinului

 

3. Cel mai bun loc de închiriere de vacanță din Marea Britanie: Anglia de Vest

Linii de coastă uimitoare, cabane din piatră, apusuri frumoase, și seninătate, face din sud-vestul Angliei locul ideal de închiriere de vacanță în mediul rural englezesc. în plus, la fermecătoare orașe de coastă din Devon și Dorset și-au păstrat farmecul de-a lungul anilor și au rămas curajoși în mâinile timpului și a vânturilor sărate.

Mergând de-a lungul plajelor aurii, admirând Simon Old Harry stâncile, sau Coasta Jurasică, bate city ​​break-uri în orice moment. În timp ce stau aici, veți simți că călătoriți înapoi în timp de la epoca preistorică la 17lea secol. Peisajul vă spune povești despre timp și cursul naturii în această parte a Angliei, în timp ce căsuțele tradiționale din piatră cu paie vă vor spune despre viața și cultura din Anglia de Vest.

Asa de, dacă sunteți dornici de cultura engleză, grădini, arhitectură, și povești – atunci veți descoperi că Anglia de Vest are unele dintre locurile minunate de închiriat în Europa.

Gama de prețuri:

$70- 320 pe noapte

Coasta de vest a Angliei

 

4. Loc de închiriere de vacanță minunat în Elveția: Alpii elvețieni

cu peste 10,000 opțiuni de cazare, la Alpii elvețieni sunt un loc minunat de închiriat în Europa. Munții uimitori ai Alpilor Elvețieni, oferă cele mai bune vederi, peisaj, trasee, decor, proprietăți de închirieri de vacanță versatile, asta va face ca maxilarul să cadă.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre închirierile de vacanță din Alpii Elvețieni este că există o casă pentru orice gust și grup. Pentru familii, grupuri de prieteni, cu cadă cu hidromasaj în aer liber, cabane, vedere la munte sau vale - Alpii elvețieni sunt atât de diverse încât sunt locul ideal de închiriat pentru orice persoană.

Asa de, acum trebuie doar să alegi între locuri în afara căilor bătute ca Lucerna, sau valea cascadelor, lacul Maggiore sau vedere la munte în călătoria dvs. în cea mai de neuitată vacanță vreodată.

Tipuri de cazare:

Cabane, cabine din lemn, case, sau apartamente.

Gama de prețuri:

Din $92 pentru un apartament să $265 pe noapte pentru o cabană sau o casă privată cu vedere la lac.

Zürich către Wengen cu un tren

Geneva la Wengen cu un tren

Berna către Wengen cu un tren

Basel către Wengen cu un tren

 

Locuri minunate de închiriat vacanță în Alpii Elvețieni

 

5. Locuri minunate de închiriat vacanță în Franța

Franța este o destinație uimitoare de închiriat în Europa. Cu atâtea locuri frumoase și versatile, ne-a fost foarte greu să alegem un singur loc minunat de închiriat pentru următoarele vacanțe franceze.

De exemplu, Biarritz are cele mai uimitoare plaje, în timp ce valea Dordogne oferă vederi uimitoare la munte și râu.

Fie locul de închiriere pe care îl alegeți, închirierea dvs. de vacanță uimitoare va fi complet echipată, cu grădini minunate, și în cele mai superbe regiuni ale Franței.

Tipuri de cazare:

În Bretania, veți găsi castele pentru închirieri de vacanță, sau o cabană cu o pistă privată către frumoasa coastă.

Gama de prețuri:

$75 – $145 pe noapte

Nantes către Tours cu trenul

Lille la Tours cu un tren

Lille la Paris cu un tren

Tururi la Paris cu trenul

 

 

6. Loc de închiriere de vacanță minunat în Republica Cehă: Boemia

Elveția Boemă este una dintre regiunile magnifice din Europa. Mulțumită munților uimitori de gresie și priveliști ale râului Elba, Elveția cehă este un paradis de vacanță. Prin urmare, este un loc minunat de închiriat în Europa.

Acest loc oferă vederi epice, multe trasee montane, familie locuri de picnic, și un râu în care să înoți.

Tipuri de cazare:

Case moderne în imediata apropiere a naturii sălbatice, și viața de 100 milioane de ani. Orașul Decin este un loc minunat pentru a vă închiria casa departe de casă.

