Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 06/08/2021)

Dacă locuiți în Europa și ai o sfârșit de săptămână a cruta (sau un întreg săptămână!), Spune “da” pentru a vizita orașul Vatican pe calea ferată și se bucură de o la viteza maxima!

 

Planificarea pe vizită la Vatican?

De cand 1929 Vaticanul a fost un stat independent și cel mai mic din lume. Încă, care niciodată nu a diminuat gloria sa, frumuseţe, și ei extrem de inspirat cultural și istoric semnificaţie. Deși se întinde peste doar 0.44 kilometri pătrați, Vaticanul are numeroase atracții de păstrat turiști ocupat: de la St. Bazilica lui Petru la Capela Sixtină (și orice altceva în între), vei iubi fiecare secundă petrecută în Vatican.

În ceea ce privește vizita orașul Vatican prin calea ferată merge, există o modernă tren electric disponibil pentru toți pasionații de Vatican. Trenul face legătura între Vatican gară cu Pontificală Villas.

Iată câteva atracții stele în Vatican pe care doriți să le vizitați și obține cele mai bune rezultate de Italia.

 

 

Sf. Bazilica Petru este cel mai cunoscut atunci când vizitează Vaticanul

Magnificul St. Bazilica Petru este elementul central al Vaticanului, construit pe ceea ce este considerat a fi în cazul în care St. Locul de înmormântare al lui Peter.

Sf. Bazilica Petru este, practic, suma muncii artiștilor celebri. Absolut venerație-izbitoare, arta din St. Peter’s Basilica înainte de a începe intra în biserică. Vei vedea prima statuie a lui Constantin Bernini, împreună cu resturile de mozaic lui Giotto deasupra ușii principale. Ei au harul porticul, iar 185m naos lung si 46m inaltime se ridica la o cupolă 119 metri deasupra! Natural, există, de asemenea, celebra Pieta a lui Michelangelo, care nu va crede ochilor! A se vedea Capela bogat decorat sacramentului, magnific BALDACCHINO de bronz baroc Bernini, altarul papal și mult mai mult.

Rimini Trenurile Roma

Florența la trenuri Roma

Verona la trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

 

Capela Sixtină

Spectaculos în sine, Capela Sixtină este încă un alt site veți obține pentru a vedea dacă vizitați Vaticanul prin feroviar. Construit de Papa Sixtus IV 1473-84 și restabilite din 1980 la 1994, Capela Sixtina deține fresce de mulți artiști. Au numele Michelangelo, Perugino, Pinturicchio, Botticelli, Rosselli, Ghirlandaio, și Signorelli înseamnă nimic? Bine, au ajutat ca peretii Capelei Sixtine de vârf al picturii Renașterii. Michelangelo Judecata de pictat în interiorul Capelei este considerat realizarea cea mai dramatică și mai semnificativă a artei europene.

Capela Sixtină este locul unde are loc conclav pentru a alege un papă. Zilnic, sute de turiști l admira, și - poți fi unul pentru ei, de asemenea!

 

vizitarea seeings vedere Vaticane

Museo Pio Clementino în timp ce vizita Vaticanul

Unul dintre cele mai bune lucruri despre vizita orașul Vatican feroviar este că vă permite să vedeți practic toate Obiective esențiale în Vatican.

Muzeele Vaticanului prezintă un aranjament sistematic proiectat de papii Clement XIV și Pius VI din 1769 la 1799. Aceste galerii sunt o comoară de piese importante și subliniind doar câteva este foarte dificil! Fiecare are ceva unic de oferit:

  • Sala Croce Greca o reținerile bogat decorat sarcofage porfir roșu fiicei lui Constantin, Constantia, și mama lui
  • Sala delle Muse arată Belvedere Trunchi, o lucrare din secolul I-BC Michelangelo-admirat de Apollonios din Atena
  • Gabinetto delle Maschere are o podea mozaic glorios de măști de teatru din Villa Adriana din Tivoli
  • Cortile del Belvedere deține Apollo Belvedere, una dintre cele mai renumite statui din Vatican
  • Galleria delle Statuia are cele mai bune candelabras antice – Barberini candelabrului – De asemenea, de la Villa Adriana la Tivoli

Milano la Roma Trenuri

Bologna Trenurile Roma

Siena la Roma Trenurile

Lucca la trenuri Roma

 

Pontificală Villa Barberini

lui Papa reședință de vară, Pontificale Villas – Barberini Gardens a fost deschis pentru public, deoarece Martie 2014. Intrarea este un fel de dificil de găsit, deoarece nu este semnalizată. Grădinile din acest loc magnific s-au terminat 2000 varsta, țâșnind peste trei niveluri. Acestea sunt uimitoare și bine stabilite, iar nivelul final prezintă sigiliile diferitelor papii încercuiți garduri vii.

 

Pentru a vă bucura de călătorie în timp ce vizitați Vaticanul prin feroviar, Căutarea de origine și pentru a alege Roma Salvați un tren site-ul web pentru a rezerva un bilet de tren în câteva minute și începe fiorul dvs. Vaticanul mai devreme decât v-ați așteptat!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fvisiting-vatican-rail%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)