Gama de prețuri:

$90 – $150 pe noapte

Nürnberg la Praga cu un tren

München la Praga cu un tren

Berlinul către Praga cu un tren

Viena la Praga cu un tren

 

Loc de închiriere de vacanță în Republica Cehă: Boemia

 

7. Loc de închiriere de vacanță minunat în Austria: Stiria

Situat în sud-estul Austriei, peisajul alpin din Stiria este unul dintre cele mai frumoase din Austria. Prin urmare, Stiria este un loc minunat de închiriat în Europa: vederile, ghețarul, pășuni verzi, și natura pitorească.

Pe lângă priveliștile magnifice și traseele de drumeții, în Stiria, vă veți relaxa total după o vizită la izvoare termale naturale. Alternativ, datorită numeroșilor meri și podgorii, îți poți pune capul, sau bucurați-vă de un picnic delicios.

Tipuri de cazare:

cabine din lemn, vile cu piscine, cabane.

Gama de prețuri:

$65 – $200 pe noapte

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

Loc de închiriere de vacanță în peisajul alpin din Stiria

 

8. Loc de închiriere de vacanță minunat: Londra

Londra este unul dintre cele mai minunate locuri de închiriere de vacanță din Europa, deoarece este un oraș cu opțiuni nesfârșite. Aici veți găsi cartiere unice și frumoase, cu arhitectură diferită, cultură, și vibrații. Notting Hill este visător, Hampstead Heath este tradițional și înflorit, iar Kensington este elegant și la modă. Acestea sunt doar câteva exemple de locuri minunate pentru rezervarea următoarei dvs. închirieri de vacanță departe de casă.

în plus, Londra oferă atât de multe obiective turistice, piețe, muzee, și parcuri pentru orice gust și tip de vacanță. Prin urmare, Londra va fi o victorie absolută pentru un vacanță de familie în Europa cu copii: parcuri de distracții, cele mai bune patiserii, și Harry Potter desigur.

Tipuri de cazare:

Închirieri de apartamente în centrul Londrei, și case în afara Londrei, depending on the zone.

Gama de prețuri:

$70- 320 pe noapte

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Loc de închiriere de vacanță: Londra

 

9. Loc de închiriere de vacanță minunat în Germania: Bavaria

Bavaria este una dintre cele mai pitorești regiuni din Germania, mai ales primăvara. De la Alpi la Dunăre, muzică, și delicatese bavareze, cu atâtea lucruri de făcut, A 10-excursie de o zi în Bavaria s-ar putea să nu fie suficient să vă bucurați de tot ceea ce acest loc spectaculos are de oferit.

Prin urmare, ar trebui să vă planificați cu mult timp înainte vacanța în Bavaria. Deoarece Bavaria este una dintre destinațiile de vacanță preferate din Germania, pentru localnici și turiști, închirierile de vacanță tind să fie rezervate cu câteva luni în avans. Pe lângă rezervarea cazării, pentru a profita din plin de vacanța dvs. bavareză, căutați și creați o listă cu obiectivele și activitățile de top pe care trebuie să le faceți, și să aibă un itinerar general.

Tipuri de cazare:

Vile, apartamente, și case.

Gama de prețuri:

$80- $350 pe noapte

Dusseldorf la München cu un tren

Dresda la München cu un tren

Nürnberg la München cu un tren

Bonn la München cu un tren

Loc de închiriere de vacanță în pitorescul Bavaria

 

10. Loc de închiriere de vacanță minunat în Italia: Lacul Como

Lacul Como este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Italia. În ciuda faptului că se poate aglomera destul de mult în sezonul estival, priveliștile uluitoare ale lacului și ale muntelui, cu atmosfera senină, pune lacul Como în 10 cele mai minunate locuri de închiriat în Europa.

Cel mai bun moment pentru vacanță în Lacul Como este între martie și noiembrie, când iulie-august sunt cele mai calde și mai aglomerate luni. Asa de, este foarte important să vă faceți cercetările în avans. Prin urmare, cel mai important lucru este să verificați cazarea și avantajele și dezavantajele pentru rezervarea unei închirieri de vacanță în lac, pentru orice parte a anului.

Tipuri de cazare:

Vilele de lux, apartamente, cabane, și cabane.

Gama de prețuri:

$40 pe zi la $500 pe saptamana

Florența către Como cu un tren

Milano către Como cu un tren

Torino către Como cu un tren

Genova la Como cu un tren

 

Loc de închiriere de vacanță pe lacul Como

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificăm o călătorie la 10 cele mai minunate locuri de închiriat în Europa. O călătorie cu trenul la destinație și o casă de vis departe de casă este cel mai rapid și mai accesibil mod de călătorie.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de blog „1o Awesome Vacation Rental Places In Europe”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fvacation-rental-places-europe%2F- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